aaaçok iyi..beni görende ne canı azcık diyecek...halbuki ben aynı doktoruma karıngerme ve burun da oldum...ama bu...garip bir şey tarifsiz bir korkum var...bu birazda çevremdekiler anlayacak diye korkuyorum...çünki çok meraklı ve dedikoducu konşularım var benim...benim burnumda hafif bir sorun var onun için revizyonda olacağım...herkez beni burun için gidiyor biliyor...ve şüpheleniyorlar..şimdi eve ziyarete gelirler onlar..baktılar burun sargılı olacak o benim için avantaj...fakat....1 hafta yada 3 5 gün sonra geldiklerinde halimde bir tuhaflık olursa yanarım yani ben...dedikodu alır başını gider...ben küçük bir yerde yaşıyorum...eşimle bile aramı açar böyle bir dedikodu...eşim evdeyken gelemezler ama fırsat kollarlar...ben 3 yıldır sütyenlerin içini dolduruyorum...beni memeli zannediyorlar...işim zor benim valla
ah canım benim ya bizide öle sanıyorlardı ama şindi gerçekden var seninde bir sorun olmaz regl dönemindeyim felan dersin zaten hemen dimdik yürüyemezsin karın ağrımdan böyleyim dersin