onu okumadım. saçma o zaman tabi. birlikte gidelim tek başıma sıkılıyorum de o zaman eşine.ay şu gelinleri yanında tutmaktan zevk alan aileleri de anlamıyorum ya.
Eşimin ailesi ne yazık ki öyle.Saygıda kusur etmem zaten öyle birşey haddim değil ama istiyorlar ki hep beraber olalım.Kayınvalidem yemek yapar hemen eşimi arar sizsiz boğazımızdan geçmiyor diye , bir yere giderler içimize sinmiyor diye.Bende mesafeli bir insanım ve öyle de olmak istiyorum ama eşim anlamıyor.
Kayınvalidem bana gelir oğlunun ütülü kıyafetlerini bir daha ütüler.
Canım beni çok iyi anlıyorum ama benim konularıma da bakabilirsin ben de aynı sorun yüzünden sıkıntı yaşadım, eşim resti çekti ya ailemle iyi olursun ya boşanırız....Değer mi bu kadar sıkıntıya yuvamı bozmaya dedim, ölçüp biçtim iyice artısını eksisini....Bizde sürekli beraberiz yanyana oturuyoruz bir de, tüm h. sonu ve dün akyam beraberdik kusacaktım artık ama yapacak bir şey yok...Çoğu zaman eşim olmuyor bile ben mecburen tek gidiyorum.
mesafe iyidir. çok içli dışlı yüz göz olmak her zaman sorun yaratır.
Oyle kaynanayi yolarim ben. Ne demek ya bi daha utuluyor.
HAY AĞZINA SAĞLIK BE ABLA. VALLAHİ BEN 18 YAŞINDAYIM . YAŞIM NE ÇOK KÜÇÜK NE DE ÇOK BÜYÜK. BELKİ EVLİLİK TERİMİNİ DÜŞÜNMEK İÇİN ÇOK ÇOK KÜÇÜK. AMA OLURDA RABBİM NASİP ETMİŞSE İLERDE EVLENİRSEM SIRF BÖYLE SEYLER OKUDUĞUM İÇİN ERKEKLERE TİKSİNEREK BAKIYORUM.ay canım çok mu üzülmüş diyesim geldi, bu ne şımarıklık yahu
sakın kendinde suç arayayım deme, gayette haklısın ve bence çok bile görüşüyorsun bu ne yahu mıç mıç dip dibe, üstelik kadın aynı şehirde haftada iki gün siz de kalıyor
senin işin varken eşin görüşebilir, senin yüzünden görüşemiyorum ne demek yani
ayrıca seni tehdit etmesi de ayrı terbiyesizlik
bence taviz verme, bi kabahatin olduğunu da düşünme
Fedakarlığı yapan hep biz oluyoruz.Eşlere zaten kızıyorum ama kayınvalideler niye illa sıkboğaz ediyorlar ya.Gerçekten o kadar sinirleniyorum ki.Sanki evleniyoruz diye haftanın 5 günü onları görme zorunluluğumuz varmış gibi hemde kendi ailemizi göremezken
Canım aslında görmek istedikleri oğulları emin ol buna hiç biri bize bayılmıyor. Ama oğlum seni görmek istiyorum dese ters tepecek, sonuçta eşi de var oğlundan tepki alacak. Sana ilgi gösteriyor ki eşin onu tutsun savunsun bak sana annem ne güzel davranıyor desin...Sen de durumu lehine çevir, mesela kv ye git ye iç gül konuş o günkü yemek derdinden kurtul....
Ben de nerdeyse 1 aydır ailemi göremedim aynı şehirde olmamıza rağmen ama haftada 3-5 kere eşimin ailesini gördüm.
Ama ben artık çok yoruldum.Eşim ve ailesi beni o kadar yıprattı ki.Keşke senin gibi orta yol bulmak istesem ama malesef.Ben artık idare eden taraf değil idare edilen taraf olmak istiyorum.Rahat özgür bırakılmak istiyorum.Çok mu şey istiyorum onu bile bilmiyorum.
Ve kimse seni idare etmeyecek üzgünüm ama gerçek buAma ben artık çok yoruldum.Eşim ve ailesi beni o kadar yıprattı ki.Keşke senin gibi orta yol bulmak istesem ama malesef.Ben artık idare eden taraf değil idare edilen taraf olmak istiyorum.Rahat özgür bırakılmak istiyorum.Çok mu şey istiyorum onu bile bilmiyorum.
Bu mesajını şimdi gördüm canım benim eşim de aslan, yorumlarından az çok anlamıştım. Aslan erkeği için en önemli şey ailesidir, ailesine aşırı önem gösterir ve senden de aynısını bekler. Bu yüzden boşanmaya bile kalkabilir (benimki gibi). Ailesini o yönetmek ister, burda senin çok akıllı olman ve eşini çok iyi tanıman gerekiyor.Eşimin burcu aslan dediğim dedik.Istiyor ki hep onun dediği olsun.
Esinize saglam bi ayar cekin.bi hafta icerisinde kac gun gorusmussunuz cok istiyosa direk annesine tasinsin.ben olsam cafede bile bulusmazdim her gun gorecez diye bi kural mi var.simartmayin su erkekleri
Bu mesajını şimdi gördüm canım benim eşim de aslan, yorumlarından az çok anlamıştım. Aslan erkeği için en önemli şey ailesidir, ailesine aşırı önem gösterir ve senden de aynısını bekler. Bu yüzden boşanmaya bile kalkabilir (benimki gibi). Ailesini o yönetmek ister, burda senin çok akıllı olman ve eşini çok iyi tanıman gerekiyor.
Hayır canım onun ailesinin bir parçası oldun ve onu nasıl kabul ediyorsan ailesini de etmelisin eşinin mantığı böyle çalışıyor.Ne yapıcağımı bilmiyorum gerçekten.Kendime de kızıyorum bazen.Bizde bir aile olduk artık onlardan bağımsız.Bunu önemsememesini o kadar kızıyorum ki.
Hayır canım onun ailesinin bir parçası oldun ve onu nasıl kabul ediyorsan ailesini de etmelisin eşinin mantığı böyle çalışıyor.
Bak canım, maalesef eşine ve ailesine yorgunum, biz ayrı bir aileyiz vs lafları etki etmeyecek, çünkü eşini çok iyi tanıyorlar ve nasıl manipüle edeceklerini çok iyi biliyorlar, çünkü eşin böyle düşünüyor başta. Ben bunlar yüzünden kötü gelin oldum, bize alışamadı dediler, soğuk dediler, annesi bir şey öğretmemiş insan içine çıkmamış dediler, dediler de dediler...
Eşimle ailesi ile iyi olduğumda çok iyiyim, kötü olduğumda çok kötüyüm, bu eşim için hayat memat meselesi.
Peki o dengeyi nasıl sağlayacağım.Elimi veriyorum kolumu istiyorlar.Ben hiç görüşmeyelim demiyorum.Haftada dört gün görüşmeyelim diyorum eşim anlamıyor.Bu dengeyi nasıl ayarlayabilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?