• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle tartıştık yeterince hediye almıyormuşum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dava açıp nasıl ayni evde yaşıyorsunuz orasını anlamadim
Dayakci kocayla ayni evde misin suan? Annene aldigin hediyeden daha buyuk sorunlar var. Kocam dayak atiyor, bosaniyorum, eve donuyorum diyemiyor musun?
İnan ki bu halimden anlayacak birisi değil. Şimdi en azından kendi evimdeyim iyi kötü

Bu şekilde yazmış, dava acamadi sanırım 🥹

Dayakci kocayla ayni evde misin suan? Annene aldigin hediyeden daha buyuk sorunlar var. Kocam dayak atiyor, bosaniyorum, eve donuyorum diyemiyor musun?
İnan ki bu halimden anlayacak birisi değil. Şimdi en azından kendi evimdeyim iyi kötü

Bu şekilde yazmış, dava acamadi sanırım 🥹
Olabilir açıkçası boşanacak birisine benzemiyor zaten. Böyle kadinlar malesef kendilerine eziyet edilmesinden içten içe huzur duyarlar. Çünkü o rollerini yitirmek istemezler . Kurban psikolojisi çok ağır

Kızı şiddet görürken pahalı hediye derdine düşmüş ana gibi ana! Genelde sizinki gibi ailesi olan kızlar paralı bir damat bulup hep beraber çökerler. Demekki siz çok da annenize çekmemişsiniz. Peki neden bu hayatı kendinize reva görüyorsunuz? Hayat çok kısa çok. Ömür başkalarına heba edilmeyecek kadar değerli. Yaşlanınca anlarsınız ne demek istediğimi. Bir an önce aksiyon alın.

Benim anne babam da çok beklenti içine girdiler zamanında. Yavaş yavaş azalttım beklentilerini çünkü baba ve annem hem ilgisiz hem de hediye hizmet bekliyorlar. Torunlarını kucağına alıp sevmezler bile doğru düzgün. Anne baba bile olsa bazı şeyleri hak etmeleri gerekiyor. Eşek olursan semer vuran çok olurmuş. Çocuk falan olmadan boşanırsınız inşallah

Ben çalışmaya başladığımda annem çoktan vefat etmişti. İnanılmaz içimde kaldı ona hediyeler alamamak. Babamın eli sıkıydı doğru düzgün bir şey almazdı. Ben ev eşyaları dahil anneme her şeyin en güzelini almak isterdim.
AMA benim annem çok gariban mahçup bir kadındı. Abim bir şey alacağında bile yok oğlum benim paramla al derdi.
Sizinki gibi bir anneye sahip olsam bi çöp almazdım.

Merhabalar hanımlar,

29 yaşındayım senelerce çalışıp aileme güzel hediyeler yaptım, hafta sonu lokantalara çıkarttım en sonunda mezun olunca kutsal topraklara bile yolladım onları..
3 senedir evliyim baya borçlandık düğün, ev, kredi mobilya derken.. her doğüm günlerinde anne babama olsun güzel pahalı markalı hediyeler alırdım çünkü annem çok yargılayan birisi.. evlenince ister istemez eşimin ailesinede hediyeler eklendi (toplam senede 12 kişiye hediye almamız gerekiyor). 2 senedir anne ve babamın doğum günlerinde istediğim ürünü dolap uygulamasından yes yeni pakette satan arkadaşlardan aldım (Zara hırka ve palto). Etiketi kutusu hepsi yeni hiç giyilmemiş. Bende güzelce paketledim hediyesini verdim. Annem bunu öğrenmiş benim yüzüme aşırı kin kustu bugün. Bana ikinci el mi layik görüyorsun diye.. halbuki paketi bile açılmamış aldım. İmkanım olsa gider eskisi gibi alırım zamanında her istediğini aldım ev eşyası telefon dahil..
ne kadar üzüldüm zaten şiddet gören bi kadınım, robot gibi işten eve evden işe borçlarını ödemeye çalışan bi insanım.
Gururum çok kırıldı, bende tamam anne sorun yok anladım deyip evden gittim. Bu defa geri gel çabuk dedi bende istemedim evime gidecem eşim gelecek dedim gelmezsen sütümü helal etmem dedi ben yinede gitmedim.
Ben nelerle uğraşıyorum annemin bana yaptığı bu haksızlık beni mahvetti. Dişim kırık aylardır dişçiye gidemedim parasızlıktan annemin yaptığı bu skandala karşı suspus kaldım..

Düşüncelerinizi bekliyorum
Yazdıklarınızı okudum da annenizin sevgisinden şüpheniz mi var? Sizi sevmiyor mu? Yoksa sadece beklentisi fazla sizin halinizden haberi yok, dusuncesizlik ediyor, evlat kayiriyor vs ama sizinle dertlesir ya da konuşur ya da sevgisini hissedersiniz böyle mi? Annelerde bencillik edebilir ya da hata yapabilir başka biri olsa ok ama anne sonuçta iyi düşünün bunları gerekirse destek alın. Kimse yaşadıklarınızın tamamına göre yorum yapmıyor. Anlattığınız kadarına yorum yapıyor ve gerçek cevaplar da sadece sizde. İnşallah annenizle aranız sağlam bir şekilde sevgiyle düzelir

Ne durumda olduğunuz borçlarınızi söylemezseniz kesmezler beklentilerini...
Ayrıca kayın aileye de almak zorunda değilsiniz.. bırakın almayın eşin düşünsün.

Ben çalışmaya başladığımda annem çoktan vefat etmişti. İnanılmaz içimde kaldı ona hediyeler alamamak. Babamın eli sıkıydı doğru düzgün bir şey almazdı. Ben ev eşyaları dahil anneme her şeyin en güzelini almak isterdim.
AMA benim annem çok gariban mahçup bir kadındı. Abim bir şey alacağında bile yok oğlum benim paramla al derdi.
Be im annem de vefat edene kadar halden anlarmis. Hic birsey beklemezdi. Sonra babam evlendi. Mutfağa masa istemeler. Babasını düşünse üstüne başına hediye alır diye kendi yeğenlerim ayiplamalar... 2. Es cevreside dolduruyor bazen... en son borcu var eşimin diye anlattım hep. Değilse anlamiyorlar.

Merhabalar hanımlar,

29 yaşındayım senelerce çalışıp aileme güzel hediyeler yaptım, hafta sonu lokantalara çıkarttım en sonunda mezun olunca kutsal topraklara bile yolladım onları..
3 senedir evliyim baya borçlandık düğün, ev, kredi mobilya derken.. her doğüm günlerinde anne babama olsun güzel pahalı markalı hediyeler alırdım çünkü annem çok yargılayan birisi.. evlenince ister istemez eşimin ailesinede hediyeler eklendi (toplam senede 12 kişiye hediye almamız gerekiyor). 2 senedir anne ve babamın doğum günlerinde istediğim ürünü dolap uygulamasından yes yeni pakette satan arkadaşlardan aldım (Zara hırka ve palto). Etiketi kutusu hepsi yeni hiç giyilmemiş. Bende güzelce paketledim hediyesini verdim. Annem bunu öğrenmiş benim yüzüme aşırı kin kustu bugün. Bana ikinci el mi layik görüyorsun diye.. halbuki paketi bile açılmamış aldım. İmkanım olsa gider eskisi gibi alırım zamanında her istediğini aldım ev eşyası telefon dahil..
ne kadar üzüldüm zaten şiddet gören bi kadınım, robot gibi işten eve evden işe borçlarını ödemeye çalışan bi insanım.
Gururum çok kırıldı, bende tamam anne sorun yok anladım deyip evden gittim. Bu defa geri gel çabuk dedi bende istemedim evime gidecem eşim gelecek dedim gelmezsen sütümü helal etmem dedi ben yinede gitmedim.
Ben nelerle uğraşıyorum annemin bana yaptığı bu haksızlık beni mahvetti. Dişim kırık aylardır dişçiye gidemedim parasızlıktan annemin yaptığı bu skandala karşı suspus kaldım..

fırsat bu fırsat hepsine hediye almayı bırakın, hele ben dişimi yaptıramazken zaradan hediye alacakmışım bak hele.

Merhabalar hanımlar,

Gitmemekle iyi yapmışsınız. Bazen anne baba da olsa bu kadar fedakar olmamak gerekiyor. Acilende eşinizden kurtulup huzurlu bir yaşam diliyorum size.

Çok üzüldüm senin adına…
Benim ailemin durumu gayet yerinde, ben mezun olduğumda gerekenden fazlasını yaptım ailem için. Ama maalesef sürekli dediği laf “hani nerde ne aldın ne verdin göremedim 30 yıldır diyor”. Bu laflar benim çok ağırıma gidiyor o yüzden bende bıraktım artık doğum günü dışında hiç birşey yapmıyorum.

Çok üzüldüm senin adına…
Benim ailemin durumu gayet yerinde, ben mezun olduğumda gerekenden fazlasını yaptım ailem için. Ama maalesef sürekli dediği laf “hani nerde ne aldın ne verdin göremedim 30 yıldır diyor”. Bu laflar benim çok ağırıma gidiyor o yüzden bende bıraktım artık doğum günü dışında hiç birşey yapmıyorum.
insanları memnun etmeye çalışıp övünsünler benle ihtiyacınızı bir halletseniz hepsi bitecek
kocadan dayak ye boşanma annene koştur ailesine hürmet et... Allah aşkına
12 insana hediye mi? kimseye bişey almayın

eşinize boşanma davası açıyordunuz ne oldu?
bu arada eve şerh koydurun satmaya falan kalkmasın

Bu 12 kişi size ne hediyeler alıyor?
Ben hediyeden karşılık beklenmez düşüncesinden çıktım, bekliyorum hatta söylüyorum, annemle babama da söyledim bana ara sıra hatıra niteliğinde hediye alın da daha sonra annemden babamadan yadigar diye saklarım dedim haklısın dediler
Kardeşim çalışmadığı için bana hediye alamayacağını söylemişti, 3 5 gün dışarda kahve sigara içme para biriktir al o zaman sürekli benden bekliyorsun abla onu al abla bınu al demeyi biliyorsun dedim, bu sene kendi çapına göre phalı bir hediye aldı

Diğer kardeşlerim en ufak simit bile alsalar annem çok övünür. Bu acımasız davranışı sadece bana karşı çünkü ben güya güçlüyüm güya maddi sorunlarım yokmuş. Halbuki bi bilse…
Şimdii diğer yazdıklarından okudum şiddet görüyormuşsun, annen ne derse desin sen ne istersen o kadar alırsın istemezsen hiç almazsın, neden eşim eşim diye o adamın yanunda bekliyorsun, işin de varmış, asıl sorunun şuan şiddet, ailenin yaptığu psikolojik şiddettende eşinden gördüğün fiziksel şiddetten de kurtulmak için adım at, kim haklı kim haksız vs bırsk bunlaro sen haklısın

insan bazen gerçekten sırf karşındakı ailen tatava yapmasın dıye yapmayacağı şeyleri yapıyor ama anlamıyorsa sen onun annesşi değilsin alma çok zor değil enayı msıınız karı koca milletı hediyelendırıyorsunuz?

Annesinin sürekli horladığı çocuğu el oğlu dövüyor..
Evliliğinizde eşinizin size şiddet uygulayabiliyor almasının bir nedeni de anneniz.
Sürekli eziklemiş.
Yaşadıklarınızı anlatın annenize ve senin uyguladığın psikolojik şiddetini el oğlu fiziksel olarak uyguluyor eserinle övün deyin.

Sonrasında annenizden uzaklaşıp, eşinizden ayrılın..

Bacım senin daha büyük derdin var farkında mısın? Şiddet görüyorum diyorsun laf arasında çok normal bi şeymiş gibi delirdin mi? Annen bunu biliyor mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X