- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.213
- 198
- Konu Sahibi kulkedisi30
-
anlatma canım boşver iyiyiz de geç burda paylaş valla ben öle yapıyorum rahatlıyorum .
Beli ki birçok şey yer etmiş bilinç altınızda. Birde üzerine bu eklenince zor olmuş tabii.
Ama yine de her anne özünde iyidir bana kalırsa. Arkanızdan gelmesi, gidip gitmediğinizi merak etmesi falan duygulandırdı beni bilemiyorumBelli bir yaştan sonra ne değişime ne de yeni fikirlere açık olamayabiliyorlar.
Konuşurken tartamayabiliyorlar. Her halleriyle kabul edeceğimize çok eminler o yüzden belki de.
En iyisi siz sabrınızı koruyun yine de kalbini kırmamaya özen gösterin. Onlarla geçireceğimiz her zaman çok özel.
Elalem konusunda son derece haklısınız o ayrı.
İnanın iyiyi de kötüyü de 3 günden fazla konuşan elalemin ne düşündüğü zerre kadar önemli değil.
İşte onların kalbini sonuna kadar sözlerinizle kırabilirsiniz.
evet akşamın karanlığında kızımla yanlız gidince duramadı herhalde çıkmış oda arkamdan ve eve gidince kardeşime arattı bu arada kardeşimede ben soruyorum annem geldimi eve diye 1 saat sonrada kendi aradı elektrik takılımıymış diye sanki hiçbişey dememiş gibi
busefer çok üzüldüm keşke cevap vermeseydim diye
ama olan oldu
evet bi çok şeyin birikmişliğide var içimde
Hissettiklerini anlayabiliyorum zaman zaman bu ikileme bende düşüyorum. Ya cidden birşey sorsam kızar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?