- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.446
- 158
- Konu Sahibi Yinebirben
-
Kalsın öyle , bana ders olsun Hem de.Ahahsghsgh metni düzenlemek için hala geç değildir
Senin annen demiyorum konu sahibine yazdim o cumleyi senin annen ne alakaBenim annem ne alaka ya?????
Adam açıksa söyleyip boşanmış. Ona bile laf ediyorsunuz ya. Nereden bilelim evliyken anlaştılar mı anlaşmadılar mı??
Boşanıp öyle gitmiş kadına en azından! Ben böyle bakıyorum
Beni alıntılayıp "annen" demişsiniz deSenin annen demiyorum konu sahibine yazdim o cumleyi senin annen ne alaka
Yahu ilk cumle sana ne cok aliniyorsunuz mantikli dusunundce senin annenle ne isim olabilirBeni alıntılayıp "annen" demişsiniz de
Ya da anneniz olayı size farklı anlattıbana da bu garip gelmişti ya cok durust ya da sogumustu bu da vesile oldu
Şuan çok şaşkınım ya, siz değil miydiniz milletin kadınlara olan yakıştırmalarından dert yanan. Şimdi herkes kalkmış hiç bir evresine şahit olmadığı ilişki için "kesin annen yeşil ışık yakmıştır" diyor. Hayret bişey !! Konu sahibi ısrarla evlilik bittikten sonra görüşülmeye başlandı diyor. Burada lafa gelince herkes "aldatacağına adam gibi boşanmak istediğini söylesin" demiyor muydu ? E adam söylemiş işte.. Ne kadar kolay varsayımlar üzerine bir annenin namusuna dil uzatmak !
Farklı anlatmadığını biliyorumYa da anneniz olayı size farklı anlattı
Hep boyle denir bu tarz konularda...Memlekette kendine aşık edecek bekar adam bulamayanlar cok malesef yaş 55 olsa bile ..annemle tanısmıslar adam asık olmus bosanmıs oyle acılmıs anneme
Nerden bilebilirsiniz ki ?Farklı anlatmadığını biliyorum
Bekar misiniz bilmiyorum ama evli 50li yaslarda bir erkek o saatten sonra heyecan icin bir ruzgarin pesine kapilip gitmez. Itimat ettigi bazi seyler olmadan kurulu hazir duzenini bozmaz. Yillarin aliskanligini elinin tersiyle hayal ugruna itmez. Cunku bosanma erkekler icin maddi acidan buyuk bir yikim olarak bilinir. Hele ki kendinin hatasi ki bu baskasina asik olmakta dahil cunku sadakat birligini zedelemektir butun maddi manevi sorumlulugu kaldirmaya gogus germek demektir. Evli iseniz anlarsiniz kolayca ne demek istedigimiKardeşim sen nasıl bu kadar eminsin adam evliyken görüştüklerine?
Ortada bilmediğin bir şey var değil mi?
Adam başkasından etkilenmiş ve boşanmış
Yalan söylememiş en azından
Burada illa da aldatmış diye tutturmanın ne lüzumu, ne faydası var?
buyuk ihtimal ya babadan ya da eski esten maaş aldigi icin :)neden?
Evlendiniz diye bütün 50 yaşındaki evli erkekleri tanıyorsunuz yani.Bekar misiniz bilmiyorum ama evli 50li yaslarda bir erkek o saatten sonra heyecan icin bir ruzgarin pesine kapilip gitmez. Itimat ettigi bazi seyler olmadan kurulu hazir duzenini bozmaz. Yillarin aliskanligini elinin tersiyle hayal ugruna itmez. Cunku bosanma erkekler icin maddi acidan buyuk bir yikim olarak bilinir. Hele ki kendinin hatasi ki bu baskasina asik olmakta dahil cunku sadakat birligini zedelemektir butun maddi manevi sorumlulugu kaldirmaya gogus germek demektir. Evli iseniz anlarsiniz kolayca ne demek istedigimi
Bu ne ya? Bu nasil bi yorum? Cocuklar icin kocamizi el ustunde mi tutalım... aldatmasin diye... en cok cocuklarimiz yüzünden mi kaybediyoruz...bana diyorlar ki sen de bir gün aldatılabilirsin benim yanımdaki erkek değil mi cok güveniyorum sevgilime bu gune kadar en ufak bir yanlısını yakalamadım insandır hata yapabilir ben affetmem o ayrı ama aldatılan kadınlarda da gördüğüm bir sürü yanlıs var en onemlisi karsımızdakini akıllı bir insan sanıyoruz ama karsımızdaki daha yetişkin olması bile birseyi değiştirmiyor adaletsiz olan erkekler kadınlar değil düzen bu duzene uymayan kadın da aldatılıyor maalesef ben evlenince ev dağınık olsun kirli olsun cocuklar mızmızlık yapsın en onemlisi tabii ki kocam ama en cok kadınlar cocukları yuzunden kaybediyor kocalarını ben babasız bir kadın olarak sunu dusunuyorum insanın annesi mecburiyetleri yapar yasamak için gerekenleri ama babalar mutlu eder sadece cocuklarını ozellikle kız cocuklarını yani cocuklarınız için kocanızı herseyin üstünde tutun
bunun üstüne hala aldatılıyorsanız bu adamın rezil biri oldugunu gosterir yapacak bi sey yok
Terbiyenizi takinin bu nasil bir itham! 50lili yaslara yakin bir ese sahibim bu bile yeter.Evlendiniz diye bütün 50 yaşındaki erkekleri tanıyorsunuz yani.
Helal olsun ne diyeyim
Su yorumla anladim ki siz tamamen bir hayal dunyasinda yaşıyorsunuz. Yazdiklarinizi neresinden tutsam elimde kaldi. Neyse zaten nisanliymissiniz evlendiğiniz zaman anlayacaksiniz o isler oyle olmuyor...bana diyorlar ki sen de bir gün aldatılabilirsin benim yanımdaki erkek değil mi cok güveniyorum sevgilime bu gune kadar en ufak bir yanlısını yakalamadım insandır hata yapabilir ben affetmem o ayrı ama aldatılan kadınlarda da gördüğüm bir sürü yanlıs var en onemlisi karsımızdakini akıllı bir insan sanıyoruz ama karsımızdaki daha yetişkin olması bile birseyi değiştirmiyor adaletsiz olan erkekler kadınlar değil düzen bu duzene uymayan kadın da aldatılıyor maalesef ben evlenince ev dağınık olsun kirli olsun cocuklar mızmızlık yapsın en onemlisi tabii ki kocam ama en cok kadınlar cocukları yuzunden kaybediyor kocalarını ben babasız bir kadın olarak sunu dusunuyorum insanın annesi mecburiyetleri yapar yasamak için gerekenleri ama babalar mutlu eder sadece cocuklarını ozellikle kız cocuklarını yani cocuklarınız için kocanızı herseyin üstünde tutun
bunun üstüne hala aldatılıyorsanız bu adamın rezil biri oldugunu gosterir yapacak bi sey yok
Ne ithamı pardon?Terbiyenizi takinin bu nasil bir itham! 50lili yaslara yakin bir ese sahibim bu bile yeter.
Muhatabim degilsiniz artik. Seviyeniz yerde.Ne ithamı pardon?
Evlenince bütün evli insanların psikolojisini çözdüğünüzü mü sanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?