Annen baban seni degersiz hissetse naparsin

mahsunkadin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2018
83
25
3
41
Sevgili hanimlar ailemden yana dertliyim aslinda daha cok kirginim.biz iki kiz kardesiz.ikimiz de evliyiz. Ikimizin de cocuklari var..ablam ailemin oldugi sehirde yasiyor biz ise uzakta..ama annem ve babam resmen bizi disliyor.onlari daha cok tutuyor. Bizim evimize sene de bir kez bile gelmiyorlar. Ablamin laflari biraz agirdir. Onun soyledigi sozleri sineye cekiyor ablan iste bu lafini bilmiyor deyip ona her konuda yardimci olurken..anne benim evime neden gelmiyosun dedigim de ben senin evine geldigimde bana laf soyledin guler yuz gostermedin deyip siyriliyor..... yilbasinda dogum yaptim.yalandan geldi 10 gun kaldi..gidecegi gun anne bir gun daha kal dedim torunlarimi (ablamin cocuklari) ozledim dedi ve beni o gun kucucuk cocukla yalniz birakti.. ablamla bu konuyu konusmaya calistim..kocandan hoslanmiyorlar o yizden gelmiyorlar diyor saplanti haline getirdin paranoyaksin deyip bagirip cagiriyor sadece ve biz ablamla gunlerdir konusmuyoruz..anne bak kiz kirilmis alinmis gidip gonlunu alin diyecekken beni paranoyak ilan etti.. annem ve babam ablamin kocacsinin bircok seyini kabullenirken huyudur deyip gule oynaya gecinirken beni ve kocami yilda toplasan 15 gun gormelerine ragmen bize cok kiriliyorlarmis. Bize cok guceniyorlarmis evimize ondan gelmiyorlarmis. Daha buraya yazamadigim o kadar dislanmislik yasiyoruzki hatta bir kere annem evet ablanin cocuklarini daha cok seviyorum onlar yanimizda oldugu icin daha farklilar dedi..daha ne diyeyim size ben ve cocuklarim hatta esim de dahil sevilmiyoruz..olsak da olur olmasak da..bu yil iznimizde bile gitmedik memlekete evde oturduk hic te umursamadilar neden gelmiyorsunuz diye... ve bayram geldi ben yine gidip ellerini opecegim ama cok kirginim kendimi dalsiz kokleriyle tutunamamis bi agac gibi yikik dokuk hissediyorum...siz anneler ne olur cocuklarinizi cok sevin cok ama cok sevin...onlar buyuk de olsa yaptiklari hatalari buyutmeyin ve yaslari kac olursa olsun bagriniza basin..inanin insan kac yasinda olursa olsun anne sevgisine cok muhtac..

Ben olsam bayrama da gitmezdim canım yokluğun pek anlasilmazdi. ...

Hiç üzülme ailenle mutlu ol sen.. onları da kendi hallerine bırak mümkün olduğunca az samimiyet .

Ablacım, ozaman mesafeni koruyacaksın. Koçanı bahane, sen kızlarısın kocanı 1 hafta idare edemiyorlar mı? Ya da sen gel kızım çocuklarla filan derlerdi. Ablanız göz bebekleri olarak kalsın bırakın, sonra ablanız onları pişman edecek bir şey yapar onlarda sizin değerinizi anlarlar, ben hep böyle gördüm çünkü.

Ben olsam bayrama da gitmezdim canım yokluğun pek anlasilmazdi. ...

Hiç üzülme ailenle mutlu ol sen.. onları da kendi hallerine bırak mümkün olduğunca az samimiyet .
Inanin dusundum ama annem hasta hemen kucucuk birseyden etkilenip daha da hasta oluyor.simdi gitmem bak sen uzdunkadini iyice hasta oldu demelerinden korkuyorum

Back
X