- 26 Eylül 2013
- 873
- 58
- 73
geriye kaldı 7 gün daha :44:
SAYA SAYA hepsi biticek :))) insallah ogun geldıgınde cok guzel bır sekılde atlatırsın umarım cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geriye kaldı 7 gün daha :44:
edjum !!!! nerelerdesin....
tecrübeli arkadaşlar size bir sorum var? ameliyat sonrası kendinize geldiğinizde ayağa ne zaman kalktınız ve birde tuvalet ihtiyacınızı nasıl karşıladınız?
Ameliyat sonrası kusma gibi şeyler kişiden kişiye göre değişiklik gösteriyor..Ameliyattan bir gün önce hafif şeyler yemek gerek,gece en geç 12 de yemek ve içmeyi bırakmak gerek.. Ilk kalkış zordur,ama kaktınmı birazda yürüdünmü tamamdır Ameliyattan sonra sürekli yatmak çok daha fazla ağır geçirmenize neden olur bu yüzden bol bol yürüyün ameliyat olacak arkadaşlar Ne kadar hareket,o kadar rahat bir süreç..canim odaya geldikten 5 saat sonra fln yemegini yediriyorlar 1-2 saat sonrada yürütüyorlar ben tur attim kolidorda sonra baktim kusan kusana cogu hasta kusuyordu kötü oldum bnde basim döndü odama gectim yattim ama narkozun etkisiyle odama gectim yoksa öyle cok agrin olmuyo yataktan kalkmak brz problem kalka bildiysen sorunda kalmamis demektir :) 7 gününmü kaldi ?
Ameliyat sonrası kusma gibi şeyler kişiden kişiye göre değişiklik gösteriyor..Ameliyattan bir gün önce hafif şeyler yemek gerek,gece en geç 12 de yemek ve içmeyi bırakmak gerek.. Ilk kalkış zordur,ama kaktınmı birazda yürüdünmü tamamdır Ameliyattan sonra sürekli yatmak çok daha fazla ağır geçirmenize neden olur bu yüzden bol bol yürüyün ameliyat olacak arkadaşlar Ne kadar hareket,o kadar rahat bir süreç..
canim odaya geldikten 5 saat sonra fln yemegini yediriyorlar 1-2 saat sonrada yürütüyorlar ben tur attim kolidorda sonra baktim kusan kusana cogu hasta kusuyordu kötü oldum bnde basim döndü odama gectim yattim ama narkozun etkisiyle odama gectim yoksa öyle cok agrin olmuyo yataktan kalkmak brz problem kalka bildiysen sorunda kalmamis demektir :) 7 gününmü kaldi ?
haklısın arzum77 5 gün istirahat etmeyi planlıyorum sonra iş başı yapıcam ama kendimi yormadan...yatağa bağlı kalmayı hiç düşünmüyorum aksine yatıp kalkmak daha zormuş seninde dediğin gibi oturarak ve yürüyüş yaparak geçirmeyi planlıyorum..tabiki hava şartlarıda önemli temiz hava daha iyi gelecektir :) yemek içme konusundada daha şimdiden dikkat etmeye başladım...bitki çayını ben çok tüketirim... ödemler için en azından dahada arttırdım...en azından ameliyata hazırlık olur diye düşündüm hafif bir bünye ile girmek daha rahat olur sanıırm :) ama heyacan işte hiç eksilmiyor hep artıyorAmeliyat sonrası kusma gibi şeyler kişiden kişiye göre değişiklik gösteriyor..Ameliyattan bir gün önce hafif şeyler yemek gerek,gece en geç 12 de yemek ve içmeyi bırakmak gerek.. Ilk kalkış zordur,ama kaktınmı birazda yürüdünmü tamamdır Ameliyattan sonra sürekli yatmak çok daha fazla ağır geçirmenize neden olur bu yüzden bol bol yürüyün ameliyat olacak arkadaşlar Ne kadar hareket,o kadar rahat bir süreç..
burdayım canım çk fazla heyecan yapmamak için girmedim rüyalarıma bile girmeye başlamıştı ama artık oda kar etmiyor yaaa çok az kaldııııııı sen nasılsın
haklısın arzum77 5 gün istirahat etmeyi planlıyorum sonra iş başı yapıcam ama kendimi yormadan...yatağa bağlı kalmayı hiç düşünmüyorum aksine yatıp kalkmak daha zormuş seninde dediğin gibi oturarak ve yürüyüş yaparak geçirmeyi planlıyorum..tabiki hava şartlarıda önemli temiz hava daha iyi gelecektir :) yemek içme konusundada daha şimdiden dikkat etmeye başladım...bitki çayını ben çok tüketirim... ödemler için en azından dahada arttırdım...en azından ameliyata hazırlık olur diye düşündüm hafif bir bünye ile girmek daha rahat olur sanıırm :) ama heyacan işte hiç eksilmiyor hep artıyor
Hastanede mümkün olduğunca hemşireler seni kaldırıp yürüttükten sonra çok yatağa bağlı kalma demek istedim ben.Eve geldiğin zamanda evde yürüyüşler yap ama tabi ameliyatta aldığın narkotik ilaçların etkisi ile uykun gelecek ara sıra.Bu süredede yat dinlen muhakkak İlk bir hafta dışarıda yürüyüş yapmanı tavsiye etmem,ben 5. günümdü sanırım alışveriş merkezine gitmiştim.Bir anda ateş basması oldu ve ter boşaldı.İnan olduğum yere yığılmıştım.Allahtan arkadaiım yanımdaydı ve bir yere otırttu beni,hemen eşimi aradı arabayla geldi aldı beni.. Vücuttan o ilaçşarın etkisininde gitmesi gerek,o yüzden ameliyattan sonra bol bol su iç canım..
Bitki çayı ameliyattan önce yasak!Kan sulandırıcı etkisi var,aspirin ve benzeri ilaçlar kullanmak yasak!! http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...apilmasi-gerekenlersigaraalkol-kullanimi.html
Lütfen bu konuyu oku....
evet canım hatta bugünü saymazsam 5 gün kaldı pazartesi büyük gün endişem ayağa kalkıp yürüyünceye kadar sadece inşallah senin gibi kolay atlatmış olurum :)
insallah cnm korkma o gun o kdr cabuk gecicekki bi uyancaksin tas gibi gogusler :)) abartmiyorum ben ameliyatin ertesi gunu gezmeye gittim yani en kritik ameliyat oldugun gun sonra gerisi corap sokugu gibi geliyo :))
insallah cnm korkma o gun o kdr cabuk gecicekki bi uyancaksin tas gibi gogusler :)) abartmiyorum ben ameliyatin ertesi gunu gezmeye gittim yani en kritik ameliyat oldugun gun sonra gerisi corap sokugu gibi geliyo :))
inşallah tatlım bende öyle olacağını ümit ediyorum ve buna inanıyorum ...bünyem benden daha güçlü çıkacak inşallah
böyle güçlü ve inançlı bir şekilde hazır olmana çok sevindim, inşallah çok rahat sağlıklı güzel bir süreç geçiriceksin, şimdiden geçmiş olsun :)
geriye kaldı son 3 günnn
hadi bakalim büyük güne cok az kaldi
geriye kaldı son 3 günnn