Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
antalya da göğüs büyütme ameliyatı
- Konu Sahibi frezyamm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bu tarz rüyalar görmen normaldir canım ...hele birde kararını verdiğinde ameliyat tarihine yakın günlerde daha sık görüceksin sargılı bantlı büyük göğüsler
:)) Inan ameliyattan zerre kadar korkmuyorum sadece sonrası beni endişelendiriyor çünkü benim ablam yaptırdı bunu kendisine dürüstçe söyleyemiyorum ama hiç beğenmedim ( iki yıl olacak yaptıralı çok yapmacık duruyor ve birisi yamuk özel hastanede oldu birde iş konusunda benı ne kadar kısıtlar çünki benim işim kolarımı hareket ettirmeyi gerektiren bir iş...
Her şey gönlünün istediği gibi olsun canım inşallah sorunsuz atlatırsın.. bol şans. .Kızlar ben bugün yatış işlemlerini yaptım. Yarın öğleden sonrz ameliyat olucam inşallah. ...
ooo masallah edjum sen hizlisin vallahi ben bu sporcu sutyenlerden vazgecemicem sanirim sen denemissin bile :)
Ben 1.57 boy 50 kiloyum üstüm 34 beden giyiyorum alt 36 benim basenler yerinde :)) Memişlerde büyüse çok mutlu olucam :)
Kızlar ben bugün yatış işlemlerini yaptım. Yarın öğleden sonrz ameliyat olucam inşallah. ...
hayırlı olsun canım...allah yardımcın olsun..
:)) Inan ameliyattan zerre kadar korkmuyorum sadece sonrası beni endişelendiriyor çünkü benim ablam yaptırdı bunu kendisine dürüstçe söyleyemiyorum ama hiç beğenmedim ( iki yıl olacak yaptıralı çok yapmacık duruyor ve birisi yamuk özel hastanede oldu birde iş konusunda benı ne kadar kısıtlar çünki benim işim kolarımı hareket ettirmeyi gerektiren bir iş...
haklısın canım...bu öyle birşeyki herkezin vücut yapısı göğüs dokusu çok farklı ve kişiye özel...aynı doktorların bile yaptığı iş çok farklı kimisinde çok hoşken kimisinde tam tersi...ama eğer sana güven veren bir doktoru bulduğun zaman olay bitecektir...önemli olan sana uygun olan ölçüyü ve uygulamayı seçmesi...ben doktorumdan çok memnunum gerek ilgisi gerekse samimiyeti...aynı gün diğer doktorlarıda gördük ziyaretimize geldiler ama ben iyiki seçimimi asım beyden yana kullanmışım...senin içinde hakkında hayırlıısı olsun tatlım
Canm hayrli olsn simdiden Insallah skntsz bi şekilde atlatrsin..Kızlar ben bugün yatış işlemlerini yaptım. Yarın öğleden sonrz ameliyat olucam inşallah. ...
Canm hayrli olsn simdiden Insallah skntsz bi şekilde atlatrsin..
Teşekkür ederim öğleden sonra ilk hasta olarak gircem ameliyata inşaallah iyi geçecek. Gelismeleri sizinle paylaşırım
Ayy simdi snde buyuk bi heyecan vardır ameliyat gunum aklima geldi kaç cc taklcak canm snaTeşekkür ederim öğleden sonra ilk hasta olarak gircem ameliyata inşaallah iyi geçecek. Gelismeleri sizinle paylaşırım
Teşekkür ederim öğleden sonra ilk hasta olarak gircem ameliyata inşaallah iyi geçecek. Gelismeleri sizinle paylaşırım
nerede ameliyat olacaksın canım hangi hastane? doktorun kim? ölçü ve yöntemin ne olacak?
haklısın canım...bu öyle birşeyki herkezin vücut yapısı göğüs dokusu çok farklı ve kişiye özel...aynı doktorların bile yaptığı iş çok farklı kimisinde çok hoşken kimisinde tam tersi...ama eğer sana güven veren bir doktoru bulduğun zaman olay bitecektir...önemli olan sana uygun olan ölçüyü ve uygulamayı seçmesi...ben doktorumdan çok memnunum gerek ilgisi gerekse samimiyeti...aynı gün diğer doktorlarıda gördük ziyaretimize geldiler ama ben iyiki seçimimi asım beyden yana kullanmışım...senin içinde hakkında hayırlıısı olsun tatlım
Amin çok teşekkürler canım şimdi nasılsın herşey yolunda mı?
Amin çok teşekkürler canım şimdi nasılsın herşey yolunda mı?
evet canım çok şükür :) son halinin fotolarınıda yükledim :)
evet canım çok şükür :) son halinin fotolarınıda yükledim :)
Çok sevindim :)) ben nasıl bakabilirm fotolara sakıncası yoksa
nerede ameliyat olacaksın canım hangi hastane? doktorun kim? ölçü ve yöntemin ne olacak?
Frezyamm Antalya araştırma hastanesi dr.um Asım bey .300 takıldı. Memnun kaldım guzel oldu bence.
Ama ağrılarım var hala.birde direnler duruyo.senin direnlerin ne zaman çıkmıştı çıkarırken cok acıyor mu
Çok geçmiş olsun canım peki nasıl memnunmusun nefes alırken sorun yaşıyormusun? Birde mümkünse fiyatı öğrenebilirmiyim??
canım çk teşekkür ederim
ben görsellikten cok nefes alabilmek için ameliyat oldum çk memnunum 1800 lira
Dün gece rüyamda estetik oluyordum :)) çok heyecanlıydı :))
rüyan gayet normal ben ameliyat olana kadar her gece meme görüyodum :)
Frezyamm Antalya araştırma hastanesi dr.um Asım bey .300 takıldı. Memnun kaldım guzel oldu bence.
Ama ağrılarım var hala.birde direnler duruyo.senin direnlerin ne zaman çıkmıştı çıkarırken cok acıyor mu
cok gecmis olsun canim...300 cc ideal bir boyut ve dogal olmustur eminim..gerci su an cok odemli ve gerginlerdir...drenler hastaneden taburcu olacagin zaman cikarilacaktir...birazcik aciyor ama katlanilmaz degil :)
cok gecmis olsun canim...300 cc ideal bir boyut ve dogal olmustur eminim..gerci su an cok odemli ve gerginlerdir...drenler hastaneden taburcu olacagin zaman cikarilacaktir...birazcik aciyor ama katlanilmaz degil :)
Frezyamm direnler çıktı ve taburcu oldum suanda evdeyim. Cok şükür. ..
canım çk teşekkür ederim
ben görsellikten cok nefes alabilmek için ameliyat oldum çk memnunum 1800 lira
Ben 10 yıl önce oldum son bir yıldır nefes sorunu Yaşıyorum ama sadece uyurken gün içinde bir sorun yok çok şükür
rüyan gayet normal ben ameliyat olana kadar her gece meme görüyodum :)
Ya canım sorma gelmek için sabırsızlaniyorum birde sizinle yazışınca da bir cesaret geldi :)