- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.389
- 248
- Konu Sahibi Yinebirben
-
O mesajı o şekilde anlamak sizin seviyenizi belli ediyor.Muhatabim degilsiniz artik. Seviyeniz yerde.
aynı evde yasamayacagız tabii ki elin adamıyla yok artık
Yoo burda daha cok elestiri aldi annesi ve yukarda yazmis uyenin biri.. ama adam nerden bilcekti annesinin onu kabul edeceginide bosandi? Ya biz objektif bakip yorum yspiyoruz konu sahibi konduramaz annesine tabiiBuraya bir kadın konu açsa, eşimle ne olduysa 1 yıl içinde boşandık (yaşları da 50 lerde olunca uzun bir evlilik belli) meğer kocam benle evliyken başkasıyla tanışmış beni o yüzden terketmiş.. Adamın ne karaktersizliğini bırakırdık ne kötülüğünü.. Ama kadın tarafından anlatılınca herkes resmen ikinci kadına destek çıkmış. Kusura bakmayın anneniz yuva yıkmış, kardeşinizin tepkisi de az bile.. Ben aynı evde bile bulunmazdım heralde.
Yaraya tuz basmak bi' derde çare olmak anlamında.Yarası olan gocunur dicekti heralde.Abiye Kuzu vardı bi' yerli sit-com tiplemesi " Söz sükutsa gümüş altındır" derdi ya da olur olmaz yerlerde "Acı patlıcanı kırağı çalmaz." derdi.O geldi aklıma.
Yoo burda daha cok elestiri aldi annesi ve yukarda yazmis uyenin biri.. ama adam nerden bilcekti annesinin onu kabul edeceginide bosandi? Ya biz objektif bakip yorum yspiyoruz konu sahibi konduramaz annesine tabii
Yaşına göre çok olgunmuş. Tepki gösterilecek durum çünkü
Hangisine güldünüz , milletin hatasını ararken kendimin de şaşırıp yanlış söylememe mi yoksa Abiye Kuzu'ya mı?ölecem
Hangisine güldünüz , milletin hatasını ararken kendim de şaşırıp yanlış söylememe mi yoksa Abiye Kuzu'ya mı?
Evet ilişkinin evlilik devam ederken başlamadığını anlamak için bi 3, 4 sayfa okumak gerekiyor. Ama konu sahibi evliyken numaraları bile birbirinde yokmuş diyor ise kalkıp da 'hadi canım ordan annen ışık yakmış' demek çok saçma. Neye dayanarak böyle bişey iddia edebiliriz ki ? 50 yaş üstü hiç bi erkek garantilemeden yuva yıkmazmış miş muş. Bu mu yani ? Söz konusu bi kadının iffeti iken bu kadar rahat 'iftira' atılması bana çok garip geldi. Metres diyen bile olmuş. Yazık, günah. Nereden biliyoruz !!Koni sahibesinin anlatım şekli insanların kafasını karıştırdı.
Omzunun birini de öne ittire ittire gülerdi Sevalcım diyerek . Seval'i de kalın a ile söylerdi.ya cidden tartışmayı büyük bir sinirle okurken Abiye kuzu ve o şen kahkahası ile söz sükutsa gümüş altındır demesi gözümün önüne geldi
Ilk yorumum benimde o yondeydi ama cok fazla ince dusunmeden yazmistim mesela.. birde konu sahibinin yorumlarini okudukca fikirde degisiyor dogrusu. Yani diyelimki yillar once biriyle tanismisim.. hasbel kader o bosanmis bende yillar sonra karsisina cikmisim filan.. bu sekilde kulaga gayette nornal geliyor. Halbuki sobradan okudukca bu hikaye inandiriciligini yitordi benim icin dogrusuİlk sayfalardaki yorumları okudum, bir iki kişi dışında herkes annen konuşsun o anlatır vs diyerek olay çok normalmiş gibi yorum yazmış.
Ben empati kurarak cevap yazdım. Konu sahibinin annesinin yerine de koyuyorum kendimi. Evet herşey insanlar için ama kesinlikle böyle birşeye fırsat vermemek için elimden geleni yapardım, benimle tanışınca karısından boşanan adamı da kabul etmezdim aynı şeyi bana da yapabilir diye.
Diğer tarafta da yıllardır evli olsuğu kocası başkasına aşık olduğu için terkedilen bir kadın var.
ben kaç keredir diyorum ki adam annemle tanıstığında aşık olmus karısına gidip ben sana ihanet edemem kalbimde baskası var demiş bosanmıslar annemin bosanıp ben sizinle kahve içmek istiyorum diyene kadar hiçbirseyden haberi olmamıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?