Annemle kardesim küstüler

ben acıklayayım annem evlenmek istemiyor dedim diye dost hayatı metres vs demeye basladılar cook anlayıslılar ya sımdı de bes sene onceki meselenin gercek olup olamayacağını konusuyorlar

Sunu merak ettim. Tamm annenizın Basta haberi yokmus. sonradan adam karısından bosandıktan sonra asık olmus o kisiye
Pekı bu sahis karısını bosayıpta karsıdakı hıc bısey den hBerı olmayan kDını ne tanıyıp bılıyorda evlılıgı bitirmeyi goze alıyor . Cocuk oyuncagımı bu yada siz eksik anlatıyorsunuz. Adamdaki Yıldırım askımıymıs sDece tanıstıgı bi kadına asık oluyor?? Hıc konuyu acmadan

evet sadece tanısıyorlarmıs ben tam olarak boyle oldugunu dusunmuyorum aslında hani insan der ya ben sunu yapacağım yapmaz yapmaz da kucuk bir sey vesile olur da yapar bence oyle

evet sadece tanısıyorlarmıs ben tam olarak boyle oldugunu dusunmuyorum aslında hani insan der ya ben sunu yapacağım yapmaz yapmaz da kucuk bir sey vesile olur da yapar bence oyle
Sahsen ben pek inanmadım belki annede size eksik anlattı kardeşınız gibi tepki verırsınız diye. Ama yargılamakta bizlere dusmez hakkınızda hayırlı neyse o olsun.

ilk düşüncelerinize katılmıyorum. yorum yapanlarda annen bunu böyle yaptıysa kardeşin haklı sen karışma diyor. en azından ben öyle düşünüyorum

Nolduki konu sahibi niye ban yedi?

Herkes kendi penceresinden olayi yorumluyo. Illa boyledir denmiyor zaten en azindan kendi adima..pek inandirici degil demistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…