- 28 Eylül 2011
- 191
- 3
slmlar petunya sivaslı başak ve tüm arkadaşlar...öncelikle hepimize ALLAH sabır versin...maalesef ama maalesef bende sizler gibi bu büyük acıyı yaşamış birisiyim...ilk bebeğimi 19 haftalıkken karnımda kaybettim...patoloji sonucunda bebeğimin organlarının gelişmediği söylendi...yaklaşık bir yıl sonra tekrar gebe kaldım ve şu an 13 haftalık gebeyim...maalesef ilk gebeliğimde olduğu gibi bu bebeğimde de ikili testimin sonucunda down sendromu riski çok yüksek çıktı...bugün hocamın tavsiyesi üzerine başka bir doktora gittim ve yapılan incelemede bebeğimin kalbinde çok küçük bir deliğin olduğu tespit edildi...bir hafta içinde cvs testi yaptıracağım ve kesin bir sonuç alacağım...bu acıyı daha önce de yaşamış birisi olarak ki aynı acıları sizlerde yaşamış insanlarsınız bu bir hafta nasıl geçecek bilmiyorum...sizden isteğim benim sizlere şu andan itibaren yaptığım gibi sizlerin de bana çok çok dua etmeniz...ALLAH hepimizin dileklerini umarım kabul eder...hepimiz umarım buradan sevinçli haberlerimizi paylaşırız...ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...