• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olacaklar..

günaydın yol arkadaşlarım...
güzel habele geldimm hamileyimm
sonunda bu cümleyi kurmayı Rabbim banada nasip etti değerim 202 ikiz gebelik olabilirmiş :52:
şuan bulutların üzerindeyim
isteyen herkese versin Rabbim

:52::52::52::52::52::52::52:eneeee çok güzel bir haber buu canımm çok sevindimmm gözün aydın olsunnn Allahım tamamınada erdirsin değerinde çok iyi maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:darısı bizim başımıza inşallah bizde burda hamileyiz diye sevinç çığlıkları atarız:43::43:

ben dün ne demiştim güzel haberini alınca göbek atacaz kutluycaz demiştik dimi sözümü tuttup senin için dansöz getirdimm
ballerina02qk5.gif

:52::52::52::52::52::52::52:eneeee çok güzel bir haber buu canımm çok sevindimmm gözün aydın olsunnn Allahım tamamınada erdirsin değerinde çok iyi maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:darısı bizim başımıza inşallah bizde burda hamileyiz diye sevinç çığlıkları atarız:43::43:

ben dün ne demiştim güzel haberini alınca göbek atacaz kutluycaz demiştik dimi sözümü tuttup senin için dansöz getirdimm
ballerina02qk5.gif

ilahi kedersiz çok güldürdün beni çok yaşa sen umarım en kıza zamanda sizde bu güzel haberleri alırsınız sizin içinde göbecik atarız burada :52::52::52:

ilahi kedersiz çok güldürdün beni çok yaşa sen umarım en kıza zamanda sizde bu güzel haberleri alırsınız sizin içinde göbecik atarız burada :52::52::52:

inşallah canımm eee artık sende benim için getirtirsin dansözlerii :)))
ee anlat bu seferki belirtilerin nasıldı diğer belirtilerle aynıymıydı yoksa farklımıydı ..bide en çok merak ettiğim adet sancısı oluyormu ?

inşallah canımm eee artık sende benim için getirtirsin dansözlerii :)))
ee anlat bu seferki belirtilerin nasıldı diğer belirtilerle aynıymıydı yoksa farklımıydı ..bide en çok merak ettiğim adet sancısı oluyormu ?

ne belirtisi kız hiç bir belirti yoktu hatta :53::53:dedimki belirti yok tutmadı galiba:52::52:

:nazar: :nazar: :nazar: işte Rabbimin kuvveti ne kadar düşük değerle başlanmış ikiz olduğu bile tahmin edilmezdi ki tek yumurta ikizi vermiş Rabbim tabi merkezinde bu yolda emeği çok :46: inşallahhh bizlerdee böyle güzel haberler veririzz :49:
bu arada tek yumurta ikizi nasıl oldu anlamadım merkezler tek yumurtaya tek sperm enjekte etmiyolarmı :26: senin mikroenjeksiyon değilmi normal tüpmü acaba :31:

Tek spermeLe alakası yok ki döllenen yumurta tutunduktan sonra bölünüp çoğalabiliyor o zaman tek yumurta ikizi oluyor ;)) benimki mikroenjeksiyon daha belli değil zaten tekmi,çiftmi ? sağlıklı sıhatli olsunda ne olursa olsunn..... İsteyen herkez inşallah güzzel haberler alırr...

günaydın yol arkadaşlarım...
güzel habele geldimm hamileyimm
sonunda bu cümleyi kurmayı Rabbim banada nasip etti değerim 202 ikiz gebelik olabilirmiş :52:
şuan bulutların üzerindeyim
isteyen herkese versin Rabbim

eee hadi bakalım gözünüz aydın,allah tamamına erdirsin inşallahh...2 embriyomu yerleştirmişlerdi.. ?

Tek spermeLe alakası yok ki döllenen yumurta tutunduktan sonra bölünüp çoğalabiliyor o zaman tek yumurta ikizi oluyor ;)) benimki mikroenjeksiyon daha belli değil zaten tekmi,çiftmi ? sağlıklı sıhatli olsunda ne olursa olsunn..... İsteyen herkez inşallah güzzel haberler alırr...

bende kendimi bilgili bilirdim :26: şimdi bende araştırdım ve dediğin gibi olduğunu öğrendim :42: ne güzel bir şans bu :nazar: :nazar:

inş. Hayırlısıyla sorunsuz atlatırız bu süreci 3 başarısız denemeden dolayı 2 embriyo yerleştirdiler.

lotus aklıma geldikçe soruyorum umarım seni sıkmıyorumdur..benimde bu 3. Tedavim olacak , diğer 2 tedavim hep aynı oldu bu seferki farklımı olur bilmiyorum.. Senin diğerlerine göre nasıldı bu tedavin ?yane ilaçların dozajı süreci prosüdürü vs. Farklımıydı ?eğer öyleyse anlatırmısın biraz canım neler yapıldı çok merak ediyorum biraz aydınlatırsan sevinirim :16::16::16:

Son düzenleme:
lotus aklıma geldikçe soruyorum umarım seni sıkmıyorumdur..benimde bu 3. Tedavim olacak , diğer 2 tedavim hep aynı oldu bu seferki farklımı olur bilmiyorum.. Senin diğerlerine göre nasıldı bu tedavin ?yane ilaçların dozajı süreci prosüdürü vs. Farklımıydı ?eğer öyleyse anlatırmısın biraz canım neler yapıldı çok merak ediyorum biraz aydınlatırsan sevinirim :16::16::16:

sıkmak nedemek canım seve seve yazıyorum
bu benım 4.denemdi.
son denememden önce ben histereskopi ameliyatı oldum rahim içinde perdelenme
varmış o temizlendi hemde rahim içi temizlendi.ameliyat sonrası ilk adetimde tedaviye başladık
diğer 3 denememde 200-225 kullanmıştım iğneleri bu defa 300 gonal-f ile başladık ilk
kontrolumde doktorum yumurtaların çok nazlandığını onlarla konuşmam gerektiğini söyledi bir nevi yumurtalara
terapi yaptım aklımdan ne geçiyorsa anlattım onlara umutlarımdan yaşadıklarımdan :27: gelgörki işe yaramadı 2.kontrolde 300 gonalf 150 menegona başladık ve hiç azaltmadık hatta son gün 550 ünite yaptım iğneyi
yumurtalarım bu defa geç cevap vermişti iğnelere doktorum tedirgin ben umutluydum :52:

arkadaşlar dondurulmuşlar açılınca ya bozulursa bişey kalmazsa şimdi de aklıma bunu taktım oluyor mu böylee

sıkmak nedemek canım seve seve yazıyorum
bu benım 4.denemdi.
son denememden önce ben histereskopi ameliyatı oldum rahim içinde perdelenme
varmış o temizlendi hemde rahim içi temizlendi.ameliyat sonrası ilk adetimde tedaviye başladık
diğer 3 denememde 200-225 kullanmıştım iğneleri bu defa 300 gonal-f ile başladık ilk
kontrolumde doktorum yumurtaların çok nazlandığını onlarla konuşmam gerektiğini söyledi bir nevi yumurtalara
terapi yaptım aklımdan ne geçiyorsa anlattım onlara umutlarımdan yaşadıklarımdan :27: gelgörki işe yaramadı 2.kontrolde 300 gonalf 150 menegona başladık ve hiç azaltmadık hatta son gün 550 ünite yaptım iğneyi
yumurtalarım bu defa geç cevap vermişti iğnelere doktorum tedirgin ben umutluydum :52:

bende eylül ayında tedaviye gittiğimde murat bey rahimde perde var diyince tedavim ertelendi :31: ve bende histereskopi olup geri döndüm.
inşallahh arkadaşlarla beraber bizim tedavilerde senin gibi sonuç verecek :49:

arkadaşlar dondurulmuşlar açılınca ya bozulursa bişey kalmazsa şimdi de aklıma bunu taktım oluyor mu böylee

içini ferah tut gülsu doldurulmuşlar çözülürken evet içlerinden fire verenler oluyo inşallahh transfer edilecek şekilde embriyo kalır merak etme. burada kaç kişi dondurulmuşlarla hamile kaldı yakın arkadaşımda dahil :34: dediğim gibi korkma içini ferah tut Allahın izniyle herşey yolunda gider :34:

Back