Anomalili bebeği olan anneler teşhisiniz nedir ? kaçıncıda sağlıklı bebeğiniz oldu ?

merhaba bayanlar herkese geçmiş olsun. Bebeğini kaybedenlerin başı sağolsun. Petunya geçmiş olsun canım. üçüncüyü kaybetmene üzlüdüm ama umudunu kaybetme. Bi zamanlar senle konuşmuktuk, bende çok araştırmalar yapıp allahıma sığındım. İkinci bebeği yaptım. şu an 32 haftalık hamileyim. ilkini 18 haftalık kaybettim, daha doğrusu sonlandırıldı. Fl uzunluğundan dolayı üçlü tarama sıkıntılı çıktı. hemen dediler ankaraya gidin, aminio sentez yaptırın, halbuki bebeğin aminosentezle alakası yok, fiziksel bozukluk var. Oraya gititk, ayrıntlı ultrasyona girdik, 3 boyutlu mu 4 boyutlu mu, film gibi şaka gibi. Ben ruh gibi. Kolumda iki kişi eşim ve akrabam bi oraya sürükleniyorum bi buraya.

Aytıntılıda bebeğin bacaklarının iç bükey ve ayakları içe dönük, üstelik daha nasıl doğacağı belli değil ve normal bacakda değil dediler, Kısa dediler femur uzunluğuna. Diğer bebeklerin sağlığı açısından sana aminosentez yapalım ama bu bebeğin aminosentezle alakası yok dediler. İlerdeki çocuklar için yapıldı. Ondan hiç bişey çıkmadı. Kızımın ciğerleri su toplamış, beyninde ödem oluşmuş, kollarıda sorunluymuş. Kulak hızası olması gereken yerde değilmiş. Ayak topuklarıda yokmuş. Bebeğimin yaşamayacağını bu şekilde devam edersem ilerde telafisi olmayan zararlara uğrayabileceğimi söylediler. Kendini de rikse atarsın dediler. Eşim, doktorum ben ağlaya ağlaya bebeğimden vazgeçtik. Patolojiye gitti, genetik bi sorun çıkmadı. kan tahlilileri yapıldı hep, kanda pıhtılşama, toksoplazma, hormanlar hepsi normal neden böyle olduğuna gelince o kadar hevesliydim ki kızıma hamile olduğmu dünyaya duyurdum sonrada kocaman bi nazar oldu diyorum. hiç bir sebep yok çünkü.

Şimdi tekrar hamileyim, karnım şişene kadar kimseye söylemedim. Bebeğimin bütün tarama testlerini yaptırdım, ayrıntılı ultrasyonda yapıldı. iyi dediler, rarat olun bi sıkıntı yok dediler. İlk bebek böyle oldu diye hepsi böyle olacak değil dediler. Elimiz kalbimizde, gözümüz kulağımız doktorda, gönlümüzde rabbimle hayırlısı ile doğumu bekliyoruz. Oğluşum olacak.
İnşallah umut olurum size yavrumu kucağıma alırım. herşeylerini aldık hazır ettik. Ama korkumda kimseye çaktırmadan içimde duruyor. Eşim en ufak laf ettirmiyor, iyi düşün iyi olsun. Kötü düşünmek yok diyor.

cok mutlu canım.bende senın gıbı 22 haftalıkken bebeğim alındı tetslerım normaldı ama ulturasyonda belının orda kese olduğunu belden aşağısının tutmayacağını beynının su toplayacağını ve daha neler neler dedıler.kesın sonuçta yok.şuanda 33+2 gunluk hamıleyım.ilk 5 ay senın gıbı kımseye soylemeıdm .testlerı yapıldı.4d boyutluya gırdım .bebeğins ağlıklı denıldı o zaman soyleıdm.işh sağlıklı bır şekılde kucağına alırsın.

öncelikle hemize gecmis olsun kizlar Allah dan umut kesilmez herseyde bir hayir vardir buna basda inanmak gerek isyan etmemeye gayret gostermemiz lazim ..cok zor biliyorum ama yapcak bisey yok .. bide soyle dusunmek gerek bizi öbür tarafda bekleyen meleklerimiz var aci cekmemiz icin Allah a yalvaracaklar belki onlarin sayasinde cennete gircegiz bu isin bide öbür tarafi var unutmamak gerek ozman bu cektigiz acilarin karsiligini alacagiz insallah inaniyorum ben buna :)

bana gelince benimde 20 .haftalikda doktor kontorunda basimiz asagi kaynar su dokuldu ..bebegin tum vucudu su topladigini soyledi ve bu her doktara gittigimizde dahada ilerledi :KK43: 29 . haftalikken azar azar su geliyordu ben suyum geldigini anlamadim o siralar bebegimde oynamiyordu bir doktara gidelim dedik .giktik karnimin icindeki kese yirtilmis direk beni hastaneye aldilar.ordan baska hastaneye sevk ettiler ordan da baska hastaneye evden 110 km uzak hastaneye gittik ambulansla ertesi gunu benim karnimdan bebegin cigerleri gelissin diye hortum taktilar 5 gun sonrada karnimdaki su bana iltihap yaptigi icin aksam geri acil sezeryana aldilar ..
sezeryan sirasinda nasi oluyorsa karnimdaki su benim cigerlerime karisiyor bu sefer benimde bir ara hayati tehlikem olmus doktor cikmis esimle konusmus bide .. ALLAH a sukur sonra duzeltmisler sonra yogum bakimda kaldim ..orda kendime geldigimde ilk ogrenmek istedgim sey bebegimin yasayip yasamadiydi .. ben ayagimi elimi oynatmaya calisdimki biri beni fark etsinde bana kizimin nasi oldugunu desin diye en sonunda biri fark etti bana saati soyledi ve kizimin yasadigini dedi o ani anlatamam cok mutlu huzurlu oldum cunku ben hemen vefat eder saniyordum ...kendime biraz gelince bebegin yanina goturduler beni baktmm yavruma elledim hertarafi aletlere takiliydi kizimin yasamaz dediler dugmeyi kapatalim dedi doktor yook dedik insan bir umut ya iylesirse diyor kendisi vefat edene kadar siz bisi yapmayin dedik .sonra ordan ayrildim geri cocuk doktoru esimi aramis bebegin durumu kotu annesi tekrar gormek istiosa hemen getirin diye bizde gittik kapaidan girerken bebegimin kalbi durdu .....suan bile hersey o kadar canliki gozumun onunde anlatamam ayni seyleri hergun yasiyorum ...doktor agleti kapatinca tum sesler kesilince tamamam bende bittim zaten esim ordan cikti dayanamadi ailem vardi yanimda herkez agliyo ben agliyorum babam beni teselli etmeye calisiyor (cook ozluyorum kizimii su satirlari yazmak cok zor Allah im bize sabir versn isyan ettirmesin insallah herseyin hayirlisi )ben zaten kendime daha gelmemstim iyce bitmistim kucagina almak istermiisn dediler doktor lar yook dedim sadece korktum birakamakdan alamadim kizimi kucagima sarilamadim kokusunu alammadim ..sonra geri cikardilar beni bitmis durumdaydimdim sacmaliyordum suan fark ediyorum neler yaptgimi hic bisi yokmus gibi davranmaya calisiyordum ..kendime gulecek bisi bulmaya calisiyordum ..esim yanimda aglamamk icin yanimdan cikip cikip gidiyordu oda tum gece boyunca bir bebegin yanina bir yanima kosturmakdan bitkin bir haldeydi sonra geri cenaze islemleri icin ugrastilar ben almanyadayim bebegimi kayseriye gonderdik ordan sivasa aldilar cenezasi buyuk insanlara nasi oluyorsa oyle yapilmis kayinbabamgil yapmis allah razi olsun 50 gun oldu yaklasik ..vefat ettikden sonra hastanede ustunu giydirip resmini cekmisler simdi ona bakip bakip seviyorum elimde olmadan agliyorum ..rabbim bir daha yasatmasin insallah salikli dogumlar nasip etsin cumlemize aminn

bende korkmuyormuyum cok korkuyorum birdaki hamileligime ama yinede bir bebegim olsun istiyorum rabbim yazdiysa kaderime oylede boylede cekecegim er yada gec simdi bir sene beklmem lazim normal dogum yapabilmem icin bir daha sezeryan olursam daha hamile kalmamam gerekiyormus benim icin tehlikeli olurmus

kusura bakmayin bir an kendimi tutamadim yazdim sizde uzulmeyin birsene gectiyse hayirlisini isteyerek yapin rabbim yardimciniz olsun tabi benimde dayanma gucu versin bizlere
Allah a emanetainiz optum

Allah sabır versin canım ne kadar zor bir durum.Rabbim yardımcın olsun

merhaba arkadaşlar öncelikle hepimize rabbim yardım etsin.bende bebeğimi kaybettim. herşey normal ilerliyordu ikili üçlü tarama testleri çok iyiydi.23.haftada ayrıntılı ultrasonla mahvolduk bebeğimin omurgasında büyük bir eğrilik gördüler 2 omur hiç oluşmamış dediler. inanmak gelmedi içimizden taki ultrasonda kendi gözlerimizle görünceye kadar kabullenemedik durumu.skolyoz teşhisi koydular ve gebelik sonlandırıldı.sebebini hala öğrenemedim tek bildiğim genetik bir sorun var ve hala inceleniyor. bir daha bebek sahibi olabilirmiyim bilmiyorum böyle eli kolu bağlı beklemek beni deli ediyor psikolojm bozuldu. kimseyi görmek yada konuşmak gelmiyor içimden .eşimde benden farklı değil sinirlerim çok gergin otopsi sonucunu almanız 6 ay sürer diyorlar neden bu kadar uzun sürüyor anlamıyorum.acaba az da olsa bir şansım varmı bilmiyorum kimse bir açıklama yapmıyor delirecem. tek istediğim gerçeği bilmek eğer olmayacaksa söyleselerde kendimizi buna hazırlasak boşa umutlanmasak

merhaba arkadaşlar öncelikle hepimize rabbim yardım etsin.bende bebeğimi kaybettim. herşey normal ilerliyordu ikili üçlü tarama testleri çok iyiydi.23.haftada ayrıntılı ultrasonla mahvolduk bebeğimin omurgasında büyük bir eğrilik gördüler 2 omur hiç oluşmamış dediler. inanmak gelmedi içimizden taki ultrasonda kendi gözlerimizle görünceye kadar kabullenemedik durumu.skolyoz teşhisi koydular ve gebelik sonlandırıldı.sebebini hala öğrenemedim tek bildiğim genetik bir sorun var ve hala inceleniyor. bir daha bebek sahibi olabilirmiyim bilmiyorum böyle eli kolu bağlı beklemek beni deli ediyor psikolojm bozuldu. kimseyi görmek yada konuşmak gelmiyor içimden .eşimde benden farklı değil sinirlerim çok gergin otopsi sonucunu almanız 6 ay sürer diyorlar neden bu kadar uzun sürüyor anlamıyorum.acaba az da olsa bir şansım varmı bilmiyorum kimse bir açıklama yapmıyor delirecem. tek istediğim gerçeği bilmek eğer olmayacaksa söyleselerde kendimizi buna hazırlasak boşa umutlanmasak

gecmıs olsun cnm ve bsın sagolsun umarım bu zor gunlerı esınle beraber atlatır saglıcakla tekrar bebek sahıbı olursunuz once saglık tabı herseyın hayırlısı veren ALLAH alan ALLAH..

otopsi sonucunu alsanda asla net birşey diyemezler eğer benim fikrimi sorarsan hiç bekleme yine dene derim birde kanda pıhtılaşma sorunu diye birşey varmış bendede olduğunu yeni öğrendim anomaliye sebep değil diyorlar ama yinede baktır derim kanda pıhtılaşman varmı yokmu testini yaptır arkadaşım

öncelikle hemize gecmis olsun kizlar Allah dan umut kesilmez herseyde bir hayir vardir buna basda inanmak gerek isyan etmemeye gayret gostermemiz lazim ..cok zor biliyorum ama yapcak bisey yok .. bide soyle dusunmek gerek bizi öbür tarafda bekleyen meleklerimiz var aci cekmemiz icin Allah a yalvaracaklar belki onlarin sayasinde cennete gircegiz bu isin bide öbür tarafi var unutmamak gerek ozman bu cektigiz acilarin karsiligini alacagiz insallah inaniyorum ben buna :)

bana gelince benimde 20 .haftalikda doktor kontorunda basimiz asagi kaynar su dokuldu ..bebegin tum vucudu su topladigini soyledi ve bu her doktara gittigimizde dahada ilerledi :KK43: 29 . haftalikken azar azar su geliyordu ben suyum geldigini anlamadim o siralar bebegimde oynamiyordu bir doktara gidelim dedik .giktik karnimin icindeki kese yirtilmis direk beni hastaneye aldilar.ordan baska hastaneye sevk ettiler ordan da baska hastaneye evden 110 km uzak hastaneye gittik ambulansla ertesi gunu benim karnimdan bebegin cigerleri gelissin diye hortum taktilar 5 gun sonrada karnimdaki su bana iltihap yaptigi icin aksam geri acil sezeryana aldilar ..
sezeryan sirasinda nasi oluyorsa karnimdaki su benim cigerlerime karisiyor bu sefer benimde bir ara hayati tehlikem olmus doktor cikmis esimle konusmus bide .. ALLAH a sukur sonra duzeltmisler sonra yogum bakimda kaldim ..orda kendime geldigimde ilk ogrenmek istedgim sey bebegimin yasayip yasamadiydi .. ben ayagimi elimi oynatmaya calisdimki biri beni fark etsinde bana kizimin nasi oldugunu desin diye en sonunda biri fark etti bana saati soyledi ve kizimin yasadigini dedi o ani anlatamam cok mutlu huzurlu oldum cunku ben hemen vefat eder saniyordum ...kendime biraz gelince bebegin yanina goturduler beni baktmm yavruma elledim hertarafi aletlere takiliydi kizimin yasamaz dediler dugmeyi kapatalim dedi doktor yook dedik insan bir umut ya iylesirse diyor kendisi vefat edene kadar siz bisi yapmayin dedik .sonra ordan ayrildim geri cocuk doktoru esimi aramis bebegin durumu kotu annesi tekrar gormek istiosa hemen getirin diye bizde gittik kapaidan girerken bebegimin kalbi durdu .....suan bile hersey o kadar canliki gozumun onunde anlatamam ayni seyleri hergun yasiyorum ...doktor agleti kapatinca tum sesler kesilince tamamam bende bittim zaten esim ordan cikti dayanamadi ailem vardi yanimda herkez agliyo ben agliyorum babam beni teselli etmeye calisiyor (cook ozluyorum kizimii su satirlari yazmak cok zor Allah im bize sabir versn isyan ettirmesin insallah herseyin hayirlisi )ben zaten kendime daha gelmemstim iyce bitmistim kucagina almak istermiisn dediler doktor lar yook dedim sadece korktum birakamakdan alamadim kizimi kucagima sarilamadim kokusunu alammadim ..sonra geri cikardilar beni bitmis durumdaydimdim sacmaliyordum suan fark ediyorum neler yaptgimi hic bisi yokmus gibi davranmaya calisiyordum ..kendime gulecek bisi bulmaya calisiyordum ..esim yanimda aglamamk icin yanimdan cikip cikip gidiyordu oda tum gece boyunca bir bebegin yanina bir yanima kosturmakdan bitkin bir haldeydi sonra geri cenaze islemleri icin ugrastilar ben almanyadayim bebegimi kayseriye gonderdik ordan sivasa aldilar cenezasi buyuk insanlara nasi oluyorsa oyle yapilmis kayinbabamgil yapmis allah razi olsun 50 gun oldu yaklasik ..vefat ettikden sonra hastanede ustunu giydirip resmini cekmisler simdi ona bakip bakip seviyorum elimde olmadan agliyorum ..rabbim bir daha yasatmasin insallah salikli dogumlar nasip etsin cumlemize aminn

bende korkmuyormuyum cok korkuyorum birdaki hamileligime ama yinede bir bebegim olsun istiyorum rabbim yazdiysa kaderime oylede boylede cekecegim er yada gec simdi bir sene beklmem lazim normal dogum yapabilmem icin bir daha sezeryan olursam daha hamile kalmamam gerekiyormus benim icin tehlikeli olurmus

kusura bakmayin bir an kendimi tutamadim yazdim sizde uzulmeyin birsene gectiyse hayirlisini isteyerek yapin rabbim yardimciniz olsun tabi benimde dayanma gucu versin bizlere

başınız saolsun
bebek istiyormuşsunuz Allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin
doğumda karnımdaki su ciğerime karışmış filan demişsiniz
muhtemelen tahminim amniyon sıvısı embolisi heralde anlattıklarınıza göre
maalesef anne ölümlerinin dünyada en sık görülen sebebidir
yani çok da nadir değil herkesin başına gelebiliyor
siz çok şükür atlatmışsınız :KK71::KK71:

Bizim komşumuzun tek gen hastalığı varmış. 3 çocuğuda doğduktan sonra 6 aylık olmadan ölüyormuş. Onlardaki beyinde küçülmeymiş. Tıptaki adını unuttum.

eşiyle akrabalık var. Dr lar denemekten başka şansınız yok demiş. Çünkü hiçbir testte çıkmıyormuş. 3. çocuğu da kaybedince artık pes etmiş. Çocuk mocuk istemiyorum

demiş. 4. ye kazara hamile kalmış. şu an 11 yaşında sağlıklı ve çok tatlı bir kızı var.

İnşallah bu durumda olan arkadaşlara da Allah yardım eder de fazla yıpranmadan bebeklerini kucaklarına alırlar.

allah razi olsun canlarin iyi dilekleriniz icin evet dedigin gibi amniyon sıvısı embolisi oldu canim elh atlattik suan 11 haftalik hamileyim umutluyum mutlu olcagim ins ♥

Merhaba kızlar bu konuyu açmamın sebebi bu konuda canı yanan çok anne olması ve belki benzer teşhisler konulan bebeklerimiz hakkında birbirimize yol yordam gösterebilmek için ,birbirimize umut olabilmek için ..
benim hikayem özetle şöyle:

ben 2 bebek kaybettim biri 24 haftalıktı diğeri 22 haftalıktı ikisinde de benzer bulgular vardı konulan teşhisin adı distal artrogripozis bir tür kas hastalığı imiş
eşimle akraba evliliği vs.. hiç birşeyim yok ailemizde bildiğimiz geçmişimizde sakatlık ya da sakat doğan bebek yok
kan uyuşmazlığımız mevcut ama bunun etken olmadığını biliyoruz
ayrıca talasemi taşıyıcısıyım ama eşimde yok buda risk oluşturmuyor genetiğin verdiği sonuca göre bilenen bir sebep yok denemeye devam edeceksiniz iki kere takrar ettiği için tekrar olma olasılığı yüzde elli dediler önceki bebeklerimde yaşadığım şeyler şöyleydi

-çok az hareket etmesi ve ultrasonda genelde hep aynı şekilde kasılmış gibi duruyor olması
-24. haftaya gelmeme rağmen bebek hareketlerini hissetmemem
-ellerini açmaması bazı parmaklar kasılmış gibi hep kapalı idi doğduğunda parmakları tamdı ama eli hala o şekildeydi
-amniyo sıvımın fazla olması ve karnımda aşırı gerginlik hissi
-bebeğin yutkunma problemi
-beyinde ödem başlangı bebeğin karnında ödem başlangıcı

son bir cesaret tekrar denedim ve şu anda 8+3 haftalık hamileyim doktorumun dediğine göre böyle yani benim hesabıma göre bir hafta ilerideydi ama döllenme zamanına bağlı olarak bazen bir hafta farklılıklar olabiliyormuş bunu çok takmıyorum tekrar bir yola giridk çok korkuyorum stresliyim iyi düşün iyi olsun diyorlar ama bunu yaşayan bilir hiç kolay değil artık bundada olmassa bebeksiz yaşamayı kabul etmemiz gerekecek sanırım umarım herşeyin hayırlısı olur lütfen durumu bu şekilde olanlar durumunu özetlesin burda buluşalım sevgiler...
Merhaba üstünden cok geçmiş umarim görürsünüz msjimi birdaha hamile kalabildiniz mi benimde 30 haftalık bebegim karnimda öldü otopsi yaptirmadim genetigine bakildi normal dendi ama solediginiz tüm belirtiler vardi
Tek ayaginda ice dönüklük
Hareketlerini cok gec hissettim ve cok azdi buyuzden karnmda öldüğünü bile anlamadim
27.haftadan sonra amniyon sivisi fazla dendi
12.haftada da ense kalinligi ölçmüştü
Ama ellerinde ve diger ayağında birsey yoktu bana bu hastalıktan hic bahsetmedi doktorlar ayrıntılıda ayagi dışında hersey normal gorunyodu simdi okuyunca acaba mi dedim suan 7 haftalik hamileyim ve ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum

Okurken ağladım gerçekten. Yavrunuz melek oldu şimdi. Öbür dünyada sizin şefaatçiniz olacak. Allah sabır versin aynı şeyleri bir daha yaşatmasın inşallah.

Merhaba kızlar bu konuyu açmamın sebebi bu konuda canı yanan çok anne olması ve belki benzer teşhisler konulan bebeklerimiz hakkında birbirimize yol yordam gösterebilmek için ,birbirimize umut olabilmek için ..

ben 2 bebek kaybettim biri 24 haftalıktı diğeri 22 haftalıktı ikisinde de benzer bulgular vardı konulan teşhisin adı distal artrogripozis bir tür kas hastalığı imiş
eşimle akraba evliliği vs.. hiç birşeyim yok ailemizde bildiğimiz geçmişimizde sakatlık ya da sakat doğan bebek yok
ayrıca talasemi taşıyıcısıyım ama eşimde yok buda risk oluşturmuyor genetiğin verdiği sonuca göre bilenen bir sebep yok denemeye devam edeceksiniz iki kere takrar ettiği için tekrar olma olasılığı yüzde elli dediler önceki bebeklerimde yaşadığım şeyler şöyleydi

-çok az hareket etmesi ve ultrasonda genelde hep aynı şekilde kasılmış gibi duruyor olması
-ellerini açmaması bazı parmaklar kasılmış gibi hep kapalı idi doğduğunda parmakları tamdı ama eli hala o şekildeydi

son bir cesaret tekrar denedim ve şu anda 8+3 haftalık hamileyim doktorumun dediğine göre böyle yani benim hesabıma göre bir hafta ilerideydi ama döllenme zamanına bağlı olarak bazen bir hafta farklılıklar olabiliyormuş bunu çok takmıyorum tekrar bir yola giridk çok korkuyorum stresliyim iyi düşün iyi olsun diyorlar ama bunu yaşayan bilir hiç kolay değil artık bundada olmassa bebeksiz yaşamayı kabul etmemiz gerekecek sanırım umarım herşeyin hayırlısı olur lütfen durumu bu şekilde olanlar durumunu özetlesin burda buluşalım sevgiler...
Mrb suan saglikli bebeginiz varmi ??

Merhaba. Ben 16 haftalıkken kaybettim bebeğimi. Çok ağır bir sınav. 2buçuk yıl oldu ama her anı hala dün gibi aklımda. Zaten unutmamın evladıma haksızlık olacağını düşünüyorum. Hala aklıma geldikçe hüzünlenirim oğlum için. Tek tesellim ahirette buluşmak. Ama hayatı da bırakmamak gerek. 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ve bir evladım oldu. Umudunuzu asla kaybetmeyin.

Merhaba petunyaaa yeni üye oldum konu baslıginizi gorunce yazmak istedim . Bir oglum var 7 yasinda gayet saglikli hic bir sorun olmadan dogdu masallah ama 2. Bebegimde Bende 5 ay önce ayni rahatsizliktan 22 haftalik kızımı kaybettim Rabbim sabir versin cok zordu hala o gunu dun gibi yasiyorum rabbimbirdaha yasatmasin kimseye banada.sanirim sizin de 2 defa olmus rabbim sefaatci eylesin ins. Cok zor biliyorum tekrar hamileyim yazmissiniz ins. Bebeginizi bu defa saglicakla kucaginiza almissinizdir.yanlis anlamazsaniz bu rahtsizlik icin herhamgi bi tedavi vs yaptirdinizmi ne onerirmisiniz varmi rica etsem yol gosterirmisiniz tesekkur ederim

Merhabalar öncelikle çok uzun zaman olmuş farkındayım ama benimde 2 bebegimdeanomali cıktı aldırmak zorunda kaldım bizim genetikde bişey çıkmadı siz 3. Hamile kalmışsınız bebegin durumu nedir ? Aynı sorun oldu mu lütfen cevaplayın:KK43:

Canım merhaba bebekde çoklu fetal anomali vardi omfoseli vardi alt esktreminde büyüme durmuştu vs zaten anomali olduğu zaman birden fazla oluyormuş. Test yaptırdık hiç bir sorun yok. 1.gebeliğin boş gebelikti. 2. Gebeliğim çoklu fetal anomali var diye sonlandırıldı. 3. Gebeliğim de de 9 haftalık kalbi durdu. Şimdi detaylı genetik test verdik eşim ve ben sonucları bekliyoruz bakalim.

X