Annesinin eteginden ayrilamayan esimi terk ettim 2 cocugumla lutfen bana fikir verin ?

cehennet06

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2022
371
213
28
8 yıllık evliliğimde çok problemler yasadim 2 çocuğumla eşimden bosandim. Daha sonra tekrar barıştık eşim yurt dışında çalışıyor bir kaç ayda bir geliyor kv yaşıyorduk daha sonra problem yasadik ve ben ailemin yanına döndüm eşim 50k gibi bir maaş alıyor fakat borç, biriktirmemesi vs sebeplerden ev tutamamistik daha 1 senedir ailemle yaşıyordum eşimde izne geldikçe 10 15 gün ordq kalıyordu. Ailesiyle hicbirsekildr gorusmuyorduk. Aylık bana 5bin tl yolluyordu. Çok sefer bak biriktiremiyosun bana para gönder altin yapayim ev tutalim vs dedim benim işime karışma maasima karışma vs beni azarladı. Herneyse 1 sene böyle geçti daha sonra b3n esimin içten içe üzüldüğünü düşünerek ailesiyle baristirdim 1 senedir ailesiyle gorusmedigi icin artik değiştiğini bizi 2.plana atmayacagini sanmistim. Herneyse kv gile döndük. Kv eşime 1 senede hiç para biriktiremedigini bundan sonra maaşını ona göndermesini onun yerine biriktirecegini söyledi eşimde direk tamam dedi. Bütün gün mutfakta annesiyle oturuyor annesi salona giderse peşinden salona gidiyor benle asla oturmuyor yavru ördek ve anne gibi düşünün sabah kalkiyor benim yüzüme bakmıyor annesi kalkinca yanına gidiyor sarılıyor opuyor yatakta oynasiyor. Avm hastane market her yere ikisi beraber gidiyor içeceğim bitmiş anne markete gidelim vs gibi her yere beraber gidiyor. 1 aydır yurt dışına gitmediği ve birikiminin olmadığı içinde annesinin eline bakiyor onla gitmeye mecbur olduğunu söylüyor öyle bisey yok ama kartlar vs kendisinde istese alir.herneyse iddiadan 10 bintl küsür kazanmış hiç haberim yok annesine versace den 7 bin TL ye gözlük almış 4 bine de kahve makinesi almış eve geldiklerinde gördüm bende 400 tl ye gratisten biseyelr sipariş edecektim 400 u geçmesin vs demişti bana.. yurt dışına gitmesi için iş görüşmeleri yapitor ben annesinden duyuyorum nereye gidecek napacak kavga ettim bana diyorki kesinleşmesi söyleyecektim velhasıl arkadaşlar dişleri rahatsız annesiyle dişçiye gittiler ağzı baya kötü bende o gün artık dayanamadım patladım bana ben canımın derdindeyim yaptığına bak vs dedi evde hep mutsuzum surat asıyorum sürekli dip dibe olmaları bizle hiç ilgilenmemesi beni üzüyor bana sen sizofrensin kendi kendine kuruyorsun surat asmak beni ilgilendirmiyor falan dedi en son bugün patladım cocuklqri aldim beni gönder dedim bagirdim çağırdım hiç itiraz etmedi oda tamam dedi en son kavgamızda bana huzur ver falan diyordu zaten. Netice olarak otobüsteyim.. sizce haksizmiyim.

İçinde olduğum durum ile nasıl baş edebilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
8 yıllık evliliğimde çok problemler yasadim 2 çocuğumla eşimden bosandim. Daha sonra tekrar barıştık eşim yurt dışında çalışıyor bir kaç ayda bir geliyor kv yaşıyorduk daha sonra problem yasadik ve ben ailemin yanına döndüm eşim 50k gibi bir maaş alıyor fakat borç, biriktirmemesi vs sebeplerden ev tutamamistik daha 1 senedir ailemle yaşıyordum eşimde izne geldikçe 10 15 gün ordq kalıyordu. Ailesiyle hicbirsekildr gorusmuyorduk. Aylık bana 5bin tl yolluyordu. Çok sefer bak biriktiremiyosun bana para gönder altin yapayim ev tutalim vs dedim benim işime karışma maasima karışma vs beni azarladı. Herneyse 1 sene böyle geçti daha sonra b3n esimin içten içe üzüldüğünü düşünerek ailesiyle baristirdim 1 senedir ailesiyle gorusmedigi icin artik değiştiğini bizi 2.plana atmayacagini sanmistim. Herneyse kv gile döndük. Kv eşime 1 senede hiç para biriktiremedigini bundan sonra maaşını ona göndermesini onun yerine biriktirecegini söyledi eşimde direk tamam dedi. Bütün gün mutfakta annesiyle oturuyor annesi salona giderse peşinden salona gidiyor benle asla oturmuyor yavru ördek ve anne gibi düşünün sabah kalkiyor benim yüzüme bakmıyor annesi kalkinca yanına gidiyor sarılıyor opuyor yatakta oynasiyor. Avm hastane market her yere ikisi beraber gidiyor içeceğim bitmiş anne markete gidelim vs gibi her yere beraber gidiyor. 1 aydır yurt dışına gitmediği ve birikiminin olmadığı içinde annesinin eline bakiyor onla gitmeye mecbur olduğunu söylüyor öyle bisey yok ama kartlar vs kendisinde istese alir.herneyse iddiadan 10 bintl küsür kazanmış hiç haberim yok annesine versace den 7 bin TL ye gözlük almış 4 bine de kahve makinesi almış eve geldiklerinde gördüm bende 400 tl ye gratisten biseyelr sipariş edecektim 400 u geçmesin vs demişti bana.. yurt dışına gitmesi için iş görüşmeleri yapitor ben annesinden duyuyorum nereye gidecek napacak kavga ettim bana diyorki kesinleşmesi söyleyecektim velhasıl arkadaşlar dişleri rahatsız annesiyle dişçiye gittiler ağzı baya kötü bende o gün artık dayanamadım patladım bana ben canımın derdindeyim yaptığına bak vs dedi evde hep mutsuzum surat asıyorum sürekli dip dibe olmaları bizle hiç ilgilenmemesi beni üzüyor bana sen sizofrensin kendi kendine kuruyorsun surat asmak beni ilgilendirmiyor falan dedi en son bugün patladım cocuklqri aldim beni gönder dedim bagirdim çağırdım hiç itiraz etmedi oda tamam dedi en son kavgamızda bana huzur ver falan diyordu zaten. Netice olarak otobüsteyim.. sizce haksizmiyim

Lütfen boşa bu adamı. Ben böyle beceriksiz adam görmedim. 50 bin küsür maaş al, hala borç öde, eşine çocuğuna para ayırma. Allah kolaylık versin.

Ya nerden buluyosunuz bu adamlari ciddiyim.. daha bugün arkadaşımın eşi annesini tek kalemde silip atmış karısı için. Bi ortasi yok mu da hep böyle uçlarda gezen anormal tiplere rastlıyorsunuz.

Ana kuzusu erkek duymuştum da bu daha kuzu bile sayılmaz. Anasının karnına geri dönse anca yerini bulmuş olur.

Size samimi bir itirafta bulunayım mı
Bu gibi konuları okuyunca karşı tarafıda dinlemek istiyorum
İnanması benim açımdan çok zor
Bu kadar da olamaz dedirtiyor bana
Valla tam olarak bukadar.. ona göre şuan parası olmadığı için böyle ama 8 senedir aynıydı.

Ya nerden buluyosunuz bu adamlari ciddiyim.. daha bugün arkadaşımın eşi annesini tek kalemde silip atmış karısı için. Bi ortasi yok mu da hep böyle uçlarda gezen anormal tiplere rastlıyorsunuz.

Ana kuzusu erkek duymuştum da bu daha kuzu bile sayılmaz. Anasının karnına geri dönse anca yerini bulmuş olur.
Evet bende dün tartışırken ananın m.emesinden ayrilamamissib ozaman ayrıl orda kalmaya devam et dedim bana tamam ederim dedi =)

Lütfen boşa bu adamı. Ben böyle beceriksiz adam görmedim. 50 bin küsür maaş al, hala borç öde, eşine çocuğuna para ayırma. Allah kolaylık versin.

50bin dedigi yurtdisindaki asgari ücret zaten. Çokta bir şey değil.
Adamin kalacak yer kira giderini vs yazmamış. Eğer kira vs ölüyorsa zaten kira sigorta kesinti derken adamın eline de bir dünya para kalmıyordur. Anca kendini gecindirir.
Turkiyede ev tutup o eve bakıp üstüne birikim yapıp bi de orada kendi giderlerini karşılaması zor. 😀 Anca özel hiç bir harcama yapmayıp dışarı cikmayip sadece çalışarak para yollayabilir.
Hangi ülke gerçi onu da bilmiyorum ama benim bildiğim bir kaç Avrupa ülkesine göre yorumladım. 🫤

Adam orda yaşıyor aslinda, belki sevgilisi bile olmuştur, konu sahibi boşuna 5bin için kaynanasiyla oturuyor. Kimse eve 5bin yollamak icin gitmez oralara.

50bin dedigi yurtdisindaki asgari ücret zaten. Çokta bir şey değil.
Adamin kalacak yer kira giderini vs yazmamış. Eğer kira vs ölüyorsa zaten kira sigorta kesinti derken adamın eline de bir dünya para kalmıyordur. Anca kendini gecindirir.
Turkiyede ev tutup o eve bakıp üstüne birikim yapıp bi de orada kendi giderlerini karşılaması zor. 😀 Anca özel hiç bir harcama yapmayıp dışarı cikmayip sadece çalışarak para yollayabilir.
Hangi ülke gerçi onu da bilmiyorum ama benim bildiğim bir kaç Avrupa ülkesine göre yorumladım. 🫤

Adam orda yaşıyor aslinda, belki sevgilisi bile olmuştur, konu sahibi boşuna 5bin için kaynanasiyla oturuyor. Kimse eve 5bin yollamak icin gitmez oralara.
Gemici bir gideri yok.

Zaten bosanmistik 2.sefere barıştık. Gemide çalıştığı için nikah yapmaya daha fırsat bulamamistik açıkçası bende biraz oyaliyordum güvenmediğim icin

Anlattıkların gerçekse haksız değilsin.
Ayrılmak için geç bile kalmışsın.
Adam sana gram değer vermiyor
Bırak ana oğul ne halleri varsa görsünler
Yani neden uydurayım=) evet vermiyor bende dün öyle söyledim bana şizofren olduğumu kurdugumu vs söyledi. Bugün beni yolla dedigimdede umrunda olmadı hemen beni heryerden engellemiş vs öyle yani

Boşan, aylık 5bin için boşuna bekleyip durma belli ki o adamın başka hayatı var gittigi yerlerde.
O konuda herhangi birseey yok. Telefonu ortada gezer evden çıkmaz. Ciktigindafa anasıyla markete vs gidiyor. Tam bir ana kuzusu evden falan çıkmaz diyorum ya tüm gün annesiyle oturur çay kahve içer o nereye giderse oraya gider. Onun dışında gemide çalışıyor sabit bir yeri yok

O konuda herhangi birseey yok. Telefonu ortada gezer evden çıkmaz. Ciktigindafa anasıyla markete vs gidiyor. Tam bir ana kuzusu evden falan çıkmaz diyorum ya tüm gün annesiyle oturur çay kahve içer o nereye giderse oraya gider. Onun dışında gemide çalışıyor sabit bir yeri yok

Adam eve bir kaç ayda bir geliyor, oralarda ne yapıyor haberin var mı? Paranin tamami nereye gidiyorsa adam hiç bisey yapmadan gemide duruyorsa?
Eşimin bir akrabası var gemide çalışan. Öyle hayatları gemide geçmiyor gayet karaya da çıkıyorlar oralarda gezmeye carsiya vs.

Suan otobuste misiniz? Cocuklari olan adam neden engelliyor? Baska seyler var mi soylemedigin acaba? Belki de yilan annesi buyu yapti

Yani neden uydurayım=) evet vermiyor bende dün öyle söyledim bana şizofren olduğumu kurdugumu vs söyledi. Bugün beni yolla dedigimdede umrunda olmadı hemen beni heryerden engellemiş vs öyle yani
Neden uydurayim diyorsun ya gerçekten adamla anası şaka gibi. Madem anasından kopamıyordu ne diye evlenipte senin hayatını kararttı? Pislik herif
Allah onu bildiği gibi yapsın, senide çocuklarından güldürsün inşallah 🙏

X