- 24 Kasım 2009
- 21.176
- 141
- 423
- Konu Sahibi sevdanehri54
-
günaydın yol arkadaşlarım...
güzel habele geldimm hamileyimm
sonunda bu cümleyi kurmayı Rabbim banada nasip etti değerim 202 ikiz gebelik olabilirmiş
şuan bulutların üzerindeyim
isteyen herkese versin Rabbim
süpersinn bacım yine dansözler meydanda
eneeee çok güzel bir haber buu canımm çok sevindimmm gözün aydın olsunnn Allahım tamamınada erdirsin değerinde çok iyi maşallah darısı bizim başımıza inşallah bizde burda hamileyiz diye sevinç çığlıkları atarız
ben dün ne demiştim güzel haberini alınca göbek atacaz kutluycaz demiştik dimi sözümü tuttup senin için dansöz getirdimm
ilahi kedersiz çok güldürdün beni çok yaşa sen umarım en kıza zamanda sizde bu güzel haberleri alırsınız sizin içinde göbecik atarız burada
inşallah canımm eee artık sende benim için getirtirsin dansözlerii :)))
ee anlat bu seferki belirtilerin nasıldı diğer belirtilerle aynıymıydı yoksa farklımıydı ..bide en çok merak ettiğim adet sancısı oluyormu ?
işte Rabbimin kuvveti ne kadar düşük değerle başlanmış ikiz olduğu bile tahmin edilmezdi ki tek yumurta ikizi vermiş Rabbim tabi merkezinde bu yolda emeği çok inşallahhh bizlerdee böyle güzel haberler veririzz
bu arada tek yumurta ikizi nasıl oldu anlamadım merkezler tek yumurtaya tek sperm enjekte etmiyolarmı :26: senin mikroenjeksiyon değilmi normal tüpmü acaba
Tek spermeLe alakası yok ki döllenen yumurta tutunduktan sonra bölünüp çoğalabiliyor o zaman tek yumurta ikizi oluyor) benimki mikroenjeksiyon daha belli değil zaten tekmi,çiftmi ? sağlıklı sıhatli olsunda ne olursa olsunn..... İsteyen herkez inşallah güzzel haberler alırr...
günaydın yol arkadaşlarım...
güzel habele geldimm hamileyimm
sonunda bu cümleyi kurmayı Rabbim banada nasip etti değerim 202 ikiz gebelik olabilirmiş
şuan bulutların üzerindeyim
isteyen herkese versin Rabbim
Tek spermeLe alakası yok ki döllenen yumurta tutunduktan sonra bölünüp çoğalabiliyor o zaman tek yumurta ikizi oluyor) benimki mikroenjeksiyon daha belli değil zaten tekmi,çiftmi ? sağlıklı sıhatli olsunda ne olursa olsunn..... İsteyen herkez inşallah güzzel haberler alırr...
bende kendimi bilgili bilirdim :26: şimdi bende araştırdım ve dediğin gibi olduğunu öğrendimne güzel bir şans bu
eee hadi bakalım gözünüz aydın,allah tamamına erdirsin inşallahh...2 embriyomu yerleştirmişlerdi.. ?
inş. Hayırlısıyla sorunsuz atlatırız bu süreci 3 başarısız denemeden dolayı 2 embriyo yerleştirdiler.
lotus aklıma geldikçe soruyorum umarım seni sıkmıyorumdur..benimde bu 3. Tedavim olacak , diğer 2 tedavim hep aynı oldu bu seferki farklımı olur bilmiyorum.. Senin diğerlerine göre nasıldı bu tedavin ?yane ilaçların dozajı süreci prosüdürü vs. Farklımıydı ?eğer öyleyse anlatırmısın biraz canım neler yapıldı çok merak ediyorum biraz aydınlatırsan sevinirim
arkadaşlar dondurulmuşlar açılınca ya bozulursa bişey kalmazsa şimdi de aklıma bunu taktım oluyor mu böylee
sıkmak nedemek canım seve seve yazıyorum
bu benım 4.denemdi.
son denememden önce ben histereskopi ameliyatı oldum rahim içinde perdelenme
varmış o temizlendi hemde rahim içi temizlendi.ameliyat sonrası ilk adetimde tedaviye başladık
diğer 3 denememde 200-225 kullanmıştım iğneleri bu defa 300 gonal-f ile başladık ilk
kontrolumde doktorum yumurtaların çok nazlandığını onlarla konuşmam gerektiğini söyledi bir nevi yumurtalara
terapi yaptım aklımdan ne geçiyorsa anlattım onlara umutlarımdan yaşadıklarımdangelgörki işe yaramadı 2.kontrolde 300 gonalf 150 menegona başladık ve hiç azaltmadık hatta son gün 550 ünite yaptım iğneyi
yumurtalarım bu defa geç cevap vermişti iğnelere doktorum tedirgin ben umutluydum
arkadaşlar dondurulmuşlar açılınca ya bozulursa bişey kalmazsa şimdi de aklıma bunu taktım oluyor mu böylee
2.defa kan verdim aramadılar değerimmi düşüyor acaba negatifte geç arıyorlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?