- 13 Temmuz 2022
- 371
- 213
- 28
-
- Konu Sahibi cehennet06
BulunmazYani ayrilmak konusunda tabi daha kolay olur. Insallah bir baba olarak en azindan cocuklara gereken maddi destekte bulunur
Ben biraz salağım hep kendimi sucluyorum ayrilinca.. yok ilgilenseydim böyle olmazdı sussaydim olmazdi biraz daha savassaydim vs kendimi kandırıyorum hep kalbimde haklı çıkarıyorum onu.. senelerdir kendime böyle kötülük yapıyorumTekrar barisman hata! Onunla bir geleceğin yok, bu belli. Neden kendini yoruyorsun?
Bulunmaz
Suç sizin , sorun yaşadığınız insanlarla neden tekrardan aynı şeyleri kendinize yaşattınız, size ne kv ile eşinizin küsmesinden, aklınız varsa kurtulun bu ana oğuldan...8 yıllık evliliğimde çok problemler yasadim 2 çocuğumla eşimden bosandim. Daha sonra tekrar barıştık eşim yurt dışında çalışıyor bir kaç ayda bir geliyor kv yaşıyorduk daha sonra problem yasadik ve ben ailemin yanına döndüm eşim 50k gibi bir maaş alıyor fakat borç, biriktirmemesi vs sebeplerden ev tutamamistik daha 1 senedir ailemle yaşıyordum eşimde izne geldikçe 10 15 gün ordq kalıyordu. Ailesiyle hicbirsekildr gorusmuyorduk. Aylık bana 5bin tl yolluyordu. Çok sefer bak biriktiremiyosun bana para gönder altin yapayim ev tutalim vs dedim benim işime karışma maasima karışma vs beni azarladı. Herneyse 1 sene böyle geçti daha sonra b3n esimin içten içe üzüldüğünü düşünerek ailesiyle baristirdim 1 senedir ailesiyle gorusmedigi icin artik değiştiğini bizi 2.plana atmayacagini sanmistim. Herneyse kv gile döndük. Kv eşime 1 senede hiç para biriktiremedigini bundan sonra maaşını ona göndermesini onun yerine biriktirecegini söyledi eşimde direk tamam dedi. Bütün gün mutfakta annesiyle oturuyor annesi salona giderse peşinden salona gidiyor benle asla oturmuyor yavru ördek ve anne gibi düşünün sabah kalkiyor benim yüzüme bakmıyor annesi kalkinca yanına gidiyor sarılıyor opuyor yatakta oynasiyor. Avm hastane market her yere ikisi beraber gidiyor içeceğim bitmiş anne markete gidelim vs gibi her yere beraber gidiyor. 1 aydır yurt dışına gitmediği ve birikiminin olmadığı içinde annesinin eline bakiyor onla gitmeye mecbur olduğunu söylüyor öyle bisey yok ama kartlar vs kendisinde istese alir.herneyse iddiadan 10 bintl küsür kazanmış hiç haberim yok annesine versace den 7 bin TL ye gözlük almış 4 bine de kahve makinesi almış eve geldiklerinde gördüm bende 400 tl ye gratisten biseyelr sipariş edecektim 400 u geçmesin vs demişti bana.. yurt dışına gitmesi için iş görüşmeleri yapitor ben annesinden duyuyorum nereye gidecek napacak kavga ettim bana diyorki kesinleşmesi söyleyecektim velhasıl arkadaşlar dişleri rahatsız annesiyle dişçiye gittiler ağzı baya kötü bende o gün artık dayanamadım patladım bana ben canımın derdindeyim yaptığına bak vs dedi evde hep mutsuzum surat asıyorum sürekli dip dibe olmaları bizle hiç ilgilenmemesi beni üzüyor bana sen sizofrensin kendi kendine kuruyorsun surat asmak beni ilgilendirmiyor falan dedi en son bugün patladım cocuklqri aldim beni gönder dedim bagirdim çağırdım hiç itiraz etmedi oda tamam dedi en son kavgamızda bana huzur ver falan diyordu zaten. Netice olarak otobüsteyim.. sizce haksizmiyim
Ailemin yanına gidiyorum.. mental olarak iyi değilim biraz ozguvene ihtiyacım var bir kaç ay diyet vs yapmaya çalışıp daha sonra ise girmeyi planlıyorum büyük kızım 1.sinifa başlayacak diğeri 3 yaşında =) onlara annem bakacak ben çalışacağım.. daha önce boşandığım da da bu sekildeydi duzenim hergun isyerime çiçekler yolladi kapılara geldi vs. Barıştım. Bu sefer okadar umrunda değildim ki gelmez ve aramaz. Bende varismayi düşünmüyorum. Kendime söz verdim kendime olan saygım ve çocuklarımın sabit düzeni için asla takip etmeyeceğim bakmayacağım diyaloga girmeyeceğimPeki şimdi siz nereye gidiyorsunuz, nasıl geçineceksiniz planınız nedir ?
Sizi boşandıktan sonra nasıl ikna etmişti de barışmıştınız merak ettim?
Yani tekrar size düzelcem vs.dese gider misiniz öyle bir izlenim aldım da ben
Hayır yok ise girecegimKendi geliriniz var mi?
O kadar haklısın kiSuç sizin , sorun yaşadığınız insanlarla neden tekrardan aynı şeyleri kendinize yaşattınız, size ne kv ile eşinizin küsmesinden, aklınız varsa kurtulun bu ana oğuldan...
Hayır yok ise girecegim
Eski eşim istedi evet yalvardı vs.Boşandıktan sonra yeniden evlenmeyi eşiniz mi istedi siz mi? Birde sekiz senedir neden bir ev tutmuyorsunuz, iki çocukla ailelerin yanında yaşamanızın sebebi ne?
O hastalık birşey diyemem.Ama gözlük lüks ihtiyaç.Yerinizde olsam ana oğlu başbaşa bırakırım.Bana sorma gereksinimini bulunmadan birde 50 bin TL kredi başvurusu yapıyor neymiş gözünü cizdirecejmis annesinin bende dedimki bugün niye kalp ameliyatimi bu başımızı sokacak evimiz yok madem oyle kredi cek eşya al
Evet ailemin yanına gidiyorum onlar yanımda oluyor sagolsunlarSifirdan basliyorsunuz yani. Aileniz yaninizda mi?
Acirsan acınacak hale gelirsin.Ben biraz salağım hep kendimi sucluyorum ayrilinca.. yok ilgilenseydim böyle olmazdı sussaydim olmazdi biraz daha savassaydim vs kendimi kandırıyorum hep kalbimde haklı çıkarıyorum onu.. senelerdir kendime böyle kötülük yapıyorum
Evet ailemin yanına gidiyorum onlar yanımda oluyor sagolsunlar
Yani burda yalan söyleyecek halim yok okadar maas alıyor. İddia falan oynuyor mesela 3 ay önce iddiaya 27bin tl bastığını biliyorum bir kerede 9 bin TL bastığını yakaladım.. sorumsuz para tutamayan biri. Evimiz yok barkimiz yok 20 bin liraya PlayStation aldı mesela bu ay.Ya kusura bakma da 2 yetişkin 8 senedir bir ev kurmadan nasıl 2 çocuk yaptınız?
Orda burda 2 çocuğu da sefil mi ettiniz?
Ben boşandım kiralık ev aradım annem boş evini bana verdi. Kardeşlerime de sordu tamam dediler. Sonra bir kardeşim yazın gelip kalacağım ora annemin evi dedi. Olmaz çocuklarımın düzeni var ben baştan sordum hepinize dedim. Eğer istemiyorsanız da kiralık ev bakarım dedim. Bilemedim yani 50 K para kazandığını sanmıyorum eşinin. Ha kazanıyorsa da başka hayatı evi falan vardır o kadar paradan ev kiralayamıyorsa. Ya da kötü alışkanlığı.
Bari sen bir ev kur çocuklarına. Çalış birşeyler yap yani.
Tek isteğim artık sağlıklı düşünmekUmarım bu sefer barışıp geri dönmezsiniz ne diyeyim başka
Evet o konuda şanslıyım babam ve annem yanımda zaten ayrilmami istiyorlardı ondan bana hayır gelmeyeceğini söylüyorlardı hep..Iyi en azindan ayaga kalkana kadar desteginiz var buna sevindim. Hakkinizda hayirlisi