• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya///07

ıLGıLENENLERE BU GECE

MJMJMJMJMJ.jpg

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Devlet Senfoni Orkestrası (ADSO) işbirliği ile Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin 1000. doğum gününde çeşitli etkinlikler yapılacak.

Antalya Büşükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin 1000. doğum günü dolayısıyla 30 Eylül Çarşamba günü saat 20.00'de Antalya Kültür Merkezi'nde bir etkinlik gerçekleştirilecek. ADSO'nun sezon açılışını da yapacağı gösteriyi Orhan Şallıel yönetecek. Gösteride, klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici, bağlama sanatçısı ısmail Tunçbilek ve kanun sanatçısı Aytaç Doğan gibi ünlü müzisyenler de yer alacak.

Ünlü Azeri dansçı Ziya Azazi'nin de dansları ile renklendireceği gösterinin anlatımını tiyatrocu Ali Gül yapacak. Gösteride tiyatrocu Mehmet Şahin, Mevlana'nın şiirlerini okuyacak.

Alıntı

günaydınlar alanyadan sevgiler

Günaydin canlarim,yarin kavusuyorum antalyama opuyorumnanaktan

Esim cok fena yagmur yagiyor dedi dün aksam,iyiki yoktum,simsekler beni öldürüyor:sinifsinif:

Back