Annesiyle arası pek iyi olmayan, ailesine mesafeli duran erkek

busrabd

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
15
11
3
Merhaba hanımlar. Şu an görüştüğüm kişinin annesiyle bağı pek kuvvetli değil. Kadın biraz sinirliymiş, konuştuğum kişi de biraz sinirli bu nedenle pek anlaşamıyorlar. Bağları kopuk gibi. Evdeki kız kardeşiylede arası pek sıkı değil. Sadece babasıyla araları iyi. Sormak istediğim eşi böyle olan var mı? Evdeki kadınlarla anlaşamayan kimseyle anlaşamaz diyorlar. Zıttı bir örnek var mı aramızda merak ettim

Herkesin aile dinamiği aynı olacak diye bir şey yok ki. Ama görüştüğünüz kişi de sinirli diyorsunuz bunu es geçmeyin ilerde sizin ilişkinizde bir problem olabilir. Benim eşim çok sakin, uysal bir adamdır. Ailesinden de neredeyse kimseyle görüşmez. Bayramdan bayrama anca. Aramaz bile. Ama benim aileme her gün gitmek ister çok mutluyum der. Aramızda çok iyi hiç sıkıntı yaşamadık. Kendi ailesine ısınamadığını rahat edemediğini söyler hep.

Evlenince yapisik ikiz olurlar, uzulmeyin

Var bence. Benim esimin de annesi ve ablasiyla arasi iyi degil ama bana karşı öyle degil. Bence bu daha guzel bisey. Kolay kolay tavir yapmaz erkekler annesine fln vardir hakli gerekcesi. Benimkiler mesela evlat olsa sevilmeyecek cinsten. Adama niye sevmiosun asla deme geregi duymam bile.

Benim eşimde öyle. Ben yorum dahi yapmam kendisi görüşmek istemez.

O konuda bir şey diyemem ama birşeyden eminim evlenince bal lokma olur araları ,pek bir değerlenir.Ayrica sinirli adamı çekmek icin hayat çok kısa .Gerilim hattı gibi gezen adamla ömrümü çurutmem ben olsam.Daha yeni sevgili iken bile kendine hakim olamıyorsa ooooo evlenince neler eder neler.

Benim eşim çok sakin bir adamdır, 10 yıldır bilmem ses yükselttiğini bile benim ailemle de arası çok iyidir ama kendi anasını ben ondan çok arıyorum.
Bayramlarda, doğum günlerinde arar, arada bir ben hatırlatırım ara diye anca öyle. Kayınvalidem de öyle aman aman anaç bir tip değildir zaten.

Ailesiyle ne yaşadığını bilemeyiz tabi görüşmemesinde sıkıntı yok. Ancak bu sinir kendisinde de varsa işte o zaman sizin için büyük sıkıntı yaratır. Size karşı olan yaklaşımlarına dikkat edin bence.

Ya bunu bende düşündüm. Benimki de öyle. Ara ara eşim için üzülüyorum. Böyle olmasını gerçekten ister miydi diye. Benim ailem sen ve senin ailen diyor hep. İçim acıyor arayı bulmak istiyorum çoğu zaman ama kendi evladı böyleyse vardır bir bildiği diyorum..

Ya benimki görüşmüyor değil adam kendi ailesine mesafeli çocukken de öyleymiş sonradan gelişmemiş, travması falan yok yani. Anlaşamıyorlar hiçbir konuda, kafaları aileyle birbirlerine ters. Valla ben hiç karışmıyorum. Ben kayınpederimi kafalarımız uyuşmasa bile severim ararım sık sık, eşimi de arada bir dürtüyorum ananı ara diye kendi bilir

Anneci erkek kadar annesiyle kız kardeşiyle sorunlu erkek de sıkıntı benim için. Kendi canı kanı olan kadınlarla anlaşamıyor daha bu tip derim. İstisnalar vardır tabii. Eşim de annesiyle sorunlar yaşamış, kırgınlıkları var ama bunları çook sonra öğrendim ben. Kız kardeşine karşı da gayet anlayışlı ve merhametlidir. Bana karşı da öyle

Evet benim kayınvalidem de öyle diyor çocukluğundan beri böyle hepimize uzaktı sıcak olmadı hiç diye. Ama benim ailemle ilk günden beri aşırı samimi. Hatta bana sen gelinsin ben onların oğluyum der.

Evet benim kayınvalidem de öyle diyor çocukluğundan beri böyle hepimize uzaktı sıcak olmadı hiç diye. Ama benim ailemle ilk günden beri aşırı samimi. Hatta bana sen gelinsin ben onların oğluyum der.
Benim hiçbir şikayetim yok, anacı erkekleri okudukça burada koşup adamı öpesim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…