Şuan hastanede doktor beyi bekliyorum... bakalım son karar ne olacak
Şuan hastanede doktor beyi bekliyorum... bakalım son karar ne olacak :)
süer valla.Allah kolaylık versin. bende görüştüm dr la çok daünlü bi dr bu kulüp sayesinde tanıdım hakan çepni 4000 tl istiyo sizin fiyatlar nedir çok özel olmazsa öğrenebilirmiyim...
evet canım hakan çepni ismini çok duydum...kararın hayırlı olsun inşallahben antalyada çok doktor gezdim ve fiyat araştırdım genel olarak 5500 ve yukarısı idi..şimdi araştırma hastanesinde doktor asım usluya olacağım ve 3000-3500 arasında bir rakam çıkacak...
teşekkür ederim canımfiyat biraz yüksekmiş gibi geldi ama dikleştirmede var benim böyle koymam sağlıklı olmaz dedi benim 3 gebelik var bebeklerimin ikisini kaybettim süt kesiciler kullandım süt kesilsin diye bandajla sardılar çok deforme olmuş:2:demekki slikon artı dikleştirme 4000 normal
bu arada bende devlet de yaptırcam:18:korkularımı yener yenmez:44:
evet canım hakan çepni ismini çok duydum...kararın hayırlı olsun inşallahben antalyada çok doktor gezdim ve fiyat araştırdım genel olarak 5500 ve yukarısı idi..şimdi araştırma hastanesinde doktor asım usluya olacağım ve 3000-3500 arasında bir rakam çıkacak...
inşallah hepimize hayırlı olur. ben ameliyattan falan değilde ileride pişman olmaktan korkuyorum bide çevren illaki farkedilecek farklı tepkilerden.dr hissedeceğim mutluluğa değeceği konusunda beni ikna etti aslında ama yinede zor bi süreç:18:
vallahi ben kendim mutlu olayım istediğim boyuta görünüme kavuşayımda kim ne derse desin.hatta kıskançlıktan çatlasınlar yani umurumda bile değil olamazda
canım kas altı dual plan yöntemi ile olacak 325 cc kesin 350 deneyecek high profil pürüzlü koheziv 1 jel protez olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?