Öncelikle Dikişlerin ne durumda takip ettiğim kadarıyla biraz kanama olmuş çok geçmiş olsun.. şu an ne durumda küçülme oldumu yani 350 taktirmistin çokmu büyük yada nasıl boyutu benim çok kafam karıştı bu işten :)[/QUOTkafan karışmasın biz frezyamla beraber ameliyat olduk banada 325cc takıldı biraz vücudunla alakalı büyüklük ben 1.63 boyunda 48 kg yum 34 beden kıyafet giyiyorum bana gayet ii oldu çk zarif duruyo mesala dayanamayıp bugün sütyen denedim tahta gibiyken 80 b modele göre 80 c oluyo tabi benim ödemim göğsümde kalmadı denecek kadar az frezyamın kilerde 350 cc boyuna kilosuna göre çok güzel
ooo masallah edjum sen hizlisin vallahi ben bu sporcu sutyenlerden vazgecemicem sanirim sen denemissin bile :)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
antalya da göğüs büyütme ameliyatı
- Konu Sahibi frezyamm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Öncelikle Dikişlerin ne durumda takip ettiğim kadarıyla biraz kanama olmuş çok geçmiş olsun.. şu an ne durumda küçülme oldumu yani 350 taktirmistin çokmu büyük yada nasıl boyutu benim çok kafam karıştı bu işten :)
sagol canim biraz talihsizlik oldu ama gecicek insallah :) eger farkli bi doktor dusuncen yok ise arastirma hastanesinde Asin beyi siddetle tavsiye ederim...buz edjumla ayni gun olduk ayni odayi ve hatta agrilari paylastk..ben doktorumdan yaklasimindan cok memnunum ekibide aynen oyle...senin boyuna kilona ve gogus yapina en uygun olanini uygulayacaktir emin ol :)
ooo masallah edjum sen hizlisin vallahi ben bu sporcu sutyenlerden vazgecemicem sanirim sen denemissin bile :)
ben 2 gündür bayağı iyiyim bugün çarşıya indim gezdim cafede oturdum destek almadan kalkabiliyorum dayanamadım denedim sutyen :) tabi karnımdaki şişlik dışında
sagol canim biraz talihsizlik oldu ama gecicek insallah :) eger farkli bi doktor dusuncen yok ise arastirma hastanesinde Asin beyi siddetle tavsiye ederim...buz edjumla ayni gun olduk ayni odayi ve hatta agrilari paylastk..ben doktorumdan yaklasimindan cok memnunum ekibide aynen oyle...senin boyuna kilona ve gogus yapina en uygun olanini uygulayacaktir emin ol :)
kesinlikle farklı bir doktor düşünmüyosan asım usluyu bende tavsiye ederim ben burun ameliyatıda oldum ondanda memnun kaldım
ben 2 gündür bayağı iyiyim bugün çarşıya indim gezdim cafede oturdum destek almadan kalkabiliyorum dayanamadım denedim sutyen :) tabi karnımdaki şişlik dışında
Iyi yapmissin canim beni biliyorsun cumartesi isimin basina gectim cok şükür zoru atlattık birde benim su kanama olmasaydi gecicek insallah biraz daha fazla dikkat ediyorum..sen ne yaptin strip bantlari kullaniyormusun
Iyi yapmissin canim beni biliyorsun cumartesi isimin basina gectim cok şükür zoru atlattık birde benim su kanama olmasaydi gecicek insallah biraz daha fazla dikkat ediyorum..sen ne yaptin strip bantlari kullaniyormusun
kullanıyorum canım daha kalkmadı asım bey 15 gün falan dayanır demişti antibiyotik bitti dün evet ya sen cumartesi işe başladın ben dik bile yürüyemiyodum kambur bir faziyetteydim annemle evin arası 5 dk ben oraya gideyim dedim 15 dk gittim aklım hep sendeydi neyaptı acaba diye pazar akşamı sinemaya gittim nasılsa oturcam bişey olmaz dedim arada çıktım ağrım arttı allah yardımcın olsun canım biran önce iileş ama dün sanki sihirli bir değdek deydi bişey kalmadı arada sızlama oluyo okadar
kullanıyorum canım daha kalkmadı asım bey 15 gün falan dayanır demişti antibiyotik bitti dün evet ya sen cumartesi işe başladın ben dik bile yürüyemiyodum kambur bir faziyetteydim annemle evin arası 5 dk ben oraya gideyim dedim 15 dk gittim aklım hep sendeydi neyaptı acaba diye pazar akşamı sinemaya gittim nasılsa oturcam bişey olmaz dedim arada çıktım ağrım arttı allah yardımcın olsun canım biran önce iileş ama dün sanki sihirli bir değdek deydi bişey kalmadı arada sızlama oluyo okadar
bugün senin o tarafdaydım biraz bakındım görebilirmiyim diye dükkanlara göremedim merak etti dün kanamam var diye yazınca
- 26 Eylül 2013
- 873
- 58
- 73
cnm benım strip bantları ne ıcın ??
Canım çok teşekkürler cevabın için evet düşünüyorum aslında şu an yurt dışındayım gelince mutlaka kendisiyle görüşücem seni ve arkadaşın edjum u yakın takibe aldım :)
kesinlikle farklı bir doktor düşünmüyosan asım usluyu bende tavsiye ederim ben burun ameliyatıda oldum ondanda memnun kaldım
Canım burun estetiğinidemi dr.asim a oldun ?
bugün senin o tarafdaydım biraz bakındım görebilirmiyim diye dükkanlara göremedim merak etti dün kanamam var diye yazınca
Sagol canim elbette gunden gune dahada iyi oluyoruz...beni endiselendiren kanamam ve dikislerim ama cok sukur suan kanamam yok dusumu aldim krem ve bantlari kullandim ..sana ben isyerimin ismini vermistim her zaman beklerim :) ozelden iswdigin zaman yazarim :)
cnm benım strip bantları ne ıcın ??
Canim edjumla bizim doktorumuz ayni hatta ayni gun ameliyat olmustuk...dikis izlerimiz icin steri strip diye bir bant vermisti :) uznun surede kullanacakmisiz :)
Canım çok teşekkürler cevabın için evet düşünüyorum aslında şu an yurt dışındayım gelince mutlaka kendisiyle görüşücem seni ve arkadaşın edjum u yakın takibe aldım :)
Rica ederim canim :)
- 26 Eylül 2013
- 873
- 58
- 73
Canim edjumla bizim doktorumuz ayni hatta ayni gun ameliyat olmustuk...dikis izlerimiz icin steri strip diye bir bant vermisti :) uznun surede kullanacakmisiz :)
anladım cnm bnm tamam ınsallah hemen yaraların ıyılesır faydası olur kendıne ıyı bak öpüorum cnm..
anladım cnm bnm tamam ınsallah hemen yaraların ıyılesır faydası olur kendıne ıyı bak öpüorum cnm..
sağol canım inşallah ... darısı senin başına artık az kaldı
- 26 Eylül 2013
- 873
- 58
- 73
sağol canım inşallah ... darısı senin başına artık az kaldı
aynen canim 5gun kaldi insallah hayirlisiyla atlaticam sagol cnm benim..
Canım burun estetiğinidemi dr.asim a oldun ?
evet canım asım bey yaptı benim eğrilik vardı burnum sağa doğru kayıktı nefes alamıyordum 3 gün sonra 2 ay olacak burun ameliyatı olalı
Çok geçmiş olsun canım peki nasıl memnunmusun nefes alırken sorun yaşıyormusun? Birde mümkünse fiyatı öğrenebilirmiyim??evet canım asım bey yaptı benim eğrilik vardı burnum sağa doğru kayıktı nefes alamıyordum 3 gün sonra 2 ay olacak burun ameliyatı olalı
Dün gece rüyamda estetik oluyordum :)) çok heyecanlıydı :))
bu tarz rüyalar görmen normaldir canım ...hele birde kararını verdiğinde ameliyat tarihine yakın günlerde daha sık görüceksin sargılı bantlı büyük göğüsler