• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalya da göğüs büyütme ameliyatı

bende çok uzun zamandır araştırıyorum bende boy kilo yok malesef iki doğum var üstelik çok deforme oldular yani.75b bedenim boy1.60 kilo 55 bu forumda dr hakan çepni ye ameliyat olanları takip ettim salı onunla görüşcem. bi an evvel olsun istiyorum artık

maşallah sizin boy uzunmuş benim göğüs çevresi 82 gögüs altı 75 bende 300 de ısra etsem kötümü olur acaba:1:

doktorunla görüşmeden kendin 300 cc de karar verme derim burada tecrübeli arkadaşlar çok var ve fotoğraflarıda...bir bak ve incele veya telefonunda doktoruna gösterebileceğin bir foto olsun kendi istediğin boyutu daha iyi tarif etmiş olursun...birde https://www.loveyourlook.com/m/before-after-results.aspx?page=1 buradan bak canım belki faydası olur sana :)

:1:kas altı istiyorum diyecektim kas üstü demişim. doktorum
kas altı daha az hissedilir ama az ağrılı olsun kas üstü olsun diyince başka dr arayışına girdim inş iyi olur çokda korkuyorum aslında

:1:kas altı istiyorum diyecektim kas üstü demişim. doktorum
kas altı daha az hissedilir ama az ağrılı olsun kas üstü olsun diyince başka dr arayışına girdim inş iyi olur çokda korkuyorum aslında

güzel olmak istiyorsak ağrılarıda göze almalıyız...bi arkadaşımız bana demiştiki ağrılar geçici fakat güzellik kalıcıdır..ben ağrıları göze aldım :)

doktorunla görüşmeden kendin 300 cc de karar verme derim burada tecrübeli arkadaşlar çok var ve fotoğraflarıda...bir bak ve incele veya telefonunda doktoruna gösterebileceğin bir foto olsun kendi istediğin boyutu daha iyi tarif etmiş olursun...birde https://www.loveyourlook.com/m/before-after-results.aspx?page=1 buradan bak canım belki faydası olur sana :)

çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz.sizin gelişmelerden haberdar olmak isterim

çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz.sizin gelişmelerden haberdar olmak isterim

rica ederim canım ne demek...ben kadınlar kulubü sayesinde karar verdim...buradaki arkadaşlar sayesinde...doktordan duymak farklı yaşayan tecrübe sahibi olay kişilerden duymak çok çok farklı...elbette bende iyileşme sürecimi paylaşıcam ve fotoğraflarımı mutlaka eklicem..umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız...istediğimiz forma ulaşırız :34:

ödemeyi yaptım fatura veriyolar açık bırakıyolar kayıtta ölçü belli olmadığı için sütyende ölcüler belli olunca bedene göre olacak onlar ameliyat günü getireceklermiş 10 ocakta ölçü alınınca tekrar gidicem ölçüleri vermek için zam gelicek diyolar bende 325 cc istiyorum ölçülerime olursa orada örnekleri var tüm cc lerin silikonları tek tek inceledim :) 325 çk iii :)

Sütyene boşa para vermeyin alın normal telsiz bir sütyen inanın hiç bir espirisi yok 120lira vermeye değmez...:50:

bende hafta içi asım beyle görüşmeyi düşünüyorum ölçü belli olsun heyecan stres var zaten netleşsin artık tam olarak 10 ocağı bekleyemicem

çok haklısın canım ... ben geceleri uyuyamıyorum uyusamda rüyamda bantlı dikişli göğüsler felan :50: 15 gün kaldı... benim ölçülerim belli fakat 10 ocaktan önce gitmeyi düşünmüyorum ama senin fırsatın var ise git ölçüm yaptırıp ve ona göre kendini hazırlamış olursun..

eğer ameliyat için çok farklı bir özelliği yok ise bende düşünmüyorum...ayyıldızın önden açmalı sporsu sütyeninden aldım doktora göstericem bakalım ne diyecek?

Göğüsünüzün yaklaşım durumuna göre o medikal sütyeni öneriyor. Ben almam filan demeyin. Mesela ben 1 ay Ayyıldızın sporcu sütyenini kullandım, sonra yaklaşık 20 gün medikal sütyene geçiş yaptı doktorum. O da, göğüs arasında ki açıklık ve damla profilin daha rahat toparlanması içindi. Emin olun o ameliyat sonrası ne derse yapıyorsunuz .:9:

Göğüsünüzün yaklaşım durumuna göre o medikal sütyeni öneriyor. Ben almam filan demeyin. Mesela ben 1 ay Ayyıldızın sporcu sütyenini kullandım, sonra yaklaşık 20 gün medikal sütyene geçiş yaptı doktorum. O da, göğüs arasında ki açıklık ve damla profilin daha rahat toparlanması içindi. Emin olun o ameliyat sonrası ne derse yapıyorsunuz .:9:

elbette canım doktorun ne diyeceği önemli...ben hazırlıklı olmak için buradaki arkadaşların önerisiyle ayyıldızdan bir tane aldım ama doktora gösterme fırsatım olmadı ..ameliyat öncesi görüşmemizde göstericem vereceği karara göre kullanmak lazım..haccer sen neden bir foto eklemiyorsun ?

elbette canım doktorun ne diyeceği önemli...ben hazırlıklı olmak için buradaki arkadaşların önerisiyle ayyıldızdan bir tane aldım ama doktora gösterme fırsatım olmadı ..ameliyat öncesi görüşmemizde göstericem vereceği karara göre kullanmak lazım..haccer sen neden bir foto eklemiyorsun ?

:) inşallah dilediğin gibi olur. Annem de benim üyeliğim üzerinden giriyor. Ben foto eklesem o siliyor malesef. O yüzden eklemiyorum. Önceleri vardı ama kendi ismim ile üye olduğum için anlaşılırmış öyle diyor. Bu yüzden eklemiyorum.

:) inşallah dilediğin gibi olur. Annem de benim üyeliğim üzerinden giriyor. Ben foto eklesem o siliyor malesef. O yüzden eklemiyorum. Önceleri vardı ama kendi ismim ile üye olduğum için anlaşılırmış öyle diyor. Bu yüzden eklemiyorum.

sen daha iyi biliyorsundur fotoğraflar büyüklük konusunda karar vermek için çok yardımcı oluyorlar ve ben 2 gündür nedense biraz endişeliyim...ne çok büyük nede küçük olsun istiyorum...ve ameliyata 10 gün kaldı...korkuyorumda...

tecrübeli arkadaşlar size bir sorum var? ameliyat sonrası kendinize geldiğinizde ayağa ne zaman kalktınız ve birde tuvalet ihtiyacınızı nasıl karşıladınız?

Back