Kesinlikle hemen okuyun derim inanin sizin konunuzu okurken yeni bitirmistim kitabi ve bir çok yazinizda o yalniz küçük kizi gördüm bir narsist annenin nasil zarar verdigini heo yetersizlik duygusu ile kendi menfaati icin odak noktası olmak için özellikle kiz evlatlari nasil kullandigini bilmek çok üzdü beni.
Siz yorumlardan tanidigim.kadariyla cok akilli güçlü bir kadinsiniz evet havuzlu sitede kuzenleriyle oynasaydı evladiniz belki mutlu olurdu ve hatta kararinizi duyunca ofkelenip soze kizicak gönül.koyucak ama kendi ruh sağlığınız cok cok daha önemli lutfen önünüze.hayatiniza bakin derim hepsi geçicek inşallah ailenizle konustunuz mu peki
Yalnızlık hissi tüm hayatımı domine etti gerçekten. Hatta yalnız olmak bile nimet, destek olmadıkları gibi bir de köstek oluyorlar.
Oğlum varken formasyon aldım, eşim çalışamıyorken çalıştım evi geçindirdim. Engellemeselerdi, çoktan atamamı da almış, aktif olarak çalışıyordum.
Kendisi erken menapoza girmişken,bunu bana söylemeyen, erken yaşta çocuğum olduğu için hayatımı mahvetmiş gibi davranan bir anne maalesef. O 28 yaşında menapoza girmiş, ben 27 yaşında. Bunu neden söylüyorum. Çünkü annede olması, çok etkili bir sebep kızında da olması için. Bunu o da biliyor
Oğlum iyi ki erken yaşta olmuş. İflastan sonra, kesinlikle cesaret edemezdim çocuğa ve ben hazır olduğumda, iş işten geçmiş olurdu.
Yani iş kurup batıran, sınav çalışan, eşinden boşanıp gelen, hatta kaçarak evlenen bir sürü arkadaşım oldu ama hep anneleri destek oldu da toparladılar hayatlarını. Çok sağlam aile desteği gördüler.
insanın annesinin ona yardım etmesi bana çok garip gelen bir şey. Anne dediğin yardım etmez ki. Soğuk ve mesafeli bir ilişkiniz olur bence
tek bildiğim şu, bu yaştan sonra artık hayatımdaki sorunlar için devamlı ailemi suçlayamam. Sorumluluk benim, kabul ediyorum ama hayatımdaki her şey için çok mücadele ettim hep. Hazıra konmadım, ya da kolaylıkla olmadı. Şimdiyse, 20 Li yaşlarındaki enerji ve motivasyonu bulamıyorum kendimde.
Aileme söylemedim hala. Söyleyince çok rahatlamış bir şekilde buraya da yazacağım inşallah. Nasıl olacağını ben de çok merak ediyorum.