Antalya///07

hatişim ne güzel demişsin antalya için (kendini özgür hissetmek) gerçekten özgürlük bu olsa gerek.

siyahgül sen gel biz seni gezdiririz canım.Yeşilim kızlardan hiç ses çıkmıyor merak ettim Antalyanın güzelleri nerdesiniz.selamlar öpüldünüz.

siyahgül sen gel biz seni gezdiririz canım.Yeşilim kızlardan hiç ses çıkmıyor merak ettim Antalyanın güzelleri nerdesiniz.selamlar öpüldünüz.

Teşekkür ederim hatişcim beni Antalyada yanlız bırakmayacak arkadaşlarda olduktan sonra koşa koşa gelirim inş Mayıs ayında :1yes2:

AKDENIZ aksamlari bir baska oluyor,
hele birde aylardan nisan ise bambaska
sahilde insanlar kolkola simsicak...
ISKENDERUNLULAR bir ses verin.

Merhaba arkadaşlar bende Antalyalıyım:1yes2: ..

Güllük'te oturuyorum Namık Kemal İlköğretim okuluna çok yakınım..Buluşma düzenliyorsanız bende gelmeye çalışırım:1yes2:

slm kızlar ben de antalyadayım buraya ankaradan eşimin işi için geldik iki ay oldu kimsem yok burda tek başıma kaldım

Kızlar Antalyadan yeni arkadaşlar özellikle kendinizi tanıtırmısınız.

Muhtelif zamanlardaki buluşmalarımızda daha iyi kontaklar kurabilmek adına.

Kimler var kimler tanıtır kendisini kısaca bakalım......

SEVGİ SAYGILARIMLA

slm ben gülay 26 yaşındayım ankaralıyım altı yıllık evliyim şimdilik çocuk düşünmüyorum ankaradan antalyaya eşimin işi için taşındık daha iki ay oldu burda hiç tanıdığım yok ve çevremde de hiç oturan yok kızlar beni yalnız bırakmayın burda konyaaltı tarafında oturuyorum

selam canlar.ben antalyalı değilim ama tatillerimi o harika şehirde geçirmeye bayılıyorum.cebesoy caddesinde bir evim var ve fırsat buldukça oraya kaçıyorum.görüşürüz inşallah.

Evet arkadaşlar en kısa zamanda görüşelim ve tanışalım yalnız değilsiniz

Aramıza hoşgeldin, istanbulda yaşıyorum ama bende antalyalıyım:1yes2:

ben aslen trabzonluyum.meydan da oturuyorum. özel bir sektörde mimar olarak çalışmaktayım.görüşmek üzere msn de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…