- 27 Eylül 2023
- 39
- 9
- 25
- Konu Sahibi neydimkineoldum
Sırf bunu konuşmak için gecenin bir saatinde hesap açtım arkadaşlar.Bugun ben , x arkadaşım ile kapıda oturuyorduk ve y adlı arkadaşımızı kapının önünde yemeğe çağırdık her neyse yedik içtik falan daha sonra kahve yapmak için eve girdik. Bizim evde kahveyi falan yaptık bahçeye çıkacağız anneme hiç sormadım gelir misin diye çünkü y adlı arkadaşımız çalışıyor ve iki haftada bir falan görüşüyoruz ayriyeten biz x arkadaşımla üniye gideceğiz.Hee neyse bahçeye çıktık oturduk+18 muhabbetler geçiyor üçümüz arasında annem de gelip oturunca sustuk ve normal muhabbete çevirdik. Bir ara annem kalkıp eve gittiğinde x adlı arkadaşım "biz zaten annesi gelmesin diye bahçede oturalım dedim" diyerek y adlı arkadaşıma sitem etti. Ve ben orada bir tepki veremedim kendisi çocukluk arkadaşım ve ben dondum kaldım ne diyeceğimi bilmedim.Acikcasi haklı mı değil mi bilmiyorum yani annemin bizimle oturması ne kadar doğru bilmiyorum herhangi bir art niyeti var mıydı onu da bilmiyorum.O an bişey demeli miydim şuan içim içimi yiyor.Annemi savunmam gerekli miydi o an bilmiyorum. Lütfen yardım edin :/