Antalya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olacaklar..

sevdanehri54

Rabbim Sen Bizi Koru..
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2009
12.435
28
408
Evet Bayanlar antalya Tüp bebek merkezinde tedavi olacaklar var mı aranızda

Adım adım yaşananları paylaşmak isterim sizinle..

ben ocak başında antalyaya Murat beye tedaviye gideceğim varmı başka tedavi olacaklar

tedavin hayırlı olsun canım ben bu ay tedavimi tamamladım ve şuan test günümü bekliyorum opumu hasan bey transferimi murat bey yaptı

bacım yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun
bende bu merkezde sevdanehri arkadaşımla birlikte tedaviye başlıyorum aynı zamanda yine bu sitede tanıştığımız bir arkadaş daha var üçümüz bir arada tedaviye başlıycaz kısmetse ..inşallah emeklerimizin karşılığını alırız bu sefer

tedavin hayırlı olsun canım ben bu ay tedavimi tamamladım ve şuan test günümü bekliyorum opumu hasan bey transferimi murat bey yaptı

ooo yolun sonuna gelmişsin desene inşallah müjdeli haberlerini verirsin bizlere canım...kaç gün kaldı test gününe? bak bende heyecan yaptım şimdi pozitif sonucunla bizlere umut olursun inşallah dualarım seninle

ooo yolun sonuna gelmişsin desene inşallah müjdeli haberlerini verirsin bizlere canım...kaç gün kaldı test gününe? bak bende heyecan yaptım şimdi pozitif sonucunla bizlere umut olursun inşallah dualarım seninle

inş canım pozitifi görmeyi o kadar çok istiyorumki bu benım 4.denemem
28 kasımda yani pazartesi

inşallah bu son tedavin olur canım bebişin şuan sımsıkı tutunmuştur annecine
önceki tedavilerin bu merkezdemi olmuştu yine ?birde antalya merkez hakkında biraz bilgi verirmisin canım doktorlardan memnun kaldınmı ilgi alaka nasıldı?

selam arkadaşlar ben güllü bende ocakta burdaa tedivi olacagım hadi hepimizeeeeeeeee rast geleeee çok çok bebeklereeee

Son düzenleme:
selam arkadaşlar ben güllü bende ocakta burdaa tedivi olacagım hadi hepimizeeeeeeeee rast geleeee çok çok bebeklereeee

evet buda bizim üçüncü arkadaşımız
biz üç kafadar aynı zamanda gidecez antalyaya adetlerimizde nerdeyse aynı günlere denk geliyo konukevinde günümüzü gün edecez transfere kadar birbirmize moral olacaz inşallah

Son düzenleme:

evt bız oraya hem tedavıye hmnde beraber kafa dagıtmaya gıdıyoruz deilmi şekerlerrrrr

inş. canım
3 denememi bu merkezde 1 denememi akdeniz üniversitesinde yaptım doktorları gayet ilgili güleryüzlü aynı zamanda personelide öyle
murat bey çok mulayım ve sıcak kanlı bir doktor hasan beyle sadece son opumu yaptığı zaman karşılaştık murat beye göre biraz soğuk bir yapıda ama genel olarak iyi bir merkez

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bu defa elin boş dönmezsin ..bizde murat beyi düşünüyoruz gerçi bana kemal bey daha sıcak geliyordu ama iki arkadaşım murat bey diyince olsun bende ona gideyim dedim sonuçta Rabbim verecekse onlar vesile olur sadece
Allah yüzümüze baksın güldürsün bizi inşallah

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim lotus
ne sen tedavini tamamlamışsın ve en heyecanlı bekleyiş içine girmöişsin allaha şükürler ki az kalmış inşallahh pazartesi bize güzel haberler veririsin son tedavin olur inşallahhh..
aramızdan birinin daha evlat hasreti biter inşallahhh

sağol canımm benim

evet hep birlikte tedavi olucaz inşallahhh

başka kimler var acaba tedavi olacak :26:

ne iğneler ne yumurta toplama ne transfer en zoru beklemek sanki günler hafta gibi geliyor geçmek bilmiyor
acaba tuttumu yoksa tuttmadımı düşünceside cabası ne kadar düşünmemeye çalışsanda olmyor :18:
umarım sizde bu tedavinizde bebişlerinize kavuşursunuz Yüce Rabbim isteyen herkese versin

Evet kızLar bende Murat bey hastayım fakat bayram izini vsvsvsvs.. girince toplama işlemimide transfer işlemimide Hasan bey yaptı gerçekten biraz daha soğuk duruyor ama dünya tatlısı bir doktor.. Kısaca hikayemi anlatıyım eylülde başladık tedaviye 21 ekim adet günüm 2.günü iğnelere başladık 7 kasım yumurtalarımı Hasan bey topladı 1 tanecik yumurtam çıktı mikroenjeksiyon yapıldı 1.kalitee embriyo oluştu 9 kasımda transfer yapıldı veeeee 21 kasım test günümmdü o anı asla unutmam kan verdik Hasan beyin odasına çıktık şöyle bir baktı o soğuk dediğimiz adamın bir gülüşü vardı tebrik ederim dediii :))) nasıl yanii dedikk okadar umutsuzduk kii hayırlı olsun hamilesinizz demezmii :))))) Allah ondan razı olsun.. 13 araLıkta kaLp atışlarını duyucazz Yüce rabbim hepinize o anı yaşatsınn....

Unutmadan AntaLya tüp bebek tüm doktor hemşire ve danışma personeli çok alakalı ilgili ve güleryüzlü hiç kaılmıyorsunuz ama doktor Hasan bey'i özellikle tavsiye ediyorumm..

tebrik ederim canım umarım darısı benım başıma olur pzt test gunum:44:

aaa ne güzel tek yumurta dölleniyor ve tuttunuyor Allahın hikmeti işte Rabbim tamamınada erdirsin canım biz iteyenlerede yaşatsın o duyguyu

rabbim tamamına erdirsinnnn inşallahhhhh bizedee o güzel haberleri almayıı nasip ederrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…