• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya da düğün

XIXsin_lal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
74
6
96
Herkese selam,

Kızmetse bende bu haziran sonunda evlenicem ve otelde düğün düşünüyoruz ama malum burda o kadar çok otel var ki:) karar vermek zor..... İçinizde Antalya da düğün yapan var mı? Nerde yaptınız? nereleri önerirsiniz?....:çok üzgünüm:

Canim birazda bütcene bagli bu.. kac yildizli olsun ve en önemlisi nerde olsun??

turizmde calistigimdan dolayi cevrem cok, nisanlimin kuzeni otel yöneticisi.
nerde istedigini söylersen belki yardimci olabiliriz.

şehir içinde veya kundu bölgesinde olsun istiyoruz yani herkes rahatlıkla gelebilsin diye... ama henüz hiç bir yere bakamadık rakamlar nedir bilmiyoruz 300 kişilik bir yemekli düğün istiyoruz tabi çok pahalı bir yer olmamalı...

En ucuz kişi başına bulabileceğiniz fiyat 25 veya 30 tl cnm.Bu fiyatıda ancak orta konforda bir otel verebilir Adonis gibi.

hımm o zaman kundudaki oteller çok daha pahalıdır.... Peki club otel sera yı övüyorlar orası hakkında bilgisi olan var mı?

canım 300kişi yemekli düğün antalyada pahalıya gelir.kokteyl tarzı düşünürsen daha uygun fiyata bulabilrsin.hatta neredeyse düğün salonu fiyatına gelebilir.bu konuda antalyada en uygun fiyat veren otel falcon oteldir.bi araştır dilersen.çok güzel denize nazır bi bahçesi vardır.tavsiye ederim.hatta telefon numarasını bile veririm istersen.

elifcim yardımın için teşekkrüler ancak kokteyl tarzı bir şey düşünmüyorum görüşlerimize de aykırı... ama dediğiniz gibi rakamlar baya bi yüksekmiş... henüz nişanlımla paylaşmadım fiyatları ama bakalım o ne diycek.... Bu arada falcon oteli biliyorum canım saol...

Canim kundu cok pahali.. 45 ytl yine oraya göre cok iyi bir fiyat... bir tanidigimiz limak'ta yapti dügününü ama ne kadar ödedi bilmiyorum ama kundu'da en az 50ytl düsünmelisin. O da tarihlere bagli.

merhaba mayıs haziran gibi düğünümüzü yapmayı düşünüyoruz.kır düğünü istiyorum uygun fiyatta kır düğünü yapan yer biliyormusunuz acaba??

derugcum emin ol bilsem ben kendi düğünümü de orda yapardım.ama antalya gayet yeşil bi şehir olmasına rağmen,kır düğünü yapılacak mekanlar çok pahalı.orfe at çiftliğine bakabilirsin istersen,çok beğenmiştim ben ama pahalıydı.

evet ya antalya da kır düğünü mekanı bulmak zor....

Kızlar biz bu haftasonu kısmetse otellere gidip fiyat araştırmasına çıkıcaz... İnşallah gönlümüze göre bir yer buluruz.... Fiyatlar hakkında size de bilgi veririm.... 2009 antalya otel düğünü fiyatları yakında burda:)

Bu haftasonu antalya da çoookkk yağmur vardı.... Düğün mekanı bakma işimizde haftasonuna kaldı....Neyse bir kaç gün var şurda nasıl olsa...

Neden kır düğünü
•Kapalı mekan kasvetinden kurtulmak için
•Kapalı mekanda sigara içmek yasak olduğu için
•Müziğin bütün gürültüsünü çekmemek için
•Çocukların parkta açık alanda oynaması
•Ebeveynlerini rahat ettirmek için
resim_01.jpg

bizimkoy07.com
bir bak istersen

elif

gerçekten çok teşekkürler siteyi inceledim. güzel bir mekana benziyor..... Zaten o taraflarda kır düğünü için çok yer var... değerlendirmeyi düşünüyoruz...

gecen yaz bir yakınımın dügünü TALYA otelde yapmıştık.hersey cok güzeldi. talya yı tavsiye edebilirim.

evet talya oteli arkdaşlarda önerdiler... zaten ilk bakıcağımız yerler talya otel, dolfin otel, club otel sera ve adonis olacak..... yardımın için teşekkürler...

mrblar bizde hazıran aylarında dugun yapmayı planlıyoruz:CüvCüv:ama tabı otel sıkıntısı.oetl ıcın onerınız varsa bılgı verırsenız bende cok sevınırımkaydirigubbakcemile3

ogrendıgım oteller yemekli limitli içki(2 adet) falez:50 tl talya:35 euro the marmara:52 tl shreoton:65 diyee gidiyorrrrsenağlama

kızlar hepinize kolay gelsin.ben deniz restoranda yapıcam.emin olun fiyatlar daha uygun.hem şehrin göbeği hemde süper manzarası var.düğün resimlerimi bile bahçesinde çektiricem.yeşillikler içinde deniz manzarası eşliğinde.süper bence bi bakın derim

mutluluklar..tam olarak yeri nerde deniz retorantın ve tabıkı fiyat:)biligi verirsen cok sevınırım:):)

Back