Annesinin eteginden ayrilamayan esimi terk ettim 2 cocugumla lutfen bana fikir verin ?

bence bu evliliğe devam etme. bence cocuklar ıcın barısmıs gibi geldi seni gözden çıkarmış seven adam böyle davranmaz

Sana yalan söylüyordur anlamında dedim. Ay bir de kumarbaz. Çocuklarımın 1 lirasını bile boşa veremem. Aldığım karpuz bozuk çıksa üzülürüm değil ki kumar. Allah bildiği gibi yapsın.

Yani bazen öyle boş yapiyorlarki zaten 6 senelik nikahlı kocam 2 sene olmus bosanali. Barışalı 1 yıl oldu güvenmedim yaomadim noldu yani dünyanın sonumu

Resmi nikah yapamayacak kadar güvenmediğinize göre adamın sizin kocanız olmadığının farkındasınız. Ona rağmen neden adamdan bahsederken kocam demeniz çok garip.
Zaten yanınızda çok sık gelmiyor, arada çok komik denecek miktarda para yoluyor. büyük bir ihtimalle eski kocanızın başka bir hayatı var. en iyisi terk edin siz bu adamı.

Annenizin bakıyor olması da şans sizin için burda bazı kadınların konusuna rastlıyorum bakacak kimsesi olmadığı için çocuklarını bırakıp çalışamıyorlardı ekonomik özgürlük olmayınca da eşlerini terk edemiyorlardı mesela. O yüzden bu şansı güzel kullanın inşallah kısa sürede iş bulursunuz yeni bir sayfa açarsınız

6 sene nikahimiz vardı hanfendi daha sonra boşandık ne dicem dostummu

Evet bu konuda sukr ediyorum ki ailem bana destek.. o yüzden onlarda yanımdayken kendimi.toplayip kizlarima gelecek hazirlamaliyim

çünkü işine öyle geliyor kaybetmekten korkmadıgı içinde rahatca davranıyor bence üzülme tabi ki zor bi durum ama hayat kısa yıllarıını heba etme
Okadar doğru bir cümle kurdunuz ki kaybetmekten korkmuyor. Benimde bunu kabullenip hazmedip hayatıma bakmam lazım. Çünkü hırs yapmanın kimseye özellikle kizlarima faydası olmayacak

Evet bu konuda sukr ediyorum ki ailem bana destek.. o yüzden onlarda yanımdayken kendimi.toplayip kizlarima gelecek hazirlamaliyim
Ay bir de Kızlar MaşAllah. Kız çocukları anneyi güzel anlar senle çok gurur duyarlar ileride. Böyle bir herifin yanında bir var bir yok eş olmayı da yanlış anlarlardı, yanlış seçim yaparlardı. Çok doğru bir karar vermişsin. Allah işini rast getirsin

Okadar doğru bir cümle kurdunuz ki kaybetmekten korkmuyor. Benimde bunu kabullenip hazmedip hayatıma bakmam lazım. Çünkü hırs yapmanın kimseye özellikle kizlarima faydası olmayacak
çocuklarına bakabilecek ailen varsa hele çok şanslısın inan biraz psikolojik olarak kendini toparla çalış birikim yap evlatların için kendin için kendine güzel bi yol çiz insanlar değişmez malasef değişmesini bekleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…