Annemle ve babamla konuşmuyorum...

anne baba silinmez.
ama oğullarini çok üstüne tutan kızlarini hiçe sayan ailede gördüm kimi de tersi oluyor.
seni hiçe sayan bi ailenle görüşmemen çok mantıklı. hasta olduğunda başında duran bi eşin olmali.

Kesinlikle vicdan azabı çekmenizi gerektirecek bir durum yok. Oğlunuz size yeter der, görüşmezdim ben de olsam. Öyle ne de olsa annen babandır bıdı bıdılı cümleler hava civa. Doğurmakla olunmuyor anne baba. Her işinize koşturmak, yardım etmek zorunda değiller ama dediğim gibi en zor zamanınızda da yanınızda olmayacaklarsa, nerede kaldı aile olmanın anlamı?

Engelledikten sonra ulaşmaya çalıştılar mı
Evet, eşimi aramışlar. Eşim de siz evlendiğimizden beri destek olmadınız, alkali haklı demiş. Annem doğumumda bile yanımda değildi. Özellikle çocuğum olduktan sonra benden uzak durdular. Bu beni daha çok kırdı. Abimin oğluyla benim oğluma çok farklı davrandılar, bu da beni paramparça etti.

Eşim yanımda yok maalesef. Okullar kapanınca zaten taşınacağım. Bir aylığına bana destek olacaklardı, onu da yapmadılar. Beni hiçe saymalarını zaten umursamıyordum, ama oğluma yaptıklarını affedemiyorum.

Aynen öyle. En zor zamanımda yanımda olmadılar. Teşekkür ederim cevabınız için.

peki ailen ne demiş buı duruma bişey demiş mi?

evlat ayrımı yapan ailelere ben çok kızıyorum sonuçta evlat işte candir.. ayrımı olmaz.
seni bu şekilde yetiştirmelere sende onlara kin tutman çok normal.
abine ev üstüne geçirmesi vs vs oğlum bize bakar kızlar bize bakmaz şekilnde. neymiş kız kocasinin ailesinin soyadina gidiyor. onlara bakar diye düşünüyor.
benim eşim böle düşünüyordu onun bu fikrine hiç bi zaman katılmadim...
çünkü köylüler bu şeklindeymiş...
böle düşünürmüşşş..
kız evlendi diye anne babayi mi atacak... arayıp sormayacakmi?
bide parasi var diye kızı kullanan ailede gördüm..
en önemlisi neydi biliyormusun senin küçük ailen. eşin oğlun...
gerisi boşver.. böle düşünüyorsa düşünsün oğlu onlara bakmadığında sana gelecek.

Kv nizi cağirın .Hayata olmazsa olmaz gözuyle bakin .
Bu zamanlar cabuk gececek .Bu konularda ilahi adalet çabuk işliyor sakin olun .

Ben olsam aramam sormam keserim tüm bağımı.... bende anne babalar torun bakmak zorunda değil diyenlerdenim ama burda ayrımcılık var... insanın zoruna giden de o.
Evet, hepimizin çocuğuna öyle davransa, bir sağlık sorunları olsa ben bunu dile getirmem bile. Ama birine ‘kurban olurken ‘ diğerini görmezden gelmelerine tahammül edemedim.

Alkali cok haklisin. 1 ay nedir ya ? Vallahi pes yani.
Bence esinde engellesin gecsin. Cok barismak istiyolarsa engeli kaldirsin diyeveklerine cıksin gelsinler.
Eşim de çok kırgın, 5 yıllık evliyim, daha eşimi bir gün bile nasılsın diye aramamışlardır. Eşim zaten benim hatrım için görüşüyordu.

Ben kabullendim, bütün kırgınlıklarım birikti ve onlarla görüşmek istemiyorum. Çok mu radikal davranıyorum, onu merak ediyorum.
Benim için radikal evet ama ben sizin yasadıklarınızı yasamadım. Ne kadar empati yapmaya calıssam da tam olarak ne hissettiğinizi bilemem. Uzaklaşmak (manevi olarak) size iyi geldiyse radikal olsa bile dogru bir karardır.

Eşim de çok kırgın, 5 yıllık evliyim, daha eşimi bir gün bile nasılsın diye aramamışlardır. Eşim zaten benim hatrım için görüşüyordu.
bence eşine herşeyi anlatma. gün gelir yüzüne vurur. ben yaşadım bunu.
yarin bi gün ailenle barışırsın unutursun ama eşin unutmaz. annen baban seni hiçe saymadilar mi der..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…