Antalya///07

eyülük sağlık buralar çok sıcak her yer cıvıl cuvul canıımm öperik

Aranızda alnyada yaşayanlarınız varmı merak etıım.buradada ozel toplantılar oluyormu dıye bana bılgı vermenızı rıca edıyorum :sm_confused:

cnm ben alanyada oturuyorum ama bi bilgim yok olursa benide bilgilendirin...

alnyalı yokmu aranızda bızde toplanalım goruselım msj beklıyorum sızden, sevgıyle kucaklıyorummmmmmmmmmm.

sızlerı beklıyorum arkadaşlar nerdesinizzzzzzz...

Arkadaslar ben yalnız mı kaldım yokmu kımse alanyada

alanyadan kımseyı bulamadım antalyadandamı kımse yok ya...

antalyalı çok.bize özelde de var antalyalılar topiğinde de var.hoş geldin aramıza

sevındım alanyadan olduguna tanısmak ısterım chate ne zaman ları gırıyorsun

selam arkadaşlar bende varım Alanyadan ben sızınle tanısmak ısterım hepınızı opuyorum...

mavi007 aramıza hoş geldin antalya sayfalarında(bize özelde) bizleri tanıyabilirsin

3 gündürki antalyadaydım enson 4 sene önce gitmiştim nekadar değişmiş antalyada en beğendiğim yer kaleiçinin orda çok büyük bir park var orada oturup çay içmek ve o güzel manzarayı seyretmek

denizyıldızı antalyanın en güzel köşelerinden birine gitmişsin..yeni açılan ATATÜRKparkınada uğraman dileği ile

denizyıldızı antalyanın en güzel köşelerinden birine gitmişsin..yeni açılan ATATÜRKparkınada uğraman dileği ile
Antalyada yaşamak ayrı bir güzel.buralara çoktan bahar geldi her yer cıvıl cıvıl.Antalyada yaşadığım için kendimi çok şanslı hissediyorum,insan kendini burada daha bir özgür hissediyor..:1yes2: :1yes2: Deniz yıldızı tatilin tadını çıkart canım...

Bu haftasonu Antalyadaydım muhteşem bir şehir ama fazla gezemedim
içimde kaldı bu yüzden mayısta tekrar gelmek istiyorum..
inşallah gelebilirsem bu sefer Antalyayı karış karış gezmek istiyorum.
Antalyada yaşayan arkadaşlar gerçekten çok şanslı Antalya neredeyse küçük bir cennet gibi...
Beni Antalyada gezdirecek arkadaş yok mu
yanlız başımada olmaz ki:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…