- 31 Ocak 2019
- 1.396
- 2.621
- 83
- 37
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama bakmam.elden ayaktan düşünce varlıgınızın farkına varırlar ama iş işten geçmiş olur
heee sen onlara gene bakarsın ama allah için olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama bakmam.elden ayaktan düşünce varlıgınızın farkına varırlar ama iş işten geçmiş olur
heee sen onlara gene bakarsın ama allah için olur.
Sanmam. Bi şey isteyecek yüzleri yok bence.Çünkü bir zaman sonra onların sana ihtiyacı düşebilir.
Kesinlikle vicdan azabı çekmenizi gerektirecek bir durum yok. Oğlunuz size yeter der, görüşmezdim ben de olsam. Öyle ne de olsa annen babandır bıdı bıdılı cümleler hava civa. Doğurmakla olunmuyor anne baba. Her işinize koşturmak, yardım etmek zorunda değiller ama dediğim gibi en zor zamanınızda da yanınızda olmayacaklarsa, nerede kaldı aile olmanın anlamı?Kesinlikle öyle. Ben artık onların ikiyüzlülüklerinden bıktım. Yine de vicdan azabı çekiyordum, rahatladım, teşekkür ederim. Annem benim aklımda ben oğluma bakıcı bulamadığım için gözyaşı dökerken, aynı anda onun da abimin tayini çıktığı için gözyaşı dökmesiyle aklımda kalacak ne yazık ki...
Evet, eşimi aramışlar. Eşim de siz evlendiğimizden beri destek olmadınız, alkali haklı demiş. Annem doğumumda bile yanımda değildi. Özellikle çocuğum olduktan sonra benden uzak durdular. Bu beni daha çok kırdı. Abimin oğluyla benim oğluma çok farklı davrandılar, bu da beni paramparça etti.Engelledikten sonra ulaşmaya çalıştılar mı
Eşim yanımda yok maalesef. Okullar kapanınca zaten taşınacağım. Bir aylığına bana destek olacaklardı, onu da yapmadılar. Beni hiçe saymalarını zaten umursamıyordum, ama oğluma yaptıklarını affedemiyorum.anne baba silinmez.
ama oğullarini çok üstüne tutan kızlarini hiçe sayan ailede gördüm kimi de tersi oluyor.
seni hiçe sayan bi ailenle görüşmemen çok mantıklı. hasta olduğunda başında duran bi eşin olmali.
Aynen öyle. En zor zamanımda yanımda olmadılar. Teşekkür ederim cevabınız için.Kesinlikle vicdan azabı çekmenizi gerektirecek bir durum yok. Oğlunuz size yeter der, görüşmezdim ben de olsam. Öyle ne de olsa annen babandır bıdı bıdılı cümleler hava civa. Doğurmakla olunmuyor anne baba. Her işinize koşturmak, yardım etmek zorunda değiller ama dediğim gibi en zor zamanınızda da yanınızda olmayacaklarsa, nerede kaldı aile olmanın anlamı?
peki ailen ne demiş buı duruma bişey demiş mi?Evet, eşimi aramışlar. Eşim de siz evlendiğimizden beri destek olmadınız, alkali haklı demiş. Annem doğumumda bile yanımda değildi. Özellikle çocuğum olduktan sonra benden uzak durdular. Bu beni daha çok kırdı. Abimin oğluyla benim oğluma çok farklı davrandılar, bu da beni paramparça etti.
Engeli kaldırsın demişler ama kaldırmayacağım. Ne kadar kırgın olduğumu bilsinler.peki ailen ne demiş buı duruma bişey demiş mi?
Engeli kaldırsın demişler ama kaldırmayacağım. Ne kadar kırgın olduğumu bilsinler.
evlat ayrımı yapan ailelere ben çok kızıyorum sonuçta evlat işte candir.. ayrımı olmaz.Eşim yanımda yok maalesef. Okullar kapanınca zaten taşınacağım. Bir aylığına bana destek olacaklardı, onu da yapmadılar. Beni hiçe saymalarını zaten umursamıyordum, ama oğluma yaptıklarını affedemiyorum.
Evet, hepimizin çocuğuna öyle davransa, bir sağlık sorunları olsa ben bunu dile getirmem bile. Ama birine ‘kurban olurken ‘ diğerini görmezden gelmelerine tahammül edemedim.Ben olsam aramam sormam keserim tüm bağımı.... bende anne babalar torun bakmak zorunda değil diyenlerdenim ama burda ayrımcılık var... insanın zoruna giden de o.
kaldirmaEngeli kaldırsın demişler ama kaldırmayacağım. Ne kadar kırgın olduğumu bilsinler.
Eşim de çok kırgın, 5 yıllık evliyim, daha eşimi bir gün bile nasılsın diye aramamışlardır. Eşim zaten benim hatrım için görüşüyordu.Alkali cok haklisin. 1 ay nedir ya ? Vallahi pes yani.
Bence esinde engellesin gecsin. Cok barismak istiyolarsa engeli kaldirsin diyeveklerine cıksin gelsinler.
Teşekkür ederim desteğiniz için.kaldirma
senin evine buyur gelsinler istiyorsa
bence haklisin
Benim için radikal evet ama ben sizin yasadıklarınızı yasamadım. Ne kadar empati yapmaya calıssam da tam olarak ne hissettiğinizi bilemem. Uzaklaşmak (manevi olarak) size iyi geldiyse radikal olsa bile dogru bir karardır.Ben kabullendim, bütün kırgınlıklarım birikti ve onlarla görüşmek istemiyorum. Çok mu radikal davranıyorum, onu merak ediyorum.
bence eşine herşeyi anlatma. gün gelir yüzüne vurur. ben yaşadım bunu.Eşim de çok kırgın, 5 yıllık evliyim, daha eşimi bir gün bile nasılsın diye aramamışlardır. Eşim zaten benim hatrım için görüşüyordu.