- 1 Kasım 2017
- 96
- 180
- 23
Merhaba öncelikle herkese hemen konuya girmek istiyorum 22 yaşındayım 3 yıllık evliyim annem 57 yaşın da annem benim herşeyim en zor günlerim de birtek o yanım da oldu o destek oldu bana hem annem hem babam oldu arkadaşım sırdaşım oldu hala da öyle yanımdan ayırmıyorum onu haftada 3 gün mutlaka benim yanımd kalıyo çünkü annemi görmeden yapamıyorum sanki yanımda olmasa onu kaybedecekmişim gibi hissediyorum annem sigara içiyo dedemi kalp krizinden kaybettik ben zaten panik atak hastasıyım dedemin ölümünden sonra annemin üstüne daha da bir titremeye başladım kızlar bana yardım edin anneme sigarayı bırakma konusunu açtığım an da bile hemen konuyu değiştiriyo bağırıp çağırıyo ben bırakamam diyo çok üzülüyorum sürekli ağlıyorum anneme bişey olacak diye hatta şuan da bile ağlıyorum sürekli annesi ölen kişileri düşünüyorum onsuz ne yapıcam ben diyorum onun varlığı bile benim mutlu olmama yetiyoken onun olmadığı bi dünyada nasıl yaşarım diyorum kızlar sizce anneme bişey olurmu? onu sigara yüzünden kaybetmek istemiyorum annemi kaybetmek istemiyorum çok üzgünüm