• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalya da göğüs büyütme ameliyatı

cok gecmis olsun canim...300 cc ideal bir boyut ve dogal olmustur eminim..gerci su an cok odemli ve gerginlerdir...drenler hastaneden taburcu olacagin zaman cikarilacaktir...birazcik aciyor ama katlanilmaz degil :)

Canım kollarını hareket ettirme konusunda son durumun nedir hãla belirli kısıtlamalar var mı?

Çok geçmiş olsun canım herşey yolundadır umarım bende bir aday adayı olarak arada gelişmeler hakkında bilgi verirsen çok sevinirim birde bir sorum olacak sen de mi dr.Asım a oldun

Canım geçmişe dönük Sohbetlere baktım da dr.Asim a olmuşsun :)) sorumun ce cevabını aldım ;)

Frezyamm direnler çıktı ve taburcu oldum suanda evdeyim. Cok şükür. ..

insanın kendi evi gibisi yok..hele drenler çok fazla sıkıyor ve zorluyor insanı alınınca rahatlamışsındır eminim :1: artık sende memişliler kervanına katıldın tekrar güle güle kullan...ben yarın sabah 9 da asım beyin yanındayım kontrol için :) kimbilir belki karşılaşırız :16:

4-5gün sonrasında birazda olsa rahatlıyorsun ama tabiki tamamen kullanabilmek için 1 hafta 10 güne ihtiyacın var :50:

10 gün sonra tamamen kaldırılabiliyormu..bana sanki aylarca sürecek gibi geliyor...ben düzenli pilates yaparım.az öncede 45 dakikalık pilatesimi yaptım...acaba spora ne zaman başlanıyor...en azından yürüyüş..ne zaman yapabilirim ben sporsuz yapamıyorum da

10 gün sonra tamamen kaldırılabiliyormu..bana sanki aylarca sürecek gibi geliyor...ben düzenli pilates yaparım.az öncede 45 dakikalık pilatesimi yaptım...acaba spora ne zaman başlanıyor...en azından yürüyüş..ne zaman yapabilirim ben sporsuz yapamıyorum da
canım pilates kolay bir spor değil özelliklede bazı hareketleri kol bakımından zararlı ve zorlayıcıdır..bende uzun bir dönem yaptım...ilk hafta biraz halsizlik oluyor yanında biri olduğu sürece yavaş adımlarla yürüyüş yapabilirsin...bir sakıncası yok ... zaten doktorun seni yapılan yönteme göre detaylı olarak bilgilendirecektir.. :34:

insanın kendi evi gibisi yok..hele drenler çok fazla sıkıyor ve zorluyor insanı alınınca rahatlamışsındır eminim :1: artık sende memişliler kervanına katıldın tekrar güle güle kullan...ben yarın sabah 9 da asım beyin yanındayım kontrol için :) kimbilir belki karşılaşırız :16:

yaa drenleri çok abartıyorsunuz siz bence yaa.. ben kanlı dreni görene kadar hissetmiyordum bile farkında bile değildim dren oldunu hiç acısı yok.. sadece cıkartırken çok az bi acısı oluyor o kdr..

yaa drenleri çok abartıyorsunuz siz bence yaa.. ben kanlı dreni görene kadar hissetmiyordum bile farkında bile değildim dren oldunu hiç acısı yok.. sadece cıkartırken çok az bi acısı oluyor o kdr..

aa canım bende çok farklı bişey yazmadımki ...sonuçta drenler sana bağlı iken yatıp kalkarken taşımak zorunda kalıyorsun o bakımdan rahatsız ediyor...sadece çıkarken biraz acıyor tabiki ...sen beni yanlış anlamışsın :34:

Teşekürler canım sende olmasan :)) nasılsın şimdi son fotoları yüklemeyi unutma sen benim için önemli bir rol modelsin ;))

çok şükür canım gayet iyiyim ..hatta az önce kontrolden geldim :34: doktorum diyorki iyiki şu forum siteniz varmış :1: kimdir bilmiyorum ama benimkileri çok beğenmiş ve 350 cc konusunda ısrar etmiş :9: doktorda yakın zamanda sadece sana 350 cc koyduğıum için seni tahmin ettim dedi..:16:

çok şükür canım gayet iyiyim ..hatta az önce kontrolden geldim :34: doktorum diyorki iyiki şu forum siteniz varmış :1: kimdir bilmiyorum ama benimkileri çok beğenmiş ve 350 cc konusunda ısrar etmiş :9: doktorda yakın zamanda sadece sana 350 cc koyduğıum için seni tahmin ettim dedi..:16:

Ben daha dönmedim Türkiye ye ama dr. Ziyaret ettiğimde kesin sizden bahsedicem :)) fotoları unutma. ;)

artık 3 hafta sonunda korkmadan yan yatabiliyorum :9: çok büyük bir keyif :16::16:

ohhh senden çok sevindim canım yaa:16:evetttt en çok istediğim şey şu an buu,,ben deliler gibi uyuyan ben kazık gibi uyuyorum işkence vallaa:14:
13.günüm bugün acaba ben ne zaman başlicam yan yatmaya???cuma günü dikişler için gidecem doktora erken biliyorum ama soracam belkide yat der:52:

ohhh senden çok sevindim canım yaa:16:evetttt en çok istediğim şey şu an buu,,ben deliler gibi uyuyan ben kazık gibi uyuyorum işkence vallaa:14:
13.günüm bugün acaba ben ne zaman başlicam yan yatmaya???cuma günü dikişler için gidecem doktora erken biliyorum ama soracam belkide yat der:52:

vallahi canım doktorun demesiyle olmuyor :50: sana belki diyecektir yavaş yavaş yan yatabilirsin diye ama ben çok denedim rahat olmuyordu ama şimdi rahatça yan yatabiliyorum :16: sürekli sırt üzeri yatmaktan oluşan sırt ağrısı feci bişey çoğu gece yarı oturur vaziyette uyudum:50: neyseki hepsi geçti... senin içinde öyle olucak endişe etme...çoğunu atlatmışsın :34:

vallahi canım doktorun demesiyle olmuyor :50: sana belki diyecektir yavaş yavaş yan yatabilirsin diye ama ben çok denedim rahat olmuyordu ama şimdi rahatça yan yatabiliyorum :16: sürekli sırt üzeri yatmaktan oluşan sırt ağrısı feci bişey çoğu gece yarı oturur vaziyette uyudum:50: neyseki hepsi geçti... senin içinde öyle olucak endişe etme...çoğunu atlatmışsın :34:

evet yaa bide sırt üstü yatınca gerginlik daha fazla oluyor üzerimde ağırlık hissediyorum,ben normal yatıyorum ama düz 2gün önce yan dönmüştüm biraz altımda bişey var gibi geldi hemen uyandım:1:
ongün falan daha geçse yatarım gibime geliyorr:26:

evet yaa bide sırt üstü yatınca gerginlik daha fazla oluyor üzerimde ağırlık hissediyorum,ben normal yatıyorum ama düz 2gün önce yan dönmüştüm biraz altımda bişey var gibi geldi hemen uyandım:1:
ongün falan daha geçse yatarım gibime geliyorr:26:

evet canım haklısın insan huzursuz oluyor kötü birşeymi olur acaba diye ama 10 güne kalmaz kendiliğinden başlarsın canım yan yatmaya...:34:

Back