- 19 Ağustos 2021
- 8
- 7
- 26
- Konu Sahibi Cileklisurat
Arkadaşlar merhaba gerçekten çok üzgünüm ben 19 yaşında bir üniversite öğrencisiyim erkek arkadaşım ise 25 yaşında. 5 aydır birlikteydik ve gerçekten beni sevdiğini düşünüyorum. Annesi beni tanımadan sadece onunla buluşup görüştüğüm için beni istemedi. Onunla buluşup görüştüğüm için rahat bir kız olduğumu söyledi. Tabi erkek arkadaşımın bu söylediklerinden haberi yok. Annesi numaramı erkek arkadaşımın kardeşinden almış ve bana mesaj atmış. Mesajlarında beni kesinlikle istemediğini ve oğlunun peşini bırakmam gerektiğini söylüyor. O sırada yoldayım erkek arkadaşım ile buluşmak için o da aynı şekilde yolda yani haberi yok. Erkek arkadaşımın babası vefat ettiği için ailesine kendisi bakıyor yani üzerinde büyük bir sorumluluk ve de yük var. Bunların farkındayım. Ne olursa olsun annem istemese bile senden vazgeçmem seni kendime alıyorum anneme değil bana zaman ver ikna edeceğim düşüncelerini değiştireceğim dedi. Ona zaman vermeyi kabul ettim. Annesi beni hiçbir şekilde tanımıyor hakkımda bildiği tek şey ismim ve nereli olduğum. Beni tanımak dahi istemiyor. Erkek arkadaşım arkadaşlarıyla akşamları kahve içmeye çıktığında dahi annesi onu 10 kez arayıp saat geç oldu eve gel diyor oysa saat 10. sürekli erkek arkadaşımı görüntülü arıyor. Erkek arkadaşımin dışarı çıkmasından bile rahatsız oluyor. erkek arkadaşım meğer benimle buluşmak için çok zor durumlarda kalarak geliyormuş. Annesi istemiyormuş hiçbir şekilde ama o benden vazgeçmemiş. Erkek arkadaşımı vazgeçiremeyince de son çareyi bana saldirmakta bulmuş. 3 gün önce erkek arkadaşım cok saçma bir konud resmen bahane arar gibi benden ayrıldı. Allah'a emanet yazıp beni her yerden engelledi. Ortak arkadaşımız ile ona ulaşmaya çalıştım son kez konuşmak için lakin hiçbir şekilde istemediğini tamamen bittiğini söyledi. 2 hafta önce kollarımda uyuyan saçlarımı okşayıp beni koklayarak öpen adam 3 gündür ortada yok. Ben gerçekten onu çok seviyorum. Herşeyin farkındayım anne istemezse bu büyük bir engeldir. Lakin gerçekten beni sevdiğini düşündüm. Hareketleri benim için yaptıkları düşündürdü bunu bana. Ortak arkadaşımıza onu çok üzüyorum onun iyiliği için böyle olmalı. Böylesi ikimiz içinde iyi olacak demiş Ne diyorsunuz arkadaşlar sizce bunun sonunda ne olur?