Merhaba hanımlar. Şu an görüştüğüm kişinin annesiyle bağı pek kuvvetli değil. Kadın biraz sinirliymiş, konuştuğum kişi de biraz sinirli bu nedenle pek anlaşamıyorlar. Bağları kopuk gibi. Evdeki kız kardeşiylede arası pek sıkı değil. Sadece babasıyla araları iyi. Sormak istediğim eşi böyle olan var mı? Evdeki kadınlarla anlaşamayan kimseyle anlaşamaz diyorlar. Zıttı bir örnek var mı aramızda merak ettim
Hahahaha benim olmadı şanslı mıyım acabaEvlenince yapisik ikiz olurlar, uzulmeyin
Cenneti yaşıyorsun, Allah bozmasinHahahaha benim olmadı şanslı mıyım acaba
Benim eşimde öyle. Ben yorum dahi yapmam kendisi görüşmek istemez.Var bence. Benim esimin de annesi ve ablasiyla arasi iyi degil ama bana karşı öyle degil. Bence bu daha guzel bisey. Kolay kolay tavir yapmaz erkekler annesine fln vardir hakli gerekcesi. Benimkiler mesela evlat olsa sevilmeyecek cinsten. Adama niye sevmiosun asla deme geregi duymam bile.
O konuda bir şey diyemem ama birşeyden eminim evlenince bal lokma olur araları ,pek bir değerlenir.Ayrica sinirli adamı çekmek icin hayat çok kısa .Gerilim hattı gibi gezen adamla ömrümü çurutmem ben olsam.Daha yeni sevgili iken bile kendine hakim olamıyorsa ooooo evlenince neler eder neler.Merhaba hanımlar. Şu an görüştüğüm kişinin annesiyle bağı pek kuvvetli değil. Kadın biraz sinirliymiş, konuştuğum kişi de biraz sinirli bu nedenle pek anlaşamıyorlar. Bağları kopuk gibi. Evdeki kız kardeşiylede arası pek sıkı değil. Sadece babasıyla araları iyi. Sormak istediğim eşi böyle olan var mı? Evdeki kadınlarla anlaşamayan kimseyle anlaşamaz diyorlar. Zıttı bir örnek var mı aramızda merak ettim
Ya bunu bende düşündüm. Benimki de öyle. Ara ara eşim için üzülüyorum. Böyle olmasını gerçekten ister miydi diye. Benim ailem sen ve senin ailen diyor hep. İçim acıyor arayı bulmak istiyorum çoğu zaman ama kendi evladı böyleyse vardır bir bildiği diyorum..Benim eşim çok sakin bir adamdır, 10 yıldır bilmem ses yükselttiğini bile benim ailemle de arası çok iyidir ama kendi anasını ben ondan çok arıyorum.
Bayramlarda, doğum günlerinde arar, arada bir ben hatırlatırım ara diye anca öyle. Kayınvalidem de öyle aman aman anaç bir tip değildir zaten.
Ya benimki görüşmüyor değil adam kendi ailesine mesafeliYa bunu bende düşündüm. Benimki de öyle. Ara ara eşim için üzülüyorum. Böyle olmasını gerçekten ister miydi diye. Benim ailem sen ve senin ailen diyor hep. İçim acıyor arayı bulmak istiyorum çoğu zaman ama kendi evladı böyleyse vardır bir bildiği diyorum..
Evet benim kayınvalidem de öyle diyor çocukluğundan beri böyle hepimize uzaktı sıcak olmadı hiç diye. Ama benim ailemle ilk günden beri aşırı samimi. Hatta bana sen gelinsin ben onların oğluyum der.Ya benimki görüşmüyor değil adam kendi ailesine mesafeliçocukken de öyleymiş sonradan gelişmemiş, travması falan yok yani. Anlaşamıyorlar hiçbir konuda, kafaları aileyle birbirlerine ters. Valla ben hiç karışmıyorum. Ben kayınpederimi kafalarımız uyuşmasa bile severim ararım sık sık, eşimi de arada bir dürtüyorum ananı ara diye kendi bilir
Benim hiçbir şikayetim yok, anacı erkekleri okudukça burada koşup adamı öpesim geliyorEvet benim kayınvalidem de öyle diyor çocukluğundan beri böyle hepimize uzaktı sıcak olmadı hiç diye. Ama benim ailemle ilk günden beri aşırı samimi. Hatta bana sen gelinsin ben onların oğluyum der.
Evet yaBenim hiçbir şikayetim yok, anacı erkekleri okudukça burada koşup adamı öpesim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?