• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalya da göğüs büyütme ameliyatı

aslında kendim için değilde farkedilir eşim üzülür diye korkuyorum.korkum boyuttan çok his konusunda rahatsız olurmuyum sağa sola oynar falan diyolar. gerçi dr um çok net konuştu üç ay sonra sende eşinde varlığını bile unutmaya başlayacaksınız diye ama tereddüddeyim işte:18:

hımm derin kaygılar bunlar kıyamam sana eşin insallahhh üzülmez onu da senı de uzenler olmaz insallah eger olursa onların ne kadar bencil oldugunu görmüş olursun canını sıkmana deger miii bos ver gıtsın bos vermekden ne kaybedıceksın kı umursayıp önemseyip kendını uzdugunle kalıcaksın tatlı canından kıymetlımı bence degıll :)))

hıssızlık konusunda benım pek fazla dıyebılıcegım bısıy yok ne desem olmaz bu forumda bıraz arastırma yaparsan arkadasların sureclerını okursan ıyı olur gıbıme gelıyor :)) doktorun ne dıyorsa sana öyle olucagından emınım sonucda onlar bu konunun uzmanı ınsallah cnm hakkında hakkımızda hayırlısı olur cnm :16:

aynenn tatlımmm aynıı kanıdayım bende kim ne derse desinn umurumda olmazzz :9: belkıı garantı vermıorumda etkılenırım ama o an ıcın olur bıraz uzulurum gızlıce aglarım sonra (derınnn bır nefesss cekerim ) arkamda bırakırım bos ver sıkma tatlı canını derım gecer giderr :)) kıskanclıkdan catlasınlarmıı :))) catlamasınlar yaaa yazıkkk kıyamam :)) üzmesinler yeter :))

benim iç sezgim senın ıcın hep 350cc dior :)) bakalım hayırlısı insallah 350cc takar doktorun sorun cıkmazda umarım süper olur amaa 325de ıyıde haa mantık söyle olmusken tam olsun :))) degsın dusuncesı :)) hadıı bakalım gözun aydın bugunude attın :)) amelıyat gununude atlattıkdan sonrası zaten kendılıgınden gelıcek :)) ılk gunler gecdıkden sonra hersey daha da guzel olucak ınsallah tatlım :34: :52:

evet canım ya bakalım kısmet aslında gönlüm 325 cc den yana ama doktoruma güveniyorum 350 deneyip çapı büyük gelir potluk yapar takmam dedi bakalım pazartesi bir an önce gelsin istiyorum...hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun :16:

aslında kendim için değilde farkedilir eşim üzülür diye korkuyorum.korkum boyuttan çok his konusunda rahatsız olurmuyum sağa sola oynar falan diyolar. gerçi dr um çok net konuştu üç ay sonra sende eşinde varlığını bile unutmaya başlayacaksınız diye ama tereddüddeyim işte:18:

bence içini ferah tut canım...çok fazla büyük bir boyut seçmediğin takdirde fark edileceğini pek sanmıyorum soran olursada bitkisel çözümler buldum dersin geçersin..şahsen benim için soran merak eden çok olacaktır malum antalya sahil bölgesi özelliklede yazın ..kendi annem babam kardeşim ve eşim dışında bilen olsun istemiyorum...soran fark eden olursada krem di yağdı çözüm buldum demeyi düşünüyorum :1: kandırabilirmiyim emin değilim ..hatta eşim espri yaptı o tarz kremlerin distribitörlüğünü alırız sayende ticaret yaparız filan diye :1::1::1: hayırlısı olsun inşallah istediğim görüntüye kavuşalım :16:

aslında ben şimdiden duyuyruyorum doğum kontrol hapı kullanıyorum sanki büyüyolar ne yapsam falan diye:21:ama çok ufak tefeğim ben :1:inş bi sorun olmaz.hepimiz için en güzeli en hayırlısı olsun inş

yok ben kullanmıyorum zaten de sanki ondan kaynaklanıyomuş gibi bi izlenim bırakma peşindeyim:1::1::1:

evet canım ya bakalım kısmet aslında gönlüm 325 cc den yana ama doktoruma güveniyorum 350 deneyip çapı büyük gelir potluk yapar takmam dedi bakalım pazartesi bir an önce gelsin istiyorum...hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun :16:

insallahhh tatlımm insallah (V) kalbım senınle dualarım senınle olucak ogun insallah hersey çoook güzel olucak guzel gecıcek inanmak basarmanın yarısıdır derler bende öyle dusunuorum :))) hadı bakalım hayırlı haberlerını beklıor olcam tatlım :))

Aynen ayrıca detayları çok merak ediyorum ben inş herşey güzel ve gönlünce olur:16:

bence içini ferah tut canım...çok fazla büyük bir boyut seçmediğin takdirde fark edileceğini pek sanmıyorum soran olursada bitkisel çözümler buldum dersin geçersin..şahsen benim için soran merak eden çok olacaktır malum antalya sahil bölgesi özelliklede yazın ..kendi annem babam kardeşim ve eşim dışında bilen olsun istemiyorum...soran fark eden olursada krem di yağdı çözüm buldum demeyi düşünüyorum :1: kandırabilirmiyim emin değilim ..hatta eşim espri yaptı o tarz kremlerin distribitörlüğünü alırız sayende ticaret yaparız filan diye :1::1::1: hayırlısı olsun inşallah istediğim görüntüye kavuşalım :16:

çokkk fenasın bilee diemiorum sana :1: bende o kaygılardayım benımde aklıma bıtkısel ılaclar kremler geldı bende kımsenın bılmesını ıstemıorum :))) ama iştee inanırlarmııı orası varr ben hala dusunuorum goguslerın mı buyudu senın dedıklerınde ne dıecegımı :))) cevap yok malesef :))) napıcaksam o saruyla karsılastıgımda hala bılmıorum :53:

:1::1::1: şöyle sağsalim bir memişlerimize kavuşalımda ne cevap vereceğimizi bir daha düşünürüz :52: kimbilir belki süper ötesi bişey olur belkide gururla silikon yaptırdık deriz hiç fena olmaz hani :1:

:1::1::1: şöyle sağsalim bir memişlerimize kavuşalımda ne cevap vereceğimizi bir daha düşünürüz :52: kimbilir belki süper ötesi bişey olur belkide gururla silikon yaptırdık deriz hiç fena olmaz hani :1:

ayyyyy düşünemiorum bileee yaaa silikon taktırdım dedigim anıııı şöyle bir canlandıda gözümün önündeee :52: tırsmaaa mevcut oldu diebiliriz :1: insallahhh saklıyabılırım dıee dua edıorum hepdee hiç beceremem gizli saklı işii :))) elime yuzume bulusar istesemde beceremem :1: bakalım o gunu görüyümdeee ben :))) sonrası ALLAH KERİM :))) napakkk sonuclarına katlanıcaz gayriiii :))) :53:

:1::1: aynen öyle oldu vallahi ...sıra sizin günlerinizede gelecek inşallah :36:

insallah tatlımmmmm :)))) vallahiii su amelıyatlarımızı bır atlatalım üzerimizden koskocaa bir yuk kalkıcak :))
rahatlıycaz yaniii öyle böyle degil :))
birde insallah rabbım yuzumuze bakar sonuclarda denıldıgı gıbı olur guvendıgımız gıbı gıder hersey sonucundada ıstegımız goruntuye varalım mutlu olalımmm oOoOo DEGMESiNLer Keyfimizeeee :))) :1:

insallah tatlımmmmm :)))) vallahiii su amelıyatlarımızı bır atlatalım üzerimizden koskocaa bir yuk kalkıcak :))
rahatlıycaz yaniii öyle böyle degil :))
birde insallah rabbım yuzumuze bakar sonuclarda denıldıgı gıbı olur guvendıgımız gıbı gıder hersey sonucundada ıstegımız goruntuye varalım mutlu olalımmm oOoOo DEGMESiNLer Keyfimizeeee :))) :1:

amin tatlım inşallah :40:

Back