Aslın da belirli bir hastalığı yok ya da ben bilmiyorum ama çok öksürdüğünü fark ettim nefes alırken çok zorlanıyorBelirli bir hastalığı mı var
Aslın da belirli bir hastalığı yok ya da ben bilmiyorum ama çok öksürdüğünü fark ettim nefes alırken çok zorlanıyor
Tedavi görüyorum panik atak rahatsızlığım için psikolojik destek te alıyorum ama hala bukadar paranoyak olmam normalmi sizceAnneni şimdilik bir kenara koyup kendin için psikoloğa gitmeye ne dersin?
Değil bence..Tedavi görüyorum panik atak rahatsızlığım için psikolojik destek te alıyorum ama hala bukadar paranoyak olmam normalmi sizce
Kaygı bozuklugu yasiyorsunuz. Ben de babami kaybettikten sonra sevdiklerime bir sey olacak kaygisiyla bas etmeye calistim. Su anda da kedime karsi hissediyorum bu duyguyu.. Evin icinde pesinde dolaniyorum bisey olmasin diye.. Umarim anneniz sigarayi birakir ve size bu üzüntüyü yasatmaz.. Ona bu konudaki duygularinizi anlattiniz mi? Korkularinizi?Merhaba öncelikle herkese hemen konuya girmek istiyorum 22 yaşındayım 3 yıllık evliyim annem 57 yaşın da annem benim herşeyim en zor günlerim de birtek o yanım da oldu o destek oldu bana hem annem hem babam oldu arkadaşım sırdaşım oldu hala da öyle yanımdan ayırmıyorum onu haftada 3 gün mutlaka benim yanımd kalıyo çünkü annemi görmeden yapamıyorum sanki yanımda olmasa onu kaybedecekmişim gibi hissediyorum annem sigara içiyo dedemi kalp krizinden kaybettik ben zaten panik atak hastasıyım dedemin ölümünden sonra annemin üstüne daha da bir titremeye başladım kızlar bana yardım edin anneme sigarayı bırakma konusunu açtığım an da bile hemen konuyu değiştiriyo bağırıp çağırıyo ben bırakamam diyo çok üzülüyorum sürekli ağlıyorum anneme bişey olacak diye hatta şuan da bile ağlıyorum sürekli annesi ölen kişileri düşünüyorum onsuz ne yapıcam ben diyorum onun varlığı bile benim mutlu olmama yetiyoken onun olmadığı bi dünyada nasıl yaşarım diyorum kızlar sizce anneme bişey olurmu? onu sigara yüzünden kaybetmek istemiyorum annemi kaybetmek istemiyorum çok üzgünüm
Tedavi görüyorum panik atak rahatsızlığım için psikolojik destek te alıyorum ama hala bukadar paranoyak olmam normalmi sizce
Haftada 3 gün anneniz sizde kalacaktıysa evlenmemeliydiniz.
evlenmeden önce böyle değildim evlendikten sonra böyle olacağımı nasıl bilebilirdim?Haftada 3 gün anneniz sizde kalacaktıysa evlenmemeliydiniz.
Merhaba öncelikle herkese hemen konuya girmek istiyorum 22 yaşındayım 3 yıllık evliyim annem 57 yaşın da annem benim herşeyim en zor günlerim de birtek o yanım da oldu o destek oldu bana hem annem hem babam oldu arkadaşım sırdaşım oldu hala da öyle yanımdan ayırmıyorum onu haftada 3 gün mutlaka benim yanımd kalıyo çünkü annemi görmeden yapamıyorum sanki yanımda olmasa onu kaybedecekmişim gibi hissediyorum annem sigara içiyo dedemi kalp krizinden kaybettik ben zaten panik atak hastasıyım dedemin ölümünden sonra annemin üstüne daha da bir titremeye başladım kızlar bana yardım edin anneme sigarayı bırakma konusunu açtığım an da bile hemen konuyu değiştiriyo bağırıp çağırıyo ben bırakamam diyo çok üzülüyorum sürekli ağlıyorum anneme bişey olacak diye hatta şuan da bile ağlıyorum sürekli annesi ölen kişileri düşünüyorum onsuz ne yapıcam ben diyorum onun varlığı bile benim mutlu olmama yetiyoken onun olmadığı bi dünyada nasıl yaşarım diyorum kızlar sizce anneme bişey olurmu? onu sigara yüzünden kaybetmek istemiyorum annemi kaybetmek istemiyorum çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?