• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olacaklar..

lotus cevap gelmedimi merak ettim umarım herşey yolundadır :26:

dayanamayıp aradım hastaneyi doktor bey işlemde olduğu için geciktik dediler dğerimi sordum yükselme var ama doktor söyleyecek dedi.biraz öncede murat bey aradı 547 olmuş değerim resmen 3 katlamış:52::52:
sabaha kadar karın ağrısı çekince korkmuştum kötü birşey var diye meleklerim bırakmadılar beni 10 aralıkta keseyi görücez nasipse :52::52::52:

dayanamayıp aradım hastaneyi doktor bey işlemde olduğu için geciktik dediler dğerimi sordum yükselme var ama doktor söyleyecek dedi.biraz öncede murat bey aradı 547 olmuş değerim resmen 3 katlamış:52::52:
sabaha kadar karın ağrısı çekince korkmuştum kötü birşey var diye meleklerim bırakmadılar beni 10 aralıkta keseyi görücez nasipse :52::52::52:

ayy bende yazmayınca şimdiye kadar korktum bir anda allaha şükürler olsun ki herşey güzel ilerliyor maşallahhh değerin çokkk güzel katlanmış :nazar: :nazar: artık için biraz daha rahatlamıştır :46: keseyi ve kalp atışlarınıda duyunca iyice rahatlıcaksın inşallahhh :34:

maşallah canım çok güzel katlamış değerin kesin ikiz bu veletler :)))inşallah keseyi,sonrada kalp atışlarını en sonundada hayırlısıyla kucağına aldığın günleride göstersin Rabbim

meldir antalya tüp bebek de mi yaptırdın orda mı 1400 tuttu benim dondurulmuşlar orda...

antalya tüp bebekte şuanda ilk deneme fiyat 3300 tl. benim ilaçları sigorta karşılamadı rapor alamadık 3 yıllık evli olmadığımızz için en yüksek dozda ilaç kullanıldı 2900 tl de ilaçlar tuttu 9 kasımda transfer oldu hamileyimm.... Darısı başınıza inşallahhh..

antalya tüp bebekte şuanda ilk deneme fiyat 3300 tl. benim ilaçları sigorta karşılamadı rapor alamadık 3 yıllık evli olmadığımızz için en yüksek dozda ilaç kullanıldı 2900 tl de ilaçlar tuttu 9 kasımda transfer oldu hamileyimm.... Darısı başınıza inşallahhh..

NE GÜZEL TEBRİK EDİYORUM SAĞLICAKLA KUCAĞINA AL İNŞALLAHHH :nazar: :nazar: :49:
YALNIZ İLAÇLARIN ÇOK TUTMUŞ YUMURTA REZERVİNDEMİ SORUN VARDIDA BU KADAR YÜKSEK DOZ KULLANDINIZ MERAK ETTİM :26: BEN BU KADAR TUTACAĞINI HİÇ DÜŞÜNMEDİMDE :17:

NE GÜZEL TEBRİK EDİYORUM SAĞLICAKLA KUCAĞINA AL İNŞALLAHHH :nazar: :nazar: :49:
YALNIZ İLAÇLARIN ÇOK TUTMUŞ YUMURTA REZERVİNDEMİ SORUN VARDIDA BU KADAR YÜKSEK DOZ KULLANDINIZ MERAK ETTİM :26: BEN BU KADAR TUTACAĞINI HİÇ DÜŞÜNMEDİMDE :17:

evet canım benim yumurta rez. problemi vardı erken menepoz :(( zaten okadar ilaca 1 tanecik yumurtam olgunlaştıı..

1. denemeyi bende kasım da yaptırdım 23 kasımdı test tarihim evet fiyatlar böyle de dondurulmuşla tekrar deniycez inşallah martta galiba ama dondurulmuş daha ucuzdur
aim misafirhanede mi kaldınız orda bi ablayla tanıştım onların uzun süredir olmuyormuş sanki birinden bahsetti tek yumurtası vardı hamile kaldı diye acaba sen misin
çok gözün aydın tekrar darısı bizlerin başına...

1. denemeyi bende kasım da yaptırdım 23 kasımdı test tarihim evet fiyatlar böyle de dondurulmuşla tekrar deniycez inşallah martta galiba ama dondurulmuş daha ucuzdur
aim misafirhanede mi kaldınız orda bi ablayla tanıştım onların uzun süredir olmuyormuş sanki birinden bahsetti tek yumurtası vardı hamile kaldı diye acaba sen misin
çok gözün aydın tekrar darısı bizlerin başına...

Yook ben Antalya'da yaşıyorum zaten..Evet tek yumurtayla kaldım Rabbim verdimi veriyor işte,çok tşk ederim darısı isteyen ve sizlerin başında rabbim yar ve yardımcınız olsun...

kızlar ne yaptınız nasılsınız

canım tahlil tetkikleri yaptık ocak ayının en geç 10 da orda olucaz kısmetse yani hala tedavi zamanımızı heyecanla bekliyoruz :18:

Oldu valla birde hayırlısı ile kalp atışlarını duysakk,günler geçmiyor 6 gün kaldı :)) umarım herşey yolunda gidiyordurr...

duyarsın merak etme canım sırasıyla kalp atışını test taramalarını elini ayağını,seni tekmelemesini herşeyi sırasıyla yaşayacaksın inşallahhh :nazar:

bizlere dularınızı eksik etmeyin bizlerde bu duyguları yaşayalım inşallahhh :49:

ben hemen başlamak istiyorum donmuşlarla tedaviye eşim biraz vucudun dinlensin martta gidelim diyor bekliyorum bakalım

Back