- 9 Ekim 2021
- 98
- 17
- 18
- 33
Gittiniz mi nasıl acaba ?Bende tüp bebek yaptırıcam yarın ilk kez gidicem şafak beye yorumlar iyi gibi ama nasıl biri gidince anlarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gittiniz mi nasıl acaba ?Bende tüp bebek yaptırıcam yarın ilk kez gidicem şafak beye yorumlar iyi gibi ama nasıl biri gidince anlarım
Akdeniz derken Akdeniz şifa mi eğer orasıysa hiç beğenmiyorum o hastaneyi benim rahim filmimi orada çekinmiştim doktor filme bile bakmadı doğru düzgünAnladım çok teşekkürler bilgi için. Ben de parasında değilim şu an çünkü başarısız bir denemem oldu Akdeniz Üniversitesi'nde ve moralim çok bozuldu. En iyi doktoru ve en iyi laboratuvarı bulmaya çalışıyorum. Akdeniz de 3 yumurtam vardı ve hiçbirinde döllenme olmadı.
Merhaba arkadaşlar Şafak Hoca sayesinde ikiz bebişlerime hamileyim. Çevremde birçok arkadaşım yine Şafak hoca vesilesiyle bebek sahibi oldu. Güleryüzlü, samimi ve içten…Hiç bir doktorun göremediği sıkıntımı görüp tedavi etti ve sonunda 3 başarısız tüp bebek tedavisi sonrasında hamile kalabildim. Eğer Antalya’daysanız tavsiye ederim.Bende merak ediyorum bakalım belki yardımcı olabilicek vardır
Merhabalar ben 39 haftalık gebeyim ve bu safak olgan hocamın sayesinde oldu. 3 senedir aralıksız tedavi gördüm başka yerlerde güven alamadım ilgi 0 dı ve sürekli araştırmaktaydım en son şafak beyi buldum ve İyiki buldum ilk görüşmede o güveni ve benim kadar isteğini yüzünde gördüm gerçekten ve sürece başladık çok güvendim kişiye göre tadavileri ve çok ilgili kendi de ekibime her gün dua ediyorum mucizemi yakında kucağıma alıcam Allah isteyen herkese nasip etsin ben şafak beyi sonuna kadar tavsiye ederimMerhabalar Şafak hoca artık antalya memorial hastanesinde tüp bebek yapıyormuş. Şafak hocanın iyi olduğunu duymuştuk. Memorial de iyi bir hastane, son dönemde tedavi için giden var mı?
Anladım çok teşekkürler bilgi için. Ben de parasında değilim şu an çünkü başarısız bir denemem oldu Akdeniz Üniversitesi'nde ve moralim çok bozuldu. En iyi doktoru ve en iyi laboratuvarı bulmaya çalışıyorum. Akdeniz de 3 yumurtam vardı ve hiçbirinde döllenme olmadı.
Biz geçtiğimiz Hafta Şafak Hoca ile tedaviye başladık. Şafak Hocayı anlatmaya zaten gerek yok Gerek bize olan ilgisi ,bizi bilgilendirmesi bütün sorularımızı sabırla açıklayıcı bir şekilde cevaplamasi gercekten bizi fazlasiyla memnun etti.Merhabalar Şafak hoca artık antalya memorial hastanesinde tüp bebek yapıyormuş. Şafak hocanın iyi olduğunu duymuştuk. Memorial de iyi bir hastane, son dönemde tedavi için giden var mı?
Sağlıkla büyüsünler bebişleriniz inşallah teşekkür ederim bilgi için canımMerhaba arkadaşlar Şafak Hoca sayesinde ikiz bebişlerime hamileyim. Çevremde birçok arkadaşım yine Şafak hoca vesilesiyle bebek sahibi oldu. Güleryüzlü, samimi ve içten…Hiç bir doktorun göremediği sıkıntımı görüp tedavi etti ve sonunda 3 başarısız tüp bebek tedavisi sonrasında hamile kalabildim. Eğer Antalya’daysanız tavsiye ederim.
Fiyat olarak ne kadar bir tutar çıktı ortalama canım ?Biz geçtiğimiz Hafta Şafak Hoca ile tedaviye başladık. Şafak Hocayı anlatmaya zaten gerek yok Gerek bize olan ilgisi ,bizi bilgilendirmesi bütün sorularımızı sabırla açıklayıcı bir şekilde cevaplamasi gercekten bizi fazlasiyla memnun etti.
Bu genç yaşında bu kadar talep görmeyi gercekten hak eden bir hekim.
Fiyat konusunda neredeyse Antalyanin en uygun Tüp bebek tedavisi suan.
Ben laboratuvar kısmınida araştırdım.
Öğrendiğim kadarıyla en son teknoloji kullanıyor ve alanın çok uzman bir ekip çalışıyormuş.
Başarı oranlarida çok yüksekmiş.
Tedavi suan çok iyi gidiyor sonucu buradan paylaşırım.
Hepimiz için hayırlısı olsun...
Merhaba umarım güzel bi hamilelik geçirirsinBiz geçtiğimiz Hafta Şafak Hoca ile tedaviye başladık. Şafak Hocayı anlatmaya zaten gerek yok Gerek bize olan ilgisi ,bizi bilgilendirmesi bütün sorularımızı sabırla açıklayıcı bir şekilde cevaplamasi gercekten bizi fazlasiyla memnun etti.
Öğrendiğim kadarıyla en son teknoloji kullanıyor ve alanın çok uzman bir ekip çalışıyormuş.
Hepimiz için hayırlısı olsun.
Gittiniz mi nasıl acaba ?
Evet geçen hafta tüp bebek tedavisine başladım doktor gercekten çok iyi ama fiyatlar çok uçuk ben 30 bin civarına hazırlanıp başladım ama yumurta dondurma vs 50 yi geçecek gibi tam anlayamadım kaç lira vereceğimizi yaniGittiniz mi nasıl acaba ?
Antalyanın tüm tüp bebek merkezlerinde fiyatı detaylı araştırdım. maalesef tedvi de oldum. Sadece en iyilerden bahsediyim uzatmamak için. Antalya IVFdevtup bebek 35 bin Memorialde 30 bin lira. (benle beraber tedavi olan arkadaşıma şafak bey eğitim araştırma hastanesinden rapor bile çıkarttı, ilaç fiyatlarını çok düşürüyor o zaman, Maalesef benim sartlarım uymadıgı için yonlendirdiği halde bana vermediler). Gelelim tedaviyee, Şafak bey taze embriyo teansferi yapmayı önermedi. 5 yuksek kalite embriyomu 3 ayrı tupte dondurdular. Bunun için 11 bin lira ödedim. Daha önce Antalya IVF de de tedavi olmuştum . kalitesi düşük embriyoların her biri için dondurma ücreti 4000 lira vermiştim. Dolayısıyla antalya ivf’de tedavi yaptırmış olsaydım Su an 20 bin lira sadece embriyo dondurmaya verecektim. Derdim para da diil yeterki bebeğimi kucağıma aliyim. Çok şükür ediyorum Allahın da izniyle güzel embriyoların oldu, bir daha iğne ve yumurta toplama yaptırmııcam inşallah. Lutfen dua edin. Onumuzdeki ay transferimi olucamBiz geçtiğimiz Hafta Şafak Hoca ile tedaviye başladık. Şafak Hocayı anlatmaya zaten gerek yok Gerek bize olan ilgisi ,bizi bilgilendirmesi bütün sorularımızı sabırla açıklayıcı bir şekilde cevaplamasi gercekten bizi fazlasiyla memnun etti.
Hepimiz için hayırlısı olsun...
Allah ödeme kolaylığı versin emeklerinizi boşa çıkarmasınEvet geçen hafta tüp bebek tedavisine başladım doktor gercekten çok iyi ama fiyatlar çok uçuk ben 30 bin civarına hazırlanıp başladım ama yumurta dondurma vs 50 yi geçecek gibi tam anlayamadım kaç lira vereceğimizi yani
Amin hepimizin inşallahAllah ödeme kolaylığı versin emeklerinizi boşa çıkarmasın
Pera sen aşamalardan falan haber eder misin hem memnuniyet , hastane , doktor konusunda hem maddi olarak bu sürece başlıcak olanlara bir fikir olurAmin hepimizin inşallah
Tabi ederim bugün sabah yumurta toplama işlemim oldu. Öncesinde gonal f 900 lük iğneden 2 kutu kullandım. Yaklaşık 20 tane yumurta büyüdü. İlaçlar 11 bin tuttu. Sonra yumurtalar büyüyünce doktor 3 tane catlatma iğnesi verdi ve dünden önceki gün yaptım. Birkaç gündür çok kasık ağrım vardı yumurtalar büyüdüğü için ama çekilmeyecek bise değil yani. Sonra bu sabah yumurta toplama işlemim vardı onada 30 bin lira ödedik toplama ve transfer ücretini birarada alıyorlar, dondurma ücreti daha sonra alacaklar. Anestezi altında 19 tane yumurtam toplandı.biraz gerginim ama ağrı falan olmadı kanama 1 2 damla oldu sonra eve geldim zaten şimdilik bunları yaşadım süreçten haberdar ederim yinePera sen aşamalardan falan haber eder misin hem memnuniyet , hastane , doktor konusunda hem maddi olarak bu sürece başlıcak olanlara bir fikir olur![]()
Ah ne güzel detaylı anlatmişsin çok teşekkür ederimTabi ederim bugün sabah yumurta toplama işlemim oldu. Öncesinde gonal f 900 lük iğneden 2 kutu kullandım. Yaklaşık 20 tane yumurta büyüdü. İlaçlar 11 bin tuttu. Sonra yumurtalar büyüyünce doktor 3 tane catlatma iğnesi verdi ve dünden önceki gün yaptım. Birkaç gündür çok kasık ağrım vardı yumurtalar büyüdüğü için ama çekilmeyecek bise değil yani. Sonra bu sabah yumurta toplama işlemim vardı onada 30 bin lira ödedik toplama ve transfer ücretini birarada alıyorlar, dondurma ücreti daha sonra alacaklar. Anestezi altında 19 tane yumurtam toplandı.biraz gerginim ama ağrı falan olmadı kanama 1 2 damla oldu sonra eve geldim zaten şimdilik bunları yaşadım süreçten haberdar ederim yine
Evet ilk başta 5 gün iğneyi vuruyorsun ondan sonra 2 güne bir çağırıp kontrol ediyor bazen kan testi istiyor hormonları takip ediyor. Doktor gerçekten çok iyi ilgisi alakası güzel. Yumurta toplamada ayrı bir oda vermediler ama olduğum bölme rahattı yatak dolap vardı hemşireler ulaşılabilir konumdaydı. Bi yarım saat dinlenip eve gittim. Yarin arayacaklar döllenme olup olmadığını söylemek için.Ah ne güzel detaylı anlatmişsin çok teşekkür ederimdoktor sürekli cagriyor mu canım peki kontrol vs için ? 2 güne bir yani . O zaman sadece dondurma işlemi için ücret ödemeniz kaldı .. ay vallah Allah yardımcımız olsun