Antalya///07

güzelim hoşgeldin..bende Alanyadayım..tanışalım kaynaşalım..öpüyorummma.s.

selam hep tanışalım deniyoda kimseden ses çıkmıyo be canım gerçi 1 aydır ben kkya giremiyodum pc bozuldu çünkü 2gün oldu geleli alanya çevre yolu civrındayım bende herkese selamlar çok öptümkaydirigubbakcemile3

bende aynısını düşünüyorum canım..a.sgel biz tanışalım hadi..özeline mail adresimi yazıyım..ilk adımı atalım..hihoyyytufacık yerde tanışamadık bir türlü :1ninca:bir sürü Alanyadan arkadaş var halbuki..:ecrin_bebek:

Allah derim hayatım:)) ama benim bebiş var 5 buçuk aylık..rahatsız olmassanız seve seve buluşurum yane:))

özeline mesaj atmıştım bu arada..

dışarda biyerdede olabilir,neden rahatsız olalım bebişten kendi açımdan yani,benimde var bi oglum, evet alanyalı hatunlar ne diyosunuz

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Son düzenleyen: Moderatör:
meraba arkadaşlar.aranıza yni katıldım.antalyalıyım(korkuteli) ama bursaya gelin geldim:)çok özlüyorum memleketimi.antalyalıları görünce dayanamadım yadım...

kız reçete of mutluluk....senin düğüne gelcem ya ben..olmassa orda görürsün Asyayı zaten..:)

meltemşahincim sende hoşgeldin canım..

candela hoşgeldin canım..pek aktif değil bu topik bu aralar ( kimse gelip gitmiyo ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…