Annesinin eteginden ayrilamayan esimi terk ettim 2 cocugumla lutfen bana fikir verin ?

Suan otobuste misiniz? Cocuklari olan adam neden engelliyor? Baska seyler var mi soylemedigin acaba? Belki de yilan annesi buyu yapti
Otobüsteyim.. daha öncede ayrılmıştık engeller o her yerden zaten görüş günlerinde gelir görürsün ben sana çocuk falan konuşturamam muhatap olmak istemiyorum senle numaramı değiştireceğim dedim

Annesigilin yanında sana verdiğim tüm emekler haram zıkkım olsun yılan ol sürün inşallah dedim. Dilerim benden çaldığı bu seneler ondan bir bir çıkar

5 bin lira 2 çocuk ile size nasil yeter ? Boşandığiniz iyi olmuş.7 bin lira gözlük nedir ya ?

5 bin lira 2 çocuk ile size nasil yeter ? Boşandığiniz iyi olmuş.7 bin lira gözlük nedir ya ?
Bana sorma gereksinimini bulunmadan birde 50 bin TL kredi başvurusu yapıyor neymiş gözünü cizdirecejmis annesinin bende dedimki bugün niye kalp ameliyatimi bu başımızı sokacak evimiz yok madem oyle kredi cek eşya al

Geç bile kalmişsin yaa,iyi sabır varmış sizde helal olsun.Sizsen sakınıp, annesine doğrudan maaşı göndermeyi kabul etmesi ise tamamen fiyasko.Bundan sonrası inşallah çok güzel olur senin ve çocukların için.

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…