Annemle başım dertte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet arsız gibi istemek lazım vizyona bak
İşte aramızdaki fark bu. Sizin arsız gibi istemeniz gerekmiş belli ki. Benim ise hiçbir şey istemem gerekmedi. Şükürler olsun ki maddi durumumuz ve kariyerimiz ailece oldukça yerinde 4 nesildir. Bir şey istemenize gerek yok karşı taraf sizinle evlenmek istiyorsa maddi durumu el veriyorsa önünüze serer zaten her şeyi. Anlatmaya çalıştığım şey bu. Köylü kurnazı gibi evlilik gibi önemli bir olayda bile üçün beşi lafı yapılacaksa o ilişkiden hayır gelmez. Of boş verin yazılanları da anlamamışsınız zaten boşa anlatıyorum. Cennet mahallesi gibi çemkiriyorsunuz ancak. Gençleri de yanlış yönlendiriyorsunuz. Sonra değer görmedikleri bir aileleri eşleri oluyor. Buralarda ağlıyorlar kocam bana çiçek bile almıyor diye.

“Elalem” kavramının canlı bir örneğisiniz maşallah
Buradaki tüm kadınlar gibi sizin de okuduğunuzu anlama probleminiz var. Ben elalem kavramının canlı örneğinin yanından bile geçemeyecek bir hayat yaşıyorum. Sizin anlamadığınız şeyse gençleri yanlış yönlendirdiğiniz. Bakın bu insanlar orta halli. Bu tarz söylemlere yarın öbür gün maruz kalabilirler. Bu genç kıza bunu hatırlatmaya çalıştım. İsterse bir nikah da kıyar sorun yok ama belli ki içinde bulunduğu aileler bunu bir acziyet veya zaaf olarak algılayıp kırk yıl arkasından konuşabilecek tipler. Oyunu kuralına göre oynayıp kendini koruması gerektiğini anlatıyorum. Bu kadar basit.

Yok bizim anlama problemimiz yok ama biz de gençlerin millet ne der, ona buna ne laf anlatırız derdiyle dertlenmemeleri gerektiğini bilmelerini tavsiye ediyoruz sizin aksinize. İsterlerse kırk değil seksen sene konuşsunlar. Hayatımızı insanların konuşmasına göre mi yönlendirelim ? Mesela çocuk istemezlerse millet “aaa çocukları olmuyor mu ,muhakkak bir çocuk lazım “ benzeri konuşacak diye çocuk mu doğursun? Sonra da “buna kardeş olmazsa olmaz “ derler mesela.
Asıl siz dediğiniz gibi elalem kavramının yanından bile geçmeyecek bir hayat yaşıyorsanız genç bir kadını neden bu kuyuya çekmeye çalışıyorsunuz ? Biz çok iyi anlıyoruz hiç merak etmeyin. Evlilik 2 taraflı iş sürekli karşı tarafa yıkılmayı marifet gibi
Görmeyin göstermeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…