• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalya da göğüs büyütme ameliyatı

Iyiki varsiniz kizlar giren arkadaşin cikmasini bekliyorum..heyecan ve korku tavan yapti...son dakika kacmazsam iyidir 😊

canım benım aklım sende yemın ederım kii öyle merak edıorum nasıl oldugunu dualarım senınle ınsallahhh hersey iyi gidiordur ıyısındır insallahhhhhhh :16:

rabbim yardimcin olsun güzelim begümünde dedigi gibi aklimiz sende :54:

öyle onu merak edıorum yaaa naptı nasıl iyimiii amelıyat nasıl gectı dua edıorum sureklı insallah amelıyatı iyi gecmiştir canım benımmm yaaa keske yanında olma ımkanım olabılse ıdıde yanındaa olup destek verebılse ıdım sımdı kımbılır nasıl bı haber alsak ıyı oldugunu bılsek ınsallahhh ıyıdırrr :16:

amelıyata kaca gırdı acaba onuda bılmıorum amelıyatdan cıktıgında kac saat sonra narkozdan uyanıcak neyse tek ııyı olsunda ıyı gecsınde amelıyat baska bısey ıstemıorum ..

:10:frezyamm ameliyata girip çıkmışsındır artık ve umarım çok iyisindirr,,merakla iyi haberlerini bekliyoruz:16:
geçmiş olsunn hayırlı olsunnnn canımmm:nazar:
bu arada benimde ameliyat günüm belirlendii ocak 25 :18::18:heyecan korku garip garip hisler,,darısı bana inş bende bir an önce kolaylıkla atlatırım yaaa:ssz:

:10:frezyamm ameliyata girip çıkmışsındır artık ve umarım çok iyisindirr,,merakla iyi haberlerini bekliyoruz:16:
geçmiş olsunn hayırlı olsunnnn canımmm:nazar:
bu arada benimde ameliyat günüm belirlendii ocak 25 :18::18:heyecan korku garip garip hisler,,darısı bana inş bende bir an önce kolaylıkla atlatırım yaaa:ssz:

kime karar verdin canım sen ? volkan beye mi?

ayy ayy ayy burada cicişleri tazecik bir kız mı var :1: :1: :10: Şuan kolların ağrıyordur eminim telefonu bile zor tutuyorsundur hayırlı olsun geçmiş olsun canım :52: :54:

Sagolun kizlar... simdilik iyiyim... saat 1de ameliyata girdim 3te ciktim.. 350 cc takildi :) su an kardesime yazdiriyorum detaylari daha sonra sizlerle paylasacagim :) hepinizi öpüyorum..

Sagolun kizlar... simdilik iyiyim... saat 1de ameliyata girdim 3te ciktim.. 350 cc takildi :) su an kardesime yazdiriyorum detaylari daha sonra sizlerle paylasacagim :) hepinizi öpüyorum..

wowwww :)) canım benımmmm gecmıs olsun 350cc süperrrrrrrrrr :))) coook sevındım ıyı olmana ınsallah hemencık toparlanırsın kendıne coook ıyı bak coook ıyı olman dılegıyle kocaman öpüorum senı bitanem :))) :16:

geçmiş olsun canımmm kurtuldun sende oh bee... darısı başımıza nasılsın ağrın varmı?

ayyyy çok sevindim canım geçmiş olsun detayları bekliyoruz

öyle onu merak edıorum yaaa naptı nasıl iyimiii amelıyat nasıl gectı dua edıorum sureklı insallah amelıyatı iyi gecmiştir canım benımmm yaaa keske yanında olma ımkanım olabılse ıdıde yanındaa olup destek verebılse ıdım sımdı kımbılır nasıl bı haber alsak ıyı oldugunu bılsek ınsallahhh ıyıdırrr :16:

aynen ya inşallah kolay geçer

Evet canim darisi sizin başınıza :) agridan fazla gogsumdeki baski rahatsiz ediyor..agri kesici iğne yapildi biraz rahatladim ...fakat henuz cok yeni gecicek inşallah

geçmiş olsun canım ağrın sancın hemen geçer de güle güle kullanırsın:)

Çççoooookkkkk geçmiş olsun frezyammmm. Umarım şimdi daha iyisindir. Bugün koca gün dışardaydım buraya giremedim, ama hep seni düşündüm. Şimdi ameliyattadır, şimdi çıkmıştır diye. 350 cc ha istediğin gibi oldu demek. Kurtuldun ne güzel . Darısı bizim başımızaaaa.....

Sağolun kızlar..coksukur ağrilarim var tabiki ama agri kesici ignelerle kontrol altinda....fakat anestezi sebebiyle sanirim surekli istifra ediyorum :( halsizligim cok fazla...gececek inşallah :)

Öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum.Uzun zamandır foruma uzun uzun bakamamıştım.Senin henüz ameliyat olduğunu okuyunca çok heyecanlandım.Kendi ameliyat günlerim canlandı gözümde.Umarım ilk bir kaç haftayı az sancılı atlatırsın.Sonrası zaten çok güzel olacak.Ohhh 350 cc birde olmuşlar.Sefan olsun canım.Görüceksin yazın o bikinilerin içinde kendini harika hissedeceksin.Hayali bile çok güzel.Çok şükür dileyen herkesin hayalleri bir bir gerçek oluyor burada.Darısı isteyip te daha olmayanlara.Güzel haberlerini ve ayrıntılarını merakla bekliyoruz.Tekrar hayırlı olsun

Back