- Konu Sahibi deathless1
-
KENDİN OL CANIMMM..
BİR BAŞKASI İSTİYOR DİYE DEĞİŞMEYE KALKMA SAKINN..
Resmen ilişkiniz yıln hikayesine dönmüş kendniz kandırmakdan başka bir şey olmaz yapacaklarınız...
Ayrıca eşinize anlam veremiyorummm şimdi arkadaşınızın ailesinin istediği şekilde görünmeye çalıştınız diyelim ya sonrası ne olacak tamamen onların istediği şeklemi bürüneceksinizzz..
Anlattıklarınıza göre siz ayrı dünyaların insanlarısınız eğer ilerisi için bir birliktelik düşünüyorsan bence çok çok iyi düşün
Daha şimdiden böyleyse ileride istekler baskılar dhada çok artacaktır ve zamanla siz kaldıramaz hale gelirsiniz hikayenizin sonuda mutsuzluk olur canımm
Anlayamadığım şey arkadaşınız nasıl bir karaktere sahiptir..Sizin onunlamı bir ilşişkiniz var yoksa annesiyle mi böle saçma şeymi olur ya Resmen kandırmaca
Sizi beğenen olduğunuz gibi beğensin
Bu konu hakkında Ailenizin görüşlerine kulak verinnnn
Fakat bu birliktelik size göre değil sanırım anlattıklarınızdan yola çıkarak söylüyorumm
malesefff ilerisi hiç mi hiç iyi olmaz sizin açınızdann
Bence çok çok iyi düşünün ve duygularınızla değil MANTIĞINIZla karar verinnn
Acaba Onların İStediği gibi değişebilirmisiniz???????
Aileye uyulmalı anlıyorumda belli bi yere kadar ama..
Giyim tarzınızı degiştirmişsiniz, ailenin birlikte oldugunuzdan belli bi süreye kadar haberi olmamış,bide annesi begenecek diye saçımı siyaha boyatcam....
Yok kardeşim olmaz öle şey ,ben neysem oyum kimseye kendimi begendirme zorunlulugum olamaz! ben bi bireyim lütfen bunu unutmayın
kendinizi bu denli değiştirmeniz çok yanlış
bırakında biraz erkek arkadaşınız uğraşsın sizin için
tek taraflı fedakarlık olmazki :1shok:
dün giyiniş bugün saç peki yarın neler isteyecekler hiç düşündünüzmü ?
bunların arkası gelmez emin olun
böyle taviz vermeye devam ederseniz :1closedeyes:
evlenince bunların çok çok fazlasını yaşayacaksınız
o zaman bu kadar normal gelmeyecek
erkek arkadaşınız da sizi kaybetmekten korkmalı sizin onu kaybetmeye korktuğunuz gibi
oda taviz verior bazı konularda ama bnm kadar diil.hatta ben baskı yapmaya calışstgmda bunaltıosun beni dior. o beni kendisine asık ettiğini bilior ve ayrılamayacağımı düşünüyor.ve bunun için beni kaybetmekten korkmuyor sanırım:bbo:
Annesinin mi beğenmesi gerekiyormuş sizi anlamadım ki,
Kendisinin beğenmesi gerekmiyor mu?
Herkesin kendi hayatı ama fikrimi soruyorsanız,
Annem beğenmez dediği anda tavrımı koyardım..
Kılığa, kıyafete karışılmasına çok sinirleniyorum ben nedense..
bende çok sinir oluyorum ama benim yerimde başka biri olsa kabul edermiş gibi düşüniyorum bu durumu
Alıntı:
deathless01´isimli üyeden Alıntı
oda taviz verior bazı konularda ama bnm kadar diil.hatta ben baskı yapmaya calışstgmda bunaltıosun beni dior. o beni kendisine asık ettiğini bilior ve ayrılamayacağımı düşünüyor.ve bunun için beni kaybetmekten korkmuyor sanırım
o zaman onu korkutun lütfen...ben buyum deyin...demekki o size aşık değil ki siz onun sizi bırakabileceğinden korktuğunuz için yapmak zorunda kalıyorsunuz...bak canım yaşınız kaç bilmiyorum ama inanın ileride kafanızı duvarlara vurursunuz ama kimseden medet ummayın o zaman...
bir kere aynanın karşısına geçin ve neydim,ne oldum ve ne olacağım sorularını sorun kendinize...bir erkek için kişiliğinizin,sizi mutlu eden şeylerden vazgeçmenizin ne kadar doğru yada yanlış olduğunu o aynanın karşısınka kendinizle konuşarak bir sonuca bağlayın..ha diyorsanız bu adam ne derse yapıcam hayatım boyunca yeter ki hep yanımda olsun...sakın sakın derim...iyi ve akıllı düşünün...
bende çok sinir oluyorum ama benim yerimde başka biri olsa kabul edermiş gibi düşüniyorum bu durumu
arkadaşlar sacımı deiştirmeden gittim bu seferde kıyafetime laf söylediler.ki gayet hanım hanımdım..kapalıydım..çok artistmişim..napim görünüşüm öyleyse benm sucummu bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?