Annemle kardesim küstüler

Adam karisindan gönlümde başkası var diyip bosaniyo daha sonra bi kahveyle hersey başlıyo.
Zaten adam muneccim hemen annenizin onu kabul edeceğini biliyo öyle mi ?
Kusura bakmayın bal gibi de yuva yikmis anneniz.
Başta 5 senelik ilişki demeseniz yicektim ben de

Buraya bir kadın konu açsa, eşimle ne olduysa 1 yıl içinde boşandık (yaşları da 50 lerde olunca uzun bir evlilik belli) meğer kocam benle evliyken başkasıyla tanışmış beni o yüzden terketmiş.. Adamın ne karaktersizliğini bırakırdık ne kötülüğünü.. Ama kadın tarafından anlatılınca herkes resmen ikinci kadına destek çıkmış. Kusura bakmayın anneniz yuva yıkmış, kardeşinizin tepkisi de az bile.. Ben aynı evde bile bulunmazdım heralde.

Yoo burda daha cok elestiri aldi annesi ve yukarda yazmis uyenin biri.. ama adam nerden bilcekti annesinin onu kabul edeceginide bosandi? Ya biz objektif bakip yorum yspiyoruz konu sahibi konduramaz annesine tabii

ölecem

Reactions: KV_
Yoo burda daha cok elestiri aldi annesi ve yukarda yazmis uyenin biri.. ama adam nerden bilcekti annesinin onu kabul edeceginide bosandi? Ya biz objektif bakip yorum yspiyoruz konu sahibi konduramaz annesine tabii

İlk sayfalardaki yorumları okudum, bir iki kişi dışında herkes annen konuşsun o anlatır vs diyerek olay çok normalmiş gibi yorum yazmış.
Ben empati kurarak cevap yazdım. Konu sahibinin annesinin yerine de koyuyorum kendimi. Evet herşey insanlar için ama kesinlikle böyle birşeye fırsat vermemek için elimden geleni yapardım, benimle tanışınca karısından boşanan adamı da kabul etmezdim aynı şeyi bana da yapabilir diye.
Diğer tarafta da yıllardır evli olsuğu kocası başkasına aşık olduğu için terkedilen bir kadın var.

Koni sahibesinin anlatım şekli insanların kafasını karıştırdı.
Evet ilişkinin evlilik devam ederken başlamadığını anlamak için bi 3, 4 sayfa okumak gerekiyor. Ama konu sahibi evliyken numaraları bile birbirinde yokmuş diyor ise kalkıp da 'hadi canım ordan annen ışık yakmış' demek çok saçma. Neye dayanarak böyle bişey iddia edebiliriz ki ? 50 yaş üstü hiç bi erkek garantilemeden yuva yıkmazmış miş muş. Bu mu yani ? Söz konusu bi kadının iffeti iken bu kadar rahat 'iftira' atılması bana çok garip geldi. Metres diyen bile olmuş. Yazık, günah. Nereden biliyoruz !!

Sizin yapacak çok birşeyiniz yok annen halledecek bu konuyu .
Ama kardeşini tam olarak neyi kabullenemedi acaba annenizin hayatında birinin olmasını mi yoksa o kişinin anneniz için boşanmış olmasını mi ?
Eğer ilk dediğimden dolayıysa annenizin işi daha zor .
Ve babanız yaşıyor mu ?

Tabii ki annenizin de özel hayatı var, fakat bu kardeşiniz için çok zor bir durum.

Bence siz ikisi arasındaki ilişkiye müdahil olmayın. İki taraf da gergin olacaktır; kabak sizin başınıza patlamasın sonra.

Ya kesin yine ban yıcem de umrumda degil. Anneniz evli adamı ayartıp zil zurna asık olmus sozde, karısından bosattırıyor. Sımdı siz de anneyimı destekliyorsunuz yıllar once almanız gereken tavrı kardesınızle yurutmek varken pess. Gözlerim daha neler gorecek sıze ne kadar basit geliyor annenizin evli Bı adamla olması ya hayret bısey sinir oldum. O kardeşe helal olsun alnından öpmek lazım.

Ilk yorumum benimde o yondeydi ama cok fazla ince dusunmeden yazmistim mesela.. birde konu sahibinin yorumlarini okudukca fikirde degisiyor dogrusu. Yani diyelimki yillar once biriyle tanismisim.. hasbel kader o bosanmis bende yillar sonra karsisina cikmisim filan.. bu sekilde kulaga gayette nornal geliyor. Halbuki sobradan okudukca bu hikaye inandiriciligini yitordi benim icin dogrusu

Eğer bu doğruysa adama helal olsun. Kaldı mı böyle Mert insan? Seviyoruz evleniyoruz, sevmiyoruz ayrılıyoruz. Bunu dile getiremeyen korkaklar aldatıyor. Mert insan da böyle dan diye söyleyebiliyor. Bunu da kötüymüş birşey gibi yargılananlar olmuş. İyi de insan sevmediği bir insanla neden evli kalsın ki? Hatır gönül, vefa borcu için evliliğe devam mı edilir? Gönlü başkasına kayabiliyorsa evli olduğu insanla zaten bitmiştir. Uzatmanın alemi ne, aldatsa daha mı iyiydi?

Tabi olay sahiden bu şekilde geliştiyse.

Bir de dost hayatı nedir? Biri açıklayabilir mi?

Konu sahibi hata sizde bastan bu sekilde acıkca anlatmış olsaydınız kimse ne sıze nede annenize kızmazdı bende dahil. Sız adam evliyken tanısmıs gibi anlattınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…