• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya///07

dilek10013.jpg

günaydınn kafamçokkarıştı hastayımmmm bademciklerim şiştiii :1no2: havanın güzelliğine aldandım hasta oldumm senağlama

Gecmis olsun canim,bende almanyada hastalandim iyilestim sandim geldim buraya yine aynisi :1no2:

kendine dikkat et canim,aksamlari soguk oluyor artik

kafamçokkarıştı evet cnm ya sanada geçmiş olsun.

Sagol canim..

Arkadaslar bir sey sorabilirmiyim,su dolmuslarla basim beladakaydirigubbakcemile3
Eski sanayin oraya hangi dolmus gider?
Numarasini bilen varmi?

Mobilyacilarin oraya gitmem lazim:bbo:

Dün real'e 3dolmusla gittim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Araba bende olsaydi,sorun degil,cünkü yollari biliyorum,ama dolmuslar sagolsun taa meltemden dolaniyorlar..

günaydınn kafamçokkarıştı hastayımmmm bademciklerim şiştiii :1no2: havanın güzelliğine aldandım hasta oldumm senağlama

geçmiş olsun dmtdmta.s.

yeşilim çok teşekkür ederim... :kedi:

birşey değil çiçeğim ...kortej 4.30 da geçiyormuşŞeniz

mutlulukreçetem nerede oturduğunu bilmediğim için yardımcı olamadım :teselli:

Sagol canim..

Arkadaslar bir sey sorabilirmiyim,su dolmuslarla basim beladakaydirigubbakcemile3
Eski sanayin oraya hangi dolmus gider?
Numarasini bilen varmi?

Mobilyacilarin oraya gitmem lazim:bbo:

Dün real'e 3dolmusla gittim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Araba bende olsaydi,sorun degil,cünkü yollari biliyorum,ama dolmuslar sagolsun taa meltemden dolaniyorlar..

:) dolmuşlarn üzerinde yazıyodr cnm olmazsa dolmuşcuya soruver söler onlar.

Back