- 20 Haziran 2022
- 171
- -193
- Konu Sahibi ilaydaNur87
Selam konuya nerden ve nereden başlayacağımi bilemiyorum. Uzun bir aradan sonra tekrar burdayım. Önceki konular hakkında değil de şimdi soyleyecegim konu üzerinde konusulursa memnun olacağım. Çünkü çok bunaldım sorunum annem ve eşim arasında kaldim annem eşimi bana kotuluyor sebebi ise eşim anneme ziyarete gitmemesin'den dolayı o da şöyle eşimin annesi vefat etmişti. Gelmediler bizimkiler ben seneler öncesinde babamdan para istedim borç dedim tamam diyip beni avuttu ve bu durum beni tamamen soğuttu kendisinden acil idi. Yeni evimiz için doğalgaz yapilacakti. O zamanlar aramız iyi gibi idi. Sonrasında babam anneme eşim hakkında ya geri vermezse demiş annem dedi bana aramizda daha parar alisverisi bile olmadı bunun üstüne bunu diyor babam anneme bu gibi bir çok sebepten anneme diyorum ki ben gelmem babam yüzünden sen gel diyorum yanımıza bana bahaneler ile geliyor yanimiza gelirse eşim faturayi laf edermiş yediğini içtiğini laf edermiş bunun yanında hakaretler de ediyor eşime bende gitmiyorum iki sene oldu oncsinde annem hep şunu derdi bana ben uzağa gitmişim evlilik için yakın degilimisim yani eşim ile arami bozmaya çalışan biri olarak görüyorum ben artık annemi eşim ile sorunum yok iyiyiz ben esime laf soyletmiyorum diye de telfonda anneme kötü oluyorum ben birde benim ikinci evliliğim benim bana diyor ki sen ayrılırsan yine biz sahip cikacagiz sana diyende kendisi ve son olarak konuşmuyorum artık telefonda da iyi mi yapıyorum kötümü bilmiyorum sormak istedim sizlere. Kafam çok karışık