• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalya da göğüs büyütme ameliyatı

aaaçok iyi..beni görende ne canı azcık diyecek...halbuki ben aynı doktoruma karıngerme ve burun da oldum...ama bu...garip bir şey tarifsiz bir korkum var...bu birazda çevremdekiler anlayacak diye korkuyorum...çünki çok meraklı ve dedikoducu konşularım var benim...benim burnumda hafif bir sorun var onun için revizyonda olacağım...herkez beni burun için gidiyor biliyor...ve şüpheleniyorlar..şimdi eve ziyarete gelirler onlar..baktılar burun sargılı olacak o benim için avantaj...fakat....1 hafta yada 3 5 gün sonra geldiklerinde halimde bir tuhaflık olursa yanarım yani ben...dedikodu alır başını gider...ben küçük bir yerde yaşıyorum...eşimle bile aramı açar böyle bir dedikodu...eşim evdeyken gelemezler ama fırsat kollarlar...ben 3 yıldır sütyenlerin içini dolduruyorum...beni memeli zannediyorlar...işim zor benim valla

ah canım benim ya bizide öle sanıyorlardı :D ama şindi gerçekden var :D seninde bir sorun olmaz regl dönemindeyim felan dersin zaten hemen dimdik yürüyemezsin karın ağrımdan böyleyim dersin :D

ah canım benim ya bizide öle sanıyorlardı :D ama şindi gerçekden var :D seninde bir sorun olmaz regl dönemindeyim felan dersin zaten hemen dimdik yürüyemezsin karın ağrımdan böyleyim dersin :D

ben gögüsümde yag bezesi avrdi onu aldirdim dedim canim yaniyo dikislerima ciyo dedim ztn 1 haftaya kdr normal yasantina dönüyosun bi arkadasimda gögüs kasimda yirtilma olmus brz dedi :1: yalanmi yok :))

Canim ben en basinda 300 cc dusunuyordum sonra buradaki arkadaslarin fotograflarini gorunce 325 cc dusunmeye basladim boyum 1.72 kilom 64 gogus altim 75 cevresi 82 cm idi...doktorum benim istegimicok iyi anladi hatta bugun gittigimde 325 cok dogal oldu ameliyattaki yardimci arkadalarin hepsi 325 koy diye israr etti ama ben senin istedigin boyutu bildigim icin hastam begenmez 350 onun istedigi buyukluk demis ve 350 koymus su an cok yeni ve ödemli ama gayet iyi...zamanla protez yerine yerlesicek ve dahada guzel gorunecek...su an 95 cm geliyor .... senin yapman gereken doktoruna istedigin buyuklugu iyi anlatip ona guvenmen :)

benim gibi bende ilkden 300 le başladım dr larda öyle uygun gördü ama burda göre göre yok daha büyük hoşuma gitti bi de kas altı istediğim için (kas altı daha küçük duruyo ya ondan ) 350 cc olsun diye düşünüyorum ama fazla gaza geldim galiba 375 hayalleri kurarak ne bilim 350 çok küçük bulanda var ondan etkilendim sanırım bi de maşallah sen bana göre gayet yapılısın ben 1.57 boy 54-56 kilo gögüs altı 80 cm destekli B cup takıyorum. sen özelde mi oldun yoksa hatırlayamadım..

benim gibi bende ilkden 300 le başladım dr larda öyle uygun gördü ama burda göre göre yok daha büyük hoşuma gitti bi de kas altı istediğim için (kas altı daha küçük duruyo ya ondan ) 350 cc olsun diye düşünüyorum ama fazla gaza geldim galiba 375 hayalleri kurarak ne bilim 350 çok küçük bulanda var ondan etkilendim sanırım bi de maşallah sen bana göre gayet yapılısın ben 1.57 boy 54-56 kilo gögüs altı 80 cm destekli B cup takıyorum. sen özelde mi oldun yoksa hatırlayamadım..

Ben ozel doktor cok gezdim fakat icime sinmedi antalya arastirma hastanesinde oldum ve toplam 3300 tl tuttu cokda memnun kaldim...insallah hepde oyle olurum

Kizlar masallah ya cok sevindim ben korkuyorum az kaldi hadi istedigim gibi olmazsa diye stres var

ben gögüsümde yag bezesi avrdi onu aldirdim dedim canim yaniyo dikislerima ciyo dedim ztn 1 haftaya kdr normal yasantina dönüyosun bi arkadasimda gögüs kasimda yirtilma olmus brz dedi :1: yalanmi yok :))

Aynen bende çevremdeki herkese kist vardı alınacak deidm :D öle biliyorlar :D

Edjum.. canim sen ne yaptin...ben kontrole gittim seni goremedim.. Asım bey dikislericin steri strip diye bir bant ve dun cikarilan bantlar bende alerji yapmis onun icinde antibiyotik pomad verdi kullanmya basladim...bugun ilerleme cok ve daha rahatim sen nasil oldun :1::34:

canım ben sabah 8 de gitmek zorunda kaldım banada steri strip verdi benim karın bölgemde aşırı derece ödem var sendede varmı pantolonumun düğmeleri bile kapanmıyo yardım almadan kalkabiliyorum ağrılarım diğer günlere oranla daha az

Anladım, senin işin yine daha kolaymış benden:18:

umarım kolaydır çünkü ben göğüs büyütme ameliyatı oldum ama doktorum çok küçük bir protez ve mod plus kullandı benim istediğime yakın birşey bile olmadı çok mutsuzum bu yüzden aylardır ve bu yüzden sırf şu yağ transfer olayını istiyorum çünkü yeni bir meme büyütme için ne vaktim nede param var bir gidip konuşucam daha ekonomik birşeyse ve 275 cc mod plus üzerine yağ transferiyle biraz daha büyüklük sağlanıcaksa katlanıcam tüm bunlara yoksa hastanenin uzağından yakınından geçmek istemiyordum bir daha böyle birşey için ama sinirimden ölcem bu sonucu düşünmekten:52: inşallah kolay bir işlemdir kimseden bilgi alamadım bu konudaaa

umarım kolaydır çünkü ben göğüs büyütme ameliyatı oldum ama doktorum çok küçük bir protez ve mod plus kullandı benim istediğime yakın birşey bile olmadı çok mutsuzum bu yüzden aylardır ve bu yüzden sırf şu yağ transfer olayını istiyorum çünkü yeni bir meme büyütme için ne vaktim nede param var bir gidip konuşucam daha ekonomik birşeyse ve 275 cc mod plus üzerine yağ transferiyle biraz daha büyüklük sağlanıcaksa katlanıcam tüm bunlara yoksa hastanenin uzağından yakınından geçmek istemiyordum bir daha böyle birşey için ama sinirimden ölcem bu sonucu düşünmekten:52: inşallah kolay bir işlemdir kimseden bilgi alamadım bu konudaaa

bende gün geçtikçe 350 olsaymıs diyorum sanki küçücük oldular gibime geliyor ve böle nette felan halen daha çok sexy büyüklükte olanlarınki gözümde kalıyor :( :( inş şu kaslar gevşeyince bir kaç cm daha büyür :( çok da büyük sevmiyorum ama hani azcık daha olabilirdi :S

bende gün geçtikçe 350 olsaymıs diyorum sanki küçücük oldular gibime geliyor ve böle nette felan halen daha çok sexy büyüklükte olanlarınki gözümde kalıyor :( :( inş şu kaslar gevşeyince bir kaç cm daha büyür :( çok da büyük sevmiyorum ama hani azcık daha olabilirdi :S

canım sen 350cc taktırmısdın degıl mı ? sımdı kuculdulermi kuculduklerını bılıorum ama çook mu küçüldü ??

ben o düşünceden bir gün bile uzaklaşmadım işte başta iyilerdi de sonra küçük geliyor durumu bile değil ilk günden beri keşke bir daha o güne dönebilsem diyorum. doktorum bana kendisi mod plus önerdi oysaki sadece high profil bile olsa belki istediğim görüntü olacaktı şimdi kıyafette neredeyse belli bile olmayacak kadar küçük sadece öncekine nazaran çevresel yuvarlaklık oldu çıkıklık yok. bilmiyorum umarım şu yağ transfer işi çözümüm olur çünkü tekrar o acılara katlanmak istemiyorum. yağ transferi yaptıran biri yok mu yaa birazcık aydınlatsa beni çünkü sonradan karnım nasıl olur doğumdan sonra vs diye birde 275 cc nin üzerine şekil bozukluğuna sebep olur mu bunları çok merak ediyorum ve daha doktoruma gitmeme aylar var öğrenebilmek için sabırsızlanıyorum:43::43::43:

canım sen 350cc taktırmısdın degıl mı ? sımdı kuculdulermi kuculduklerını bılıorum ama çook mu küçüldü ??

yok canımm 325 :D gerçi 325 ile 350 arasında fark yok hayır en son ki resimlerde nasılsam öyleyim başka değişiklik yookk ama işte :D faceden felan başkalarının fotolarını görünce :D

Ben ozel doktor cok gezdim fakat icime sinmedi antalya arastirma hastanesinde oldum ve toplam 3300 tl tuttu cokda memnun kaldim...insallah hepde oyle olurum

canım çok uygun olmuş hemde.. protez parası ne kadardı hastane parası ne kadardı ben en son bi devlet hastanesinde muayene oldum (üniv. değil ) 650 euro ile 950 euro arası protez parası değişiyo 1.650 de hastane parası dedi.. bakarız falan dedi ama ne tutar tam emin deiğilim 4000 geçmez dedi.. devlet hastanelerinde ameliyat ücreti üniv e göre düşük biliyordum ama benim burnumda da işlem var iki ameliyat parası gibi mi söyledi hastane parası bilmiyorum..

ben o düşünceden bir gün bile uzaklaşmadım işte başta iyilerdi de sonra küçük geliyor durumu bile değil ilk günden beri keşke bir daha o güne dönebilsem diyorum. doktorum bana kendisi mod plus önerdi oysaki sadece high profil bile olsa belki istediğim görüntü olacaktı şimdi kıyafette neredeyse belli bile olmayacak kadar küçük sadece öncekine nazaran çevresel yuvarlaklık oldu çıkıklık yok. bilmiyorum umarım şu yağ transfer işi çözümüm olur çünkü tekrar o acılara katlanmak istemiyorum. yağ transferi yaptıran biri yok mu yaa birazcık aydınlatsa beni çünkü sonradan karnım nasıl olur doğumdan sonra vs diye birde 275 cc nin üzerine şekil bozukluğuna sebep olur mu bunları çok merak ediyorum ve daha doktoruma gitmeme aylar var öğrenebilmek için sabırsızlanıyorum:43::43::43:

canım ben ameliyat olmadım henüz fakat geçen yıl Risus adlı bi arkadaşımız forumdan yağ enjekte ettirmişti onun 275 cc hıgh profildi sanırım sonucu gördük çok daha doğal ve çok daha dolgun olmuştu yalnız enjekte edilen yağın zaman içinde erime durumu var ama % 30 luk kısmı hep kalıcıydı sanırım çünkü aklımda kalanları söylüyorum kendisi bekardı karnından yağ aldırdı şekil bozukluğu yoktu ama ilerisi doğum falan olayları bilemem bi de Arzum77 bu işlemi yaptırmıştı o da sonuçtan çok memnun arzum dolgunlu için değilde protez dalgalanmasını gidermek için yaptırmıştı ve memnun istersen Arzuma sor sana detaylı bilgi verir sağolsun kimseyi geri çevirmez.. Risus çok aktif forum da değil artık.. öyle yaptıran arkadaşlar daha sağlıklı bilgi verir ben sana yardımcı olmak istedim.. senin 275 mod plus yönteminde kas altı mıydı belki o yüzden de tam istediğin çıkıntıyı yakalayamamış olabilirsin kas zarı altında mod plus biraz daha fark ediyo galiba..

canım ne kadar zaman dik yürüyemiyoruz...yada kasıntılı yürüyoruz...

canım ne kadar zaman dik yürüyemiyoruz...yada kasıntılı yürüyoruz...

ben 10.günümde felan normale döndüm ama çok ayakta kalamıyordum tamda dimdik olamıyordum hatta notre dame'ın kamburu gibiyim diyodum evde sürekli biran hiç düzelmicem sandım :S ayakta çok kalınca başım dönüyodu tansiyonum düşüyordu bu konularda çok hassasım çünkü :S

canım ben ameliyat olmadım henüz fakat geçen yıl Risus adlı bi arkadaşımız forumdan yağ enjekte ettirmişti onun 275 cc hıgh profildi sanırım sonucu gördük çok daha doğal ve çok daha dolgun olmuştu yalnız enjekte edilen yağın zaman içinde erime durumu var ama % 30 luk kısmı hep kalıcıydı sanırım çünkü aklımda kalanları söylüyorum kendisi bekardı karnından yağ aldırdı şekil bozukluğu yoktu ama ilerisi doğum falan olayları bilemem bi de Arzum77 bu işlemi yaptırmıştı o da sonuçtan çok memnun arzum dolgunlu için değilde protez dalgalanmasını gidermek için yaptırmıştı ve memnun istersen Arzuma sor sana detaylı bilgi verir sağolsun kimseyi geri çevirmez.. Risus çok aktif forum da değil artık.. öyle yaptıran arkadaşlar daha sağlıklı bilgi verir ben sana yardımcı olmak istedim.. senin 275 mod plus yönteminde kas altı mıydı belki o yüzden de tam istediğin çıkıntıyı yakalayamamış olabilirsin kas zarı altında mod plus biraz daha fark ediyo galiba..

canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. benim dual plan yani alt tarafı kas üstüydü ama sorun sadece boyutu büyümesi için değil birde altlardan silikonlar elime geliyor daha 4. ayımdayım ama bu sorunu yaşayan kişiler geçmeyeceğini söylüyo bu durumun ve çarenin yağ transferi oldugunu. bir taşla iki kuş hesabı benim fikrim ama karnımda da öyle çok yağ yok ve yağlı buldugum tek bölgemde karın sanırım bu işlem için hem fiziken yeterli değilim hemde parası ne kadar henüz onu bilmiyorum oda biraz sıkıntı yoksa acısına katlancam sinir oldum artık keşke biraz daha yağlı olsaymışımmm :52::52:

Back