• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya///07

Günaydin canlarim..

Nasilsiniz??

Beni sorarsaniz büyük bir soku atlatmaya calisiyorum :bbo:
Evimize 2dakikalik mesafedebir patlama oldu.. Daha dogrusu Liman'da..
Itfaiyeler,ambulanslar,dur durmak bilmedi :bbo:

geçmişler olsun canım dünde bişeyler olmuştu antalyada haberlerde gösteriyolardı iyi akşamlar

Günaydın... Günaydın
İnsanlara günaydın...
Günaydın... Günaydın
Sevenlere günaydın...

Işıl ışıl bakışan gözlere
Cıvıl cıvıl uçuşan sözlere
Sıra sıra uyanan kalplere
Güzel olan herşeye, herkese
Günaydın... Günaydın...

günaydınlar hayırlı sabahlar

Selam kızlar,yağmur ne güzel yağıyor değil mi?

Ohh..
Yağmur yağıyor seller akıyor
Arap kızı camdan bakıyor

Selam Canim..

Vallah ilk basta korktum..Firtina koptu kopacak dedim,bir baktim ki balkonda'ki masamiz ucuyordukafamçokkarıştı

Gittim topladim,simdide sadece yagmur yagiyor CADIARZU

hii hiçte güzel değil negüzel çarşıda geziyodm yağmur yağdı eve geldm yağmuru sevmiyorum kışı sevmiyorum karanlığı sevmiyorum bulutları sevmiyorum içim karardı mafoldumben yaz gelsin nem olsun sıcak olsun yanalım kavrulalım mafoldumben mafoldumben kış beni boğuyooooooooorrrrrrr mafoldumben

Hoşgeldiniz hanımlar,Yağmur sevilmez mi hiç ?ben çok severimde........pozitif enerji verir bana yağmur,toprağın kokusu. Yağmur başlayınca hemen nescafemi yapıp bahçeye indim bide sigara yaktım çooook güzeldi yaaaaazemuszemus

dmtdmt canım,senin adına üzüldüm

MutlulukRecetem,bir kaç gn yağışlı gösterdiler devam eder gibi geliyor banada,çıkma bence bugün yağmuru sevmiyorsan tabii.........yoksa ben neler vermezdim bu havada dışarı atabilmek içinkendimi.....

ben hiç sevmiyorum korkuyorm kış gelecek diye içim kararıyor içim sıkılıyor mutsuz oluyorum huzursuzum :( mafoldumben yaz olsun hep hep sıcak olsun ben neme sıcağa razıyım yeterki kış gelmesin :(((((((((((

ben hiç sevmiyorum korkuyorm kış gelecek diye içim kararıyor içim sıkılıyor mutsuz oluyorum huzursuzum :( mafoldumben yaz olsun hep hep sıcak olsun ben neme sıcağa razıyım yeterki kış gelmesin :(((((((((((

Bende tam tersi işte,Antalya da büyümeme rağmen sıcağa dayanamıyorum daha doğrusu nem'e.Siz Antalya lı mısınız? iş için mi buraya yerleştiniz canım

tabikide of senağlama içim karardı havaya bak :1ninca:

:bbo::bbo::bbo:

Hoşgeldiniz hanımlar,Yağmur sevilmez mi hiç ?ben çok severimde........pozitif enerji verir bana yağmur,toprağın kokusu. Yağmur başlayınca hemen nescafemi yapıp bahçeye indim bide sigara yaktım çooook güzeldi yaaaaazemuszemus

dmtdmt canım,senin adına üzüldüm

MutlulukRecetem,bir kaç gn yağışlı gösterdiler devam eder gibi geliyor banada,çıkma bence bugün yağmuru sevmiyorsan tabii.........yoksa ben neler vermezdim bu havada dışarı atabilmek içinkendimi.....

Canim yagmur'u cok severim,ama simseklerden cok korkuyorum :kedi:
Burda,yani antalyada yagmur cok edepsiz yagiyor :olmaz:
insani resmen korkutuyor,yoksa ben yagmur'u cok seven bir insanim..

Bak simdi mesela cok güzel yagiyor..ne simsek var ne bir sey..

Back