Kafa yapılarımız uyuşmuyor ailemle. Biraz muhafazakarlar. Namaz kılmam ya da kapanmam için baskı yapıyorlar. Bunun dışında da birçok sebepten tartışıyoruz. Az önce yine küçücük bir sebepten yapmadıkları kalmadı. 20 yaşındayım hâlâ şiddet görüyorum hem fiziksel hem psikolojik. Annem , Allah seni alsın senin yüzünden başımıza taşlar yağıyor dedi. Onunla tartıştığım için babam bana o***** dedi. Gururum o kadar incindi ki artık. Onca şey söylüyorlar ben cevap verince hakaretlere maruz kalıyorum nasıl boyun eğebilirim buna? Ciddi ciddi ölmek istiyorum onlar yüzünden. Bana böyle davranıyorlar bir de sevgi saygı göster diyorlar aklım almıyor ya. Napıcam ben? Ölmek için dua mı etmeliyim başka şey mi..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Annemle babam bana beddua ve hakaret ediyor
- Konu Sahibi anonim2
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #aile sorunu #aileproblemleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Ekim 2020
- 13.373
- 35.920
- 548
- 36
- 21 Aralık 2022
- 4.814
- 21.541
- 238
- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.245
- 138
İlk önce şu belirttiğim kısımdaki yanlış bir çözüm yolu.Orayı geçin. Hayatınız hakkında biraz detay verir misiniz?Ekonomik durum,okul-iş vs.Kafa yapılarımız uyuşmuyor ailemle. Biraz muhafazakarlar. Namaz kılmam ya da kapanmam için baskı yapıyorlar. Bunun dışında da birçok sebepten tartışıyoruz. Az önce yine küçücük bir sebepten yapmadıkları kalmadı. 20 yaşındayım hâlâ şiddet görüyorum hem fiziksel hem psikolojik. Annem , Allah seni alsın senin yüzünden başımıza taşlar yağıyor dedi. Onunla tartıştığım için babam bana o***** dedi. Gururum o kadar incindi ki artık. Onca şey söylüyorlar ben cevap verince hakaretlere maruz kalıyorum nasıl boyun eğebilirim buna? Ciddi ciddi ölmek istiyorum onlar yüzünden. Bana böyle davranıyorlar bir de sevgi saygı göster diyorlar aklım almıyor ya. Napıcam ben? Ölmek için dua mı etmeliyim başka şey mi..
Okuyorum 3 yıl sonra mezun olucam. Sadece bu konu da değil birçok konuda tartışıyoruz. Beni soğuttu her şeyden yüzüne de söyledim sen baskı yaptıkça daha da uzaklasicam dinden diye. İçimden gelmiyor kapanmak vs.Umarım okuyorsundur. Tek kurtuluşun ekonomik bağımsızlık. Kendi hayatını idame ettirebilmen lazım. O güne kadar da sabır. Gerekirse köprüyü geçene kadar kapan namaz kıl yani.
20Kaç yaşındasın?
Üniversite öğrencisiyim 3 yıl sonra mezun olucam. Ailem maddi destek vermiyor kyk kredisi belediye bursuyla geçiniyorumİlk önce şu belirttiğim kısımdaki yanlış bir çözüm yolu.Orayı geçin. Hayatınız hakkında biraz detay verir misiniz?Ekonomik durum,okul-iş vs.
- 5 Ekim 2020
- 13.373
- 35.920
- 548
- 36
Okuyorum 3 yıl sonra mezun olucam. Sadece bu konu da değil birçok konuda tartışıyoruz. Beni soğuttu her şeyden yüzüne de söyledim sen baskı yaptıkça daha da uzaklasicam dinden diye. İçimden gelmiyor kapanmak vs.
Ne okuyorsun?
EczacılıkNe okuyorsun?
- 21 Aralık 2022
- 4.814
- 21.541
- 238
3 yıl kalmış, son senende yurda çıkar çalışıp okursun. Derslerine sıkı sarıl,
- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.245
- 138
Bölümünüz ne?Aile yanında okuyorsunuz anladığım kadarıyla.Üniversite öğrencisiyim 3 yıl sonra mezun olucam. Ailem maddi destek vermiyor kyk kredisi belediye bursuyla geçiniyorum
Anlatamıyoruz işte zorla olan samimi olmayan hiçbir şey kalıcı olmaz. Hele ki inançla ilgiliyse.
- 19 Şubat 2023
- 220
- 906
- 23
Eczacılık, evet ailemle kalıyorumBölümünüz ne?Aile yanında okuyorsunuz anladığım kadarıyla.
Anlatamıyoruz işte zorla olan samimi olmayan hiçbir şey kalıcı olmaz. Hele ki inançla ilgiliyse.
Buna direniyorum ama söyledikleri şeyler canımı acıtıyor, tokat atmaları, vurmaları. Bunları hak ettiğimi düşünmüyorum ben umursamamaya çalışıyorum yine üstüme geliyorlarSakın kimsenin zoruyla kapanmayın , direnin .
Çünkü bu sizin için eziyetten başka bir şey olmayacak . Okuyormuşsun, okulunu bitir , hayatına bak . Biliyorum çok zor söyledıklerım ama onları umursamakta hiçbir şeyi değiştirmeyecek .
- 5 Ekim 2020
- 13.373
- 35.920
- 548
- 36
Eczacılık
Güzelmiş sabret hepsi geçecek. Unutmayacaksın ama güzel günlerin olacak. Şu an dayan.
- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.245
- 138
Öğrencisiniz,ekonomik imkanınız yok. Maalesef sabır dilemekten başka bir şey gelmedi aklımadiğer üyeler umarım çözüm üretebilirler.Eczacılık, evet ailemle kalıyorum
Tek tavsiyem derslerine çok iyi çalış.
İnşallahGüzelmiş sabret hepsi geçecek. Unutmayacaksın ama güzel günlerin olacak. Şu an dayan.
Teşekkür ederimÖğrencisiniz,ekonomik imkanınız yok. Maalesef sabır dilemekten başka bir şey gelmedi aklımadiğer üyeler umarım çözüm üretebilirler.
Tek tavsiyem derslerine çok iyi çalış.
- 19 Şubat 2023
- 220
- 906
- 23
Elleri kırılsın . Onlar aşırı gerici ve yobazlar .Buna direniyorum ama söyledikleri şeyler canımı acıtıyor, tokat atmaları, vurmaları. Bunları hak ettiğimi düşünmüyorum ben umursamamaya çalışıyorum yine üstüme geliyorlar
Dinide o kadar kötü gösterip soğutuyorlar ki , acaba tüm bunların hesabını nasıl verecekler .
Derslerine sıkı sıkı sarıl bölümün çok güzel . Allah yardımcın olsun
AminnElleri kırılsın . Onlar aşırı gerici ve yobazlar .
Dinide o kadar kötü gösterip soğutuyorlar ki , acaba tüm bunların hesabını nasıl verecekler .
Derslerine sıkı sıkı sarıl bölümün çok güzel . Allah yardımcın olsun