Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Antalya///07
- Konu Sahibi Mahbile
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
hii hiçte güzel değil negüzel çarşıda geziyodm yağmur yağdı eve geldm yağmuru sevmiyorum kışı sevmiyorum karanlığı sevmiyorum bulutları sevmiyorum içim karardı mafoldumben yaz gelsin nem olsun sıcak olsun yanalım kavrulalım mafoldumben mafoldumben kış beni boğuyooooooooorrrrrrr mafoldumben
Yine yagar mi acaba :umursamaz:
Carsiya gitmek istiyordum :umursamaz:
yağar mafoldumben artık hep yağar, yaza kadar yağar hepppppppp mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ya off yaaaaaaaaaaa
tabikide of senağlama içim karardı havaya bak :1ninca:
Hoşgeldiniz hanımlar,Yağmur sevilmez mi hiç ?ben çok severimde........pozitif enerji verir bana yağmur,toprağın kokusu. Yağmur başlayınca hemen nescafemi yapıp bahçeye indim bide sigara yaktım çooook güzeldi yaaaaazemuszemus
dmtdmt canım,senin adına üzüldüm
MutlulukRecetem,bir kaç gn yağışlı gösterdiler devam eder gibi geliyor banada,çıkma bence bugün yağmuru sevmiyorsan tabii.........yoksa ben neler vermezdim bu havada dışarı atabilmek içinkendimi.....
MutlulukRecetem,bir kaç gn yağışlı gösterdiler devam eder gibi geliyor banada,çıkma bence bugün yağmuru sevmiyorsan tabii.........yoksa ben neler vermezdim bu havada dışarı atabilmek içinkendimi.....
ben hiç sevmiyorum korkuyorm kış gelecek diye içim kararıyor içim sıkılıyor mutsuz oluyorum huzursuzum mafoldumben yaz olsun hep hep sıcak olsun ben neme sıcağa razıyım yeterki kış gelmesin ((((((((((
Bende tam tersi işte,Antalya da büyümeme rağmen sıcağa dayanamıyorum daha doğrusu nem'e.Siz Antalya lı mısınız? iş için mi buraya yerleştiniz canım
Bende tam tersi işte,Antalya da büyümeme rağmen sıcağa dayanamıyorum daha doğrusu nem'e.Siz Antalya lı mısınız? iş için mi buraya yerleştiniz canım
antalyalıym cnm ama ben soğuk ve karanlık bulutlu havayı hiç sevmiyorum fobimidir nedir içim çok kötü
antalyalıym cnm ama ben soğuk ve karanlık bulutlu havayı hiç sevmiyorum fobimidir nedir içim çok kötü
Fobi olduğunu zannetmem,sen güneşi sevdiğin için bu hava sana kasvetli geliyordur diye düşünüyorum canım
tabikide of senağlama içim karardı havaya bak :1ninca:
:bbo::bbo::bbo:
Hoşgeldiniz hanımlar,Yağmur sevilmez mi hiç ?ben çok severimde........pozitif enerji verir bana yağmur,toprağın kokusu. Yağmur başlayınca hemen nescafemi yapıp bahçeye indim bide sigara yaktım çooook güzeldi yaaaaazemuszemus
Canim yagmur'u cok severim,ama simseklerden cok korkuyorum :kedi:
Burda,yani antalyada yagmur cok edepsiz yagiyor lmaz:
insani resmen korkutuyor,yoksa ben yagmur'u cok seven bir insanim..
Bak simdi mesela cok güzel yagiyor..ne simsek var ne bir sey..