• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ansızın gelen ayrılık..

ozgeoz341

Mühendis hanım
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
636
700
53
Yeniden Merhaba arkadaşlar.
Son konudan sonra 2 defa daha şansımı denedim ve Nişanlımın iş yerine gittim. İlk gittiğimde hiçbir şekilde kendini göstermedi görüşmedi.
İkinci gidişimde habersiz takip ettim biraz, 15 gün önce evden hangi kıyafetle ayrıldıysa hala o kıyafet vardı üzerinde. Sefil bir durumdaydı gerçekten. Resmen ajan gibi takip ettim arkasından. Annesini aradı. Sanırım annesi beni sordu, Nişanlım da arada mesaj atıyor Özge dedi. Daha sonra karşısına çıktım şok oldu. 2 dk konuşabilir miyiz dedim, benim söyleyecek bir şeyim yok dedi, bu kadar basit mi bu nasıl bitirmek dedim, ben tek kelime etmeyeceğim diye tekrarladı. Uzun uzun yüzüme bakıp yüzümü inceledi. Bitti mi gerçekten dedim, ağzının içinde bitti gibi bir şeyler geveledi ve dönüp gitti.. Bu olay 2 gün önce oldu daha.. zaten 1 haftadır bende üstüne düşmüyordum, yani mesaj arama falan günlerdir yapmamıştım. İşte 2 gün önce de elektrikler gitmişti evde, aradım elektriği mi kapattırdın dedim(onun üzerine) hayır kapattırmadım dedi. 25 günde ilk defa telefonumu açmıştı.

Ardında bir çok soru işareti bırakarak gitti..
Hiçbir şekilde özel eşyalarını, ev eşyalarını, çeyizleri, takıları, arabayı istemiyor.
Bittiğine dair Ailem aranmadı hiçbir şekilde. Ne Nişanlım tarafından ne de ailesi. Nişanlım ailesine arattırmıyormuş Ailemi.
Evde ki elektrik su doğalgaz vs kapattırmadı.
Bende uzaklaştım, soğudum sanırım.
Tek zoruma giden, aynı hataları kendi de yapmıştı ama ben elini bırakmamıştım, ama o bıraktı.
Ortada ciddi bir sorun yokken bıraktı.
Ben evi terkedince eşyalarımızı yerleştirip bıraktı.
10 gün gelmeni bekledim seni bekledim deyip bıraktı.

Niyetinin ne olduğunu hala çözemedim.
Ve ne onun ailesi ne benim ailem de çözemiyor zaten Nişanlıma neler olduğunu, herkes şok yani.
Hayırlısı olsun.

Merak eden herkese teşekkür ederim, aslında güzel bir gelişme yaşanana kadar yazmayacaktım buraya ama ban yeme sebebimi açıklama gereği hissedince, bunları da yazayım dedim..

Dün akşam son kez şu mesajı attım;

Bir gün gelirsen ya da gelmek istersen kapıma, hiç çekinme. Ne hesap soracağım ne kızacağım ne kıracağım. Seni gördüğüm an sarılıp "buda geçecek, bunu da atlatacağız hoşgeldin evine" diyeceğim.
Her şeyi unut, bunu unutma sakın.

Sevgili bayanlar,
Artık bende hayatıma bakacağım, hayat devam ediyor ve ben artık belirsizlikten çok çok çok yoruldum. Neler olduğunu algılamakta güçlük çekiyorum artık, şu zaman zarfında 10 kilo verdim nerdeyse, aynaya bakınca kendimi tanıyamıyorum artık. Onun da gözlerinin ışığı sönmüş bir şekildeydi gördüğümde.

Sevdiklerinizin kıymetini bilin..

Son düzenleme:
Adam bunalmış, biraz rahat bırakın... Belli ki kendini dinlemek öyle karar vermek istiyor.

Adamin analikizli beynini ruhunu tuketmissiniz. Hala da tuketme derdindesin. Huzura ihtiyaci var herkesin. Senin bile.. artik rahat birak akisina birak isin gucun yok mu derdin tasan yok mu baska nisanlim annem nisanlim evimiz nisanlim ailesi nisanlim nisanlim .. nisanlin degil artik ayrilmis adam.

özge çabanı takdir etmiyor değilim ama yapma artık. bu adam gitmiş, üstüne düşme.
attığın o mesajda bile kendi umut kapını kapamıyorsun.
illa atacaksan da "pes ettim, bitti." demen yeterdi.

Bence mesaj yerinde olmuş. Zaten 10 gün evi terk ettiğinizde size güveni sarsılmış, terk edilme psikolojisi yıkmış adamı. Bundan sonra yolunuza bakın, gelirse ne ala. Ama bu arada evinizdeki eşyalar, ev kirası falan ne olacak, kim ödeyecek?

Gel eşyalarını al ben evde olmıcam de. Ama evde ol. Peşinden kapıyı kitle ve al karsına konus. Kırın yıkın dökün ama konusun. Ailem yok artık sen varsın hatamı anladım yeter de. Buna ragmen hala direticeksen git ama bende yokum bunu bil de.
Konusmadan ilişkimi bitermiş.

Bir kaç gün önce ev kiramı ben ödedim.
Ben onu değil, o beni daha çok tüketmişti ama ben o Zaman'larda sırt dönmemiştim ona.

Onun şuan yaptığı şımarıklıktan başka bir şey değil artık. Son attığım mesaj için pişman değilim, o beni çok iyi tanıyor, ona ne kadar zaman tanıdığımı biliyor. Sandığınız gibi uzun bir zaman değil, 5-10 gün falan.

Arkadaşlar bitti veya bitmedi bu saatten sonra önemli değil. Bitirmenin usulü bu değildir, aileler aranır birbirlerini ararlar işi bozarlar, alacak verecek kalmaz herkes yoluna bakar. Ama şuan Nişanlımın tek yaptığı Kaçmak. Çünkü benimle konuştuğunda dayanamayacağını ve ailesi ailemi aradığında asla dönüp bakmayacağımı bildiğinden bu şekilde yol izliyor.

İşime gücüme bakıyorum zaten, 7/24 Nişanlımla uğraşmıyorum. Son 8 gündür 3 mesaj attım 2 defa da yanına gittim ama 1 defa görüştük.
Bana göre yuva kurmak kolay değildi ve böyle eften püften Naz'dan kapristen, bi insani evi terkedecek duruma getirip sonra da tüm suçu ona atıp saçma hareketler yapmaktan ibaret değildi.

Umarım bu kez anlatabilmişimdir derdimi.
Ben haklı olmak değil mutlu olmak istiyorum. Suç onda veya bende farketmiyor şu saatten sonra. Tek anlatmak istediğim evliliğe 1 ay kala bitirmek için sebep değildi olanlar. Daha büyüklerini kendileri yaşattığında ben böyle yapmamıştım ona.

İyide kimse bilmiyo ayrıldıgınızı. Aileler korkuyo ne olacak onlarda bilmiyo. Dügün tarihin bellimi davetiyeler filan hazırlandımı. Yer bellimi.
Bunlar konusulup bitirilmeden kafamı dinliyim 1 hafta kalada ortaya cıkim evlenim artık napim diyemez. Kaçamaz konusmadan bitemez yada devam edemez.
Sen onu eve cagır canım bnm. Eşyalarını al de. Başka türlüde gelmez ztn. Ya adama sarılacan yamuşatacan yada tekmelicen.
Dünyanın sonu geliyo sanırım. Erkekler kadınlar gbi naz yapar oldu

İyide kimse bilmiyo ayrıldıgınızı. Aileler korkuyo ne olacak onlarda bilmiyo. Dügün tarihin bellimi davetiyeler filan hazırlandımı. Yer bellimi.
Bunlar konusulup bitirilmeden kafamı dinliyim 1 hafta kalada ortaya cıkim evlenim artık napim diyemez. Kaçamaz konusmadan bitemez yada devam edemez.
Sen onu eve cagır canım bnm. Eşyalarını al de. Başka türlüde gelmez ztn. Ya adama sarılacan yamuşatacan yada tekmelicen.
Dünyanın sonu geliyo sanırım. Erkekler kadınlar gbi naz yapar oldu
Naz yapmakta Nirvana'ya ulaştı artık. Normal ilişki seyrinde de çok nazlıydı zaten. Özel eşyalarını istemiyor canım, yenisini alırım demişti 10 gün önce. Ama 2 gün önce gördüm ki 10 gündür aynı kıyafetle geziyor sanırım. Düğün tarihi belliydi, önümüzde ki ay bugün balayında olacaktık. Davetiye vs daha bakmamıştık, düğün mekanı belli değildi henüz. İnsan sevgilisinden ayrılırken bile kendini sorumlu hissedip açıkmala yapıyor oturuyor konuşuyor. Ama Nişanlım çocuk gibi kaçıyor, hareketleri de o yönde. Ben birdaha adım atmayacağım, çağırmayacağım veya gitmeyeceğim. Kendisi bilir artık.

Ben nasıl hatamı kabul edip telafi etmek için o kadar uğraştımsa, bu kadar abartacağı ve beni insan yerine koymamasını gerektirecek kadar çok büyük dönüşü olmayan yüz kızartıcı bir şey yapmadığımı da aynı içtenlikle savunurum.

Ben böyle olmamalıydım
ismini duyunca boynum düşmeliydi omzuma
içime bir ateş düşmeliydi
ayaklarımın feri kesilmeliydi
kendimden geçmeliydim sonra
adını sayıklamalıydım adımı unuttuğumda
ama bunu kimse duymamalıydı
seni, mahşere kadar saklmalıydım
ben böyle olmamalıydım
nisan akşamlarını ıslatırken yağmur
bahar şarkılarını söylerken karanlığa
çalan her kapıya sensin diye koşmalıydım
ayak sesleri gelmeliydi uzaktan
ben hep sana yormalıydım
gece yıldızlarını serpince göğe
seni görmek için uyumalıydım
şarkılar kime söylenirse söylensin
sana diye dinlemeliydim
türküler dolmalıydı odama
“ ben bir selvi boylu yardan ayrıldım”
deyince bir ses
“selvi boylu yar sen olmalıydın
“kömür gözlüm ateşine düşeli ”
senin için söylenmiş söz olmalıydı
bir mey yokluğuna ağlamalıydı delice
bir keman incecik çığlık olmalıydı
ama bunu kimse bilmemeliydi
seni mahşere kadar saklamalıydım...

Gel eşyalarını al ben evde olmıcam de. Ama evde ol. Peşinden kapıyı kitle ve al karsına konus. Kırın yıkın dökün ama konusun. Ailem yok artık sen varsın hatamı anladım yeter de. Buna ragmen hala direticeksen git ama bende yokum bunu bil de.
Konusmadan ilişkimi bitermiş.
Ayy çok güzel fikir. Evet aynen böyle yapsin ise yarar belki adam camdan atlamicakya.

Özge adam kırılmış işte yuva kurmuşsunuz 10 gün beklemiş 10 gün çok uzun bekleyene biz surda 1 saat mesaj gelmedi diye düşüncelere giriyoruz. Annen ne diyor bu duruma peki? Gitme etme diye doldurdu seni. Evleneceklerde olur böyle şeyler. Keşke az daha alttan alsaydin o hatali olasada. Yuvanız bile kurulmuş triplere yer kalmasaydı keske. Keşke keşke ama attigin mesaj bence güzel egerki geri dönme umudu varsa

Ayy çok güzel fikir. Evet aynen böyle yapsin ise yarar belki adam camdan atlamicakya.

Özge adam kırılmış işte yuva kurmuşsunuz 10 gün beklemiş 10 gün çok uzun bekleyene biz surda 1 saat mesaj gelmedi diye düşüncelere giriyoruz. Annen ne diyor bu duruma peki? Gitme etme diye doldurdu seni. Evleneceklerde olur böyle şeyler. Keşke az daha alttan alsaydin o hatali olasada. Yuvanız bile kurulmuş triplere yer kalmasaydı keske. Keşke keşke ama attigin mesaj bence güzel egerki geri dönme umudu varsa
Çok iyisiniz gerçekten.. evet işe yarar ama geldiğinde daha hırçın olabilir. İnan'ın bi ağır hareketini daha kaldıracak gücüm kalmadı. Kendisi bu yuvayı ne zorluklarla kurduğumuzu daha iyi biliyor ve benim evden giderken sinirden nasıl ağzım burnum kanayarak gittiğimi de görmüştü. Ama hiç merak edip arayıp sormadı.
Size yemin ediyorum, elimden gelen her şeyi yaptım. O eğer bu kadar emeği hayali sevgiyi ezip geçiyor ve dönüp bakmıyorsa, daha ne yapabilirim ki..

Back