• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya///07

Semtlere göre değişiyor tabi kiralar fakat 400 450 den başlıyodur ,ben mazı dağında oturuyorum burasıda merkeze bağlı yüksek bi tepe kiraları çok uygun site içi 300 350 ye oturuyolar

yeniyil10051.jpg

bende antalyanın ilçesi alanyada yaşıyorum canım yeni katıldım burada yaşadıgım yerden birini görünce sevindim valla...

Antalya'dan var canım ben Antalyalı değilim ama çok uzun zamandır Antalya - Alanya'da yaşıyorum:eyes:

kız exorcist biz niye tanışamadık senle madem Alanyada yaşıyoruz...kaydirigubbakcemile5 tanış benleeeeeeeeeedelikafadulden

bende antalyanın ilçesi alanyada yaşıyorum canım yeni katıldım burada yaşadıgım yerden birini görünce sevindim valla...

hayatım hoşgeldin aramıza..bende Alanyadayım..tanışalım kaynaşalımmmkaydirigubbakcemile5 öptüm çok çokkkkkkk

merhabalaaarr.. bende antalyadanım kemer de oturuyorum nasılsınız sıcak memleketimin sıcak insanlarıı..

selam hemşerilerim antalya merkezdenim
doğma büyüme antalyalıyım öptüm kızlar :1hug::1hug:

hoş geldin bende alanyadanım umarım iyi vakit geçirirsin burda,he bakıyom çigdemle yanışmışsınızzzzz iyi bakın kendinize heee tamammı:mymeka:

Back