• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalya da göğüs büyütme ameliyatı

canım ben sabah 8 de gitmek zorunda kaldım banada steri strip verdi benim karın bölgemde aşırı derece ödem var sendede varmı pantolonumun düğmeleri bile kapanmıyo yardım almadan kalkabiliyorum ağrılarım diğer günlere oranla daha az

Evet canim aynen ama sanki bugun birazcik azaldi...

canım çok uygun olmuş hemde.. protez parası ne kadardı hastane parası ne kadardı ben en son bi devlet hastanesinde muayene oldum (üniv. değil ) 650 euro ile 950 euro arası protez parası değişiyo 1.650 de hastane parası dedi.. bakarız falan dedi ama ne tutar tam emin deiğilim 4000 geçmez dedi.. devlet hastanelerinde ameliyat ücreti üniv e göre düşük biliyordum ama benim burnumda da işlem var iki ameliyat parası gibi mi söyledi hastane parası bilmiyorum..

Evet canim protez ve hastane ayri oluyor...protez icin 1300 tl hastane icinde 1950 tl odedik.. :1:

Ben ozel doktor cok gezdim fakat icime sinmedi antalya arastirma hastanesinde oldum ve toplam 3300 tl tuttu cokda memnun kaldim...insallah hepde oyle olurum

Merhaba frezyam cok geçmiş olsun. Sendenhaber aldığıma cok sevindim.ben aslında ankarada 30 ocakta ameliyat olacaktım.ama eviminden uzakta yabancı bir yerde ameliyat olmaya cesaret edemedim ve antalyada dr.aramaya başladım. Formlarda senin yorumlarını okudum.13 ocakta ameliyat olacağını öğrendim. Ertesi gün gidip Asım beye muayene oldum banada güven verdi.24 ocakta ameliyat günü aldım. Bende çok heyecanlıyım. ...

Merhaba frezyam cok geçmiş olsun. Sendenhaber aldığıma cok sevindim.ben aslında ankarada 30 ocakta ameliyat olacaktım.ama eviminden uzakta yabancı bir yerde ameliyat olmaya cesaret edemedim ve antalyada dr.aramaya başladım. Formlarda senin yorumlarını okudum.13 ocakta ameliyat olacağını öğrendim. Ertesi gün gidip Asım beye muayene oldum banada güven verdi.24 ocakta ameliyat günü aldım. Bende çok heyecanlıyım. ...

Ben ameliyat hazırlığı olarakta pijamalarımı aldım ama sütyeni sormayı unuttum. Sen sütyeni nerden ve ne zaman aldın. beni bir gun once çağırdı ölçü almak için. O gun sorcam ama yatışta yapılacak yetiştirebilirmiyim acaba

Ben ameliyat hazırlığı olarakta pijamalarımı aldım ama sütyeni sormayı unuttum. Sen sütyeni nerden ve ne zaman aldın. beni bir gun once çağırdı ölçü almak için. O gun sorcam ama yatışta yapılacak yetiştirebilirmiyim acaba

kararin hayirli olsun canim ben kararimi Asim beyden yana kullandigim icin cok memnunum :1: protez icin sana bir tlf numarasi vermistir onlardanda alabilirsin 120_150 tl civari yada benim gibi ayyildizin onden acmali operasyon sonrasi sutyenide alabilirsin

Frezyam maşallah arkadaşım sana.Çok kıa zamanda toparladın.Üstelik işe bile başlıycakmışsın.Neyse nazar etmeyelim.Tekrar güle güle mutlu günlerde kullan cicişlerini.Resimleri merakla bekliyoruz.

kararin hayirli olsun canim ben kararimi Asim beyden yana kullandigim icin cok memnunum :1: protez icin sana bir tlf numarasi vermistir onlardanda alabilirsin 120_150 tl civari yada benim gibi ayyildizin onden acmali operasyon sonrasi sutyenide alabilirsin

Bence öyle 100-120 liralık pahalı sütyenlere gerek yok.Benim resimlerde giydiğim sporcu sütyenini NBB den aldım üstelik 20 tl ye.Çift katlı olmasından dolayı iyi sıkıyor.Yazın kullanmama rağmende hiç terlemedim.Alternatif olsun diye söylüyorum kızlar

Asım bey bana cok güven verdi hastayla dr.arasindaki elektrik te önemli bence....evet telefon numarası verdi sen oradan almadın herhalde ayyıldızı nerden aldın persembe gunu alayım fiyatı daha uygun galiba ayyıldızın

Asım bey bana cok güven verdi hastayla dr.arasindaki elektrik te önemli bence....evet telefon numarası verdi sen oradan almadın herhalde ayyıldızı nerden aldın persembe gunu alayım fiyatı daha uygun galiba ayyıldızın

canim sana soyle soyliyim ayyildiz sutyeni migros avmden aldim 55 tl ama sirf onden acmali diye bi tanede nbb almistim 18tl o kapali onden veya arkadan acmasi yok suan mesela nbb daha rahat komple sariyor ve yumusacik ama ilk gunler kollarini hareket ettiremiyorsun ayyildiz kolay olmustu tercih senin hic oyle ucuk fiyatlarla sonradan kullanmayacagin bir sutyen almak mantikli degil :)

Frezyam maşallah arkadaşım sana.Çok kıa zamanda toparladın.Üstelik işe bile başlıycakmışsın.Neyse nazar etmeyelim.Tekrar güle güle mutlu günlerde kullan cicişlerini.Resimleri merakla bekliyoruz.

sagol tatlim amin :nazar : su an isyerindeyim inan biseylerle mesgul olunca kendimi daha iyi hissediyorum...tek sorun sisliklerim pantolonumu zor giydim esofmanlarla dolasirken iyiydi :1: :34:

fotoğrafımı ekledim :) yorumlarınızı bekliyorum kızlar :16::16:

seve seve :16: hangi konuda canım ?

Öncelikle Dikişlerin ne durumda takip ettiğim kadarıyla biraz kanama olmuş çok geçmiş olsun.. şu an ne durumda küçülme oldumu yani 350 taktirmistin çokmu büyük yada nasıl boyutu benim çok kafam karıştı bu işten :)

kizlar moralim cok bozuldu....bugun yine kanamam oldu...isyerinde tesadufen farkettim..hemen hastaneyi aradim doktorum oradaymis gittim...korkulacak bisey olmadigini soyledi..dus sonrasi icin bir krem ve ilave antibiyotik verdi tekrar persembe gunu gelmemi soyledi...hala kanama azda olsa geliyor canim cok sıkıldı....nazarmı degdirdim kendime nedir anlamadim :((((

Öncelikle Dikişlerin ne durumda takip ettiğim kadarıyla biraz kanama olmuş çok geçmiş olsun.. şu an ne durumda küçülme oldumu yani 350 taktirmistin çokmu büyük yada nasıl boyutu benim çok kafam karıştı bu işten :)[/QUOTkafan karışmasın biz frezyamla beraber ameliyat olduk banada 325cc takıldı biraz vücudunla alakalı büyüklük ben 1.63 boyunda 48 kg yum 34 beden kıyafet giyiyorum bana gayet ii oldu çk zarif duruyo mesala dayanamayıp bugün sütyen denedim tahta gibiyken 80 b modele göre 80 c oluyo tabi benim ödemim göğsümde kalmadı denecek kadar az frezyamın kilerde 350 cc boyuna kilosuna göre çok güzel

Back