• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalya da göğüs büyütme ameliyatı

evet..buradayım..:52: doktorumla detaylı bir şekilde konuştum içim rahatladı resmen :16: tekrar ölçüm yaptı.bende elimde fotoğraflarla gittim istediğim boyutu ve sonrasında ikinci çocuğu düşünebileceğimi felan aklımdaki soruları hepsini sordum doktorumda sağolsun tek tek anlatarak cevap verdi :34: dokumun yeterli olduğunu ama ameliyat esnasında açtığı cep için uygun protezi deneyerek koyacağını 325 cc nin kesin ama 350 yi deneyeceğini söyledi :52: fakat biraz geç kalmışım beni öğleye doğru ameliyata alacak...benden önce edjum var :52: orada tanıştık aynı gün ameliyat olacağız ...artık gelsin bakalım pazartesi :1::1:

evet..buradayım..:52: doktorumla detaylı bir şekilde konuştum içim rahatladı resmen :16: tekrar ölçüm yaptı.bende elimde fotoğraflarla gittim istediğim boyutu ve sonrasında ikinci çocuğu düşünebileceğimi felan aklımdaki soruları hepsini sordum doktorumda sağolsun tek tek anlatarak cevap verdi :34: dokumun yeterli olduğunu ama ameliyat esnasında açtığı cep için uygun protezi deneyerek koyacağını 325 cc nin kesin ama 350 yi deneyeceğini söyledi :52: fakat biraz geç kalmışım beni öğleye doğru ameliyata alacak...benden önce edjum var :52: orada tanıştık aynı gün ameliyat olacağız ...artık gelsin bakalım pazartesi :1::1:

süer valla.Allah kolaylık versin. bende görüştüm dr la çok daünlü bi dr bu kulüp sayesinde tanıdım hakan çepni 4000 tl istiyo sizin fiyatlar nedir çok özel olmazsa öğrenebilirmiyim...

süer valla.Allah kolaylık versin. bende görüştüm dr la çok daünlü bi dr bu kulüp sayesinde tanıdım hakan çepni 4000 tl istiyo sizin fiyatlar nedir çok özel olmazsa öğrenebilirmiyim...

evet canım hakan çepni ismini çok duydum...kararın hayırlı olsun inşallah :34: ben antalyada çok doktor gezdim ve fiyat araştırdım genel olarak 5500 ve yukarısı idi..şimdi araştırma hastanesinde doktor asım usluya olacağım ve 3000-3500 arasında bir rakam çıkacak...

evet canım hakan çepni ismini çok duydum...kararın hayırlı olsun inşallah :34: ben antalyada çok doktor gezdim ve fiyat araştırdım genel olarak 5500 ve yukarısı idi..şimdi araştırma hastanesinde doktor asım usluya olacağım ve 3000-3500 arasında bir rakam çıkacak...

teşekkür ederim canım:16: fiyat biraz yüksekmiş gibi geldi ama dikleştirmede var benim:1:böyle koymam sağlıklı olmaz dedi benim 3 gebelik var bebeklerimin ikisini kaybettim süt kesiciler kullandım süt kesilsin diye bandajla sardılar çok deforme olmuş:2:demekki slikon artı dikleştirme 4000 normal

bu arada bende devlet de yaptırcam:18:korkularımı yener yenmez:44:

teşekkür ederim canım:16: fiyat biraz yüksekmiş gibi geldi ama dikleştirmede var benim:1:böyle koymam sağlıklı olmaz dedi benim 3 gebelik var bebeklerimin ikisini kaybettim süt kesiciler kullandım süt kesilsin diye bandajla sardılar çok deforme olmuş:2:demekki slikon artı dikleştirme 4000 normal

bu arada bende devlet de yaptırcam:18:korkularımı yener yenmez:44:

inşallah canım...iş hastanede değil doktorda bitiyor...doktora güvendikten sonra isterse devlet hastanesi olsun fark eden birşey olmaz...senin için dikleştirme +protez bence 4000 gayet normal...ben bir doğum yaptım ama sarkma yok gerçi sarkacak bişeyde yok :1: silikon yerleştiği zaman tamamdır :34: insanın çok istediği ve hayalini kurduğu birşey olunca korkuda kalmıyor...ama heyecan hat safhada...8 aydır düşünmedeydim sonunda karar verdim...inşallah sende kendini hazır hissettiğin bir dönemde doğru bir karar verirsin :16:

inşallah hepimize hayırlı olur. ben ameliyattan falan değilde ileride pişman olmaktan korkuyorum bide çevren illaki farkedilecek farklı tepkilerden.dr hissedeceğim mutluluğa değeceği konusunda beni ikna etti aslında ama yinede zor bi süreç:18:

ayrıca hepinize çok teşekkür edrim..beni cesaretlendirdiniz.süper bi grp muş:16:

uyguluyacı yöntem ney cANIm sana doktorunun ??

inşallah hepimize hayırlı olur. ben ameliyattan falan değilde ileride pişman olmaktan korkuyorum bide çevren illaki farkedilecek farklı tepkilerden.dr hissedeceğim mutluluğa değeceği konusunda beni ikna etti aslında ama yinede zor bi süreç:18:

insallah hepimiz için hayırlısı olur aynı temennılerdeyım amelıyatdan korkmaman senın ıcın pozıtıf bır durum pişman olmazsın insallah ilerde hanı neyden dolayı pişman olursun dıe dusundum de boyut konusunda gıbıme gelıor o korku bendede var
evet canım zor bır surec insallah atlatırız cevre korkusu hemen hemen cogumuzda var farkedılıcek kaygısı bılınıcek korkusu ama yapıcak bırsey yok baskalarının dusuncelerıne önemseyip ayıplıycaklar dıe korkup kendı mutlulugumuzdan vazgecmemelıyız dıe dusunuorum sonucda bız kendımız ıcın yapıoruz baskası ıcın degıl tabıkı... ıster ıstemez etkılenırız dısardan ve cevremızden gelen davranıslardan dolayı ama fazlada önem vermeye gerek yok bızım konumuz kapanır baska konular acılır unutuluruz yaniii sıkıntı yoook :1:

vallahi ben kendim mutlu olayım istediğim boyuta görünüme kavuşayımda kim ne derse desin.:1: hatta kıskançlıktan çatlasınlar yani umurumda bile değil olamazda:36:
canım kas altı dual plan yöntemi ile olacak 325 cc kesin 350 deneyecek high profil pürüzlü koheziv 1 jel protez olacak :34:

vallahi ben kendim mutlu olayım istediğim boyuta görünüme kavuşayımda kim ne derse desin.:1: hatta kıskançlıktan çatlasınlar yani umurumda bile değil olamazda:36:
canım kas altı dual plan yöntemi ile olacak 325 cc kesin 350 deneyecek high profil pürüzlü koheziv 1 jel protez olacak :34:

aynenn tatlımmm aynıı kanıdayım bende kim ne derse desinn umurumda olmazzz :9: belkıı garantı vermıorumda etkılenırım ama o an ıcın olur bıraz uzulurum gızlıce aglarım sonra (derınnn bır nefesss cekerim ) arkamda bırakırım bos ver sıkma tatlı canını derım gecer giderr :)) kıskanclıkdan catlasınlarmıı :))) catlamasınlar yaaa yazıkkk kıyamam :)) üzmesinler yeter :))

benim iç sezgim senın ıcın hep 350cc dior :)) bakalım hayırlısı insallah 350cc takar doktorun sorun cıkmazda umarım süper olur amaa 325de ıyıde haa mantık söyle olmusken tam olsun :))) degsın dusuncesı :)) hadıı bakalım gözun aydın bugunude attın :)) amelıyat gununude atlattıkdan sonrası zaten kendılıgınden gelıcek :)) ılk gunler gecdıkden sonra hersey daha da guzel olucak ınsallah tatlım :34: :52:

aslında kendim için değilde farkedilir eşim üzülür diye korkuyorum.korkum boyuttan çok his konusunda rahatsız olurmuyum sağa sola oynar falan diyolar. gerçi dr um çok net konuştu üç ay sonra sende eşinde varlığını bile unutmaya başlayacaksınız diye ama tereddüddeyim işte:18:

Back